שקיעות של חורף

MayFebruar

New member
שקיעות של חורף

אחד הדברים השווים במקום מגוריינו זה שהמרפסת שלנו פונה לדרום מערב וכל חורף אנחנו זוכים לשקיעות יפות.
כל יום עם מז"א יפה אני מחכה לשקיעה. אני מאוד נהנית לבהות בהן- בשמש ששוקעת כ"כ מהר ומהצבעים המתחלפים של העננים והשמים... וכל שתי דקות יוצאת החוצה לצלם.
אחד הדברים שאני תמיד אומרת לבובי זה שכשנעבור אנחנו חייבים למצוא בית שאפשר לראות ממנו שקיעות. זה פשוט מהפנט.
מזכיר לי קצת את הנסיך הקטן שזה לראות הרבה שקיעות מהכוכב שלו, והוא רק היה צריך להוזיז את הכיסא.

הנה לכם כמה שקיעות מהן נהניתי וצילמתי

אתם מוזמנים להוסיף את שלכם (גם הן לא מהחורף), נשמח לראות!

MayFebruar

New member
ואם כבר, אז גם זריחה חורפית

מאוד דומה לא?

זהו אני מקווה שנהניתם למרות הקיטצ'יות

ושוב- כולם מוזמנים לשתף בתמונות!

elley

New member
לוקחת בשתי ידיים

הסמסטר הזה הצליח לצאת יותר עקום מהשניים הקודמים לו, והשניים הקודמים היו ציור של פיקאסו על ל.ס.ד.

יעלי9

New member
נעלמת...

בדיוק אתמול חשבתי לעצמי שהרבה זמן לא הפצעת כאן, אז ההמנעות מהאינטרנט כנראה מצליחה לך היטב.
בהצלחה גם ביעדים האחרים

elley

New member
לא ממש מצליח, האמת

אבל בטח תכף יתחילו עם שרשור הסופ"ש, ואני אוכל להקיא על המורים שלי, שהרוויחו את זה ביושר בסמסטר הזה.
בכל מקרה, הלימודים הם באמת הסיבה שנעלמתי. לא רק בגלל שהם לוקחים זמן גלישה, אלא גם (ובעיקר) כי אני יושבת בגללם כל כך הרבה שעות על המחשב, שהגעתי למצב בו הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לשבת מול המחשב. גם אם זה לצורך חבר'ה. אני מתגעגעת לסתם לשבת עם כוס שוקו ולקרוא ספר (והבאתי כמה שווים איתי כשחזרתי מישראל). מה שמזכיר לי - שוקו!

(ותהיה קיומית: רק עכשיו שמתי לב שהאייקונים מסודרים בסדר אלפביתי. זו אני שאיטית, או שהגעתי לשלב שאני חושבת הרבה יותר מדי על שטויות?
)

een ogenblik

New member
שקיעות סתיו

תחילת תחילת נובמבר, נורדווייק-אן-זה, יומיים שונים, שלוש תמונות לכל יום.

למעלה