בוקר טוב, התחלת לראות את העונה רק היום?
מ מוטי חוף מציצים New member 25/6/13 #35 "טהוניה היא גמל שלא רואה את הדבשת של עצמו" http://www.mako.co.il/tv-bigbrother...f31006.htm?sCh=a50047b4c686d310&pId=101738831
"טהוניה היא גמל שלא רואה את הדבשת של עצמו" http://www.mako.co.il/tv-bigbrother...f31006.htm?sCh=a50047b4c686d310&pId=101738831
כ כ ל נ י ת1 New member 25/6/13 #40 תסריט (חבל שהוא דמיוני) הערב גילי עולה במדרגות ולוקח איתו את אליקו
ב בת מאמינה New member 25/6/13 #51 בוקר טוב ..מוטי מוטי מוטי איפה מוטי? מוטי ראית אתמול את התגובה של לבנה לצעקות? היא שמעה הכל ? ספר דחוף !! ותשמור הקלטה כי אני חייבת לראות את זה.
בוקר טוב ..מוטי מוטי מוטי איפה מוטי? מוטי ראית אתמול את התגובה של לבנה לצעקות? היא שמעה הכל ? ספר דחוף !! ותשמור הקלטה כי אני חייבת לראות את זה.
מ מוטי חוף מציצים New member 25/6/13 #53 בתוש כנסי לפייס של לבנה את תהני לבנה שמעה היו צעקות חזקות ומאד מקרוב ההפקה הכניסו אותם חזרה לבית בסוף הרימו זקוקין את זה לבנה לא ראתה
בתוש כנסי לפייס של לבנה את תהני לבנה שמעה היו צעקות חזקות ומאד מקרוב ההפקה הכניסו אותם חזרה לבית בסוף הרימו זקוקין את זה לבנה לא ראתה
M mario35 New member 25/6/13 #57 מעניין אם ג'קי שהיה המרגש ביותר מכל דיירי האח לדורותיו היה בעונה הזאת ,מה היה מעמדו בבית?
ב בת מאמינה New member 25/6/13 #58 ראיתי מוטי גדוללללל זה נשמע חזק איזה מרגיזה טהוניה לא נתנה לה להנות !!
מ מוטי חוף מציצים New member 25/6/13 #65 יכול להיות שבסופו של חשבון טהוניה חושבת שלבנה חזקת מאד בחוץ. טוב זה מפריע למטרה הידועה של לבנה. כבר מזמן אמרתי עדיף היה ללבנה שהיתה חוברת לגילי.
יכול להיות שבסופו של חשבון טהוניה חושבת שלבנה חזקת מאד בחוץ. טוב זה מפריע למטרה הידועה של לבנה. כבר מזמן אמרתי עדיף היה ללבנה שהיתה חוברת לגילי.
מ מלאך רזיאל 1 New member 25/6/13 #79 מוטי לבנה אומרת "איזה שטויות",לבנה התלהבה מהצעקות וצעקה חברים מבת ים וכו' לטהוניה היה חשוב המסר,טהוניה אמרה לה "מה ענת עושה עלינו כיפה אדומה",תקשיבי למה שצועקים. אין קשר לחזקה בחוץ .
מוטי לבנה אומרת "איזה שטויות",לבנה התלהבה מהצעקות וצעקה חברים מבת ים וכו' לטהוניה היה חשוב המסר,טהוניה אמרה לה "מה ענת עושה עלינו כיפה אדומה",תקשיבי למה שצועקים. אין קשר לחזקה בחוץ .
ק קרולינה38 New member 25/6/13 #91 המונחים של טהוניה... מעניין אותי עד היכן באמת היא נמצאית או היגיעה בעולם התחתון.
מ מלאך רזיאל 1 New member 25/6/13 #95 תגובה מאוד בוגרת , עדיף לא להגיב שאין מה לכתוב,עלו על ענת הנחש ,מה קשור עולם תחתון??
ק קרולינה38 New member 25/6/13 #101 כל פעם היא זורקת רמזים מתחום העולם התחתון ואני סקרנית לגבי זה. "כיפה אדומה" - זה מונח של עבריינים. למרות שכיום הפך כניראה כבר לסלנג של ערסים - השאלה אם טהוניה רק ערסית או יותר מזה.
כל פעם היא זורקת רמזים מתחום העולם התחתון ואני סקרנית לגבי זה. "כיפה אדומה" - זה מונח של עבריינים. למרות שכיום הפך כניראה כבר לסלנג של ערסים - השאלה אם טהוניה רק ערסית או יותר מזה.
מ מלאך רזיאל 1 New member 25/6/13 #107 קרולינה יקרה לא מכירה את העולם הזה ולא סלנגים/מונחים ,"כיפה אדומה" סלנג ישן נושן של בני נוער ולא רק של ערסים ,בחטיבה/תיכון היו משתמשים בסלנג הזה הרבה היום פחות.
קרולינה יקרה לא מכירה את העולם הזה ולא סלנגים/מונחים ,"כיפה אדומה" סלנג ישן נושן של בני נוער ולא רק של ערסים ,בחטיבה/תיכון היו משתמשים בסלנג הזה הרבה היום פחות.