אירוויזיון 2017 - החזרות: יום 07

L e j l a

New member
הימרתי על תחתית הטופ 10, נראה לי הכי ריאלי

אם איכשהו נסיים מעל - סביבות מקומות 7 ומעלה (למרות שקשה לי להאמין) אהיה המאושר באדם

צוות Kuss

New member
הבלוג האירי: ישראל תעלה לגמר... אם זימרי לא ישיר כמו היום

אין לי סבלנות לתרגם.

13 – Israel

ANDREW: This is also going to sail into the Final. The vocals are not perfect but it is a rehearsal while the performance and dancing is really slick. As long as Imri doesn’t sing like this next Thursday then he is in the Final.

RICHARD: I agree with Andrew in terms of the qualification and his vocals. But needless to say, this is a great way to close what will be a tough semi final for all to qualify from.

JOHN: We finish with Israel and their three minutes of Israeli-song-by-numbers entry. It’s got all of the usual tricks of smooth choreography, side-stepping, people coming and going, and working that camera. It all comes together quite well and it one of the better examples of this sort of thing. Vocally, most the notes are hit (although some are really missed), and it’ll get the crowd bopping along. Being on last helps, as this is a very good draw. On this evidence, Israel is through to the Saturday night final.

צוות Kuss

New member
ESCKAZ: הווקאלס של ישראל - בעיה חוזרת. פשוט לא עובד.

Israel Second Rehearsal

The vocals for Israel are a recurring issue. I don't understand why he isn't getting any vocal support. Imri sounds really fine in the verses, but the big notes together with the dance choreography simply don't work and the entire press centre recognizes this.

Shellpearl

New member
גם אני לא מבינה למה לא מטפלים בזה. ראו את הבעיה הזאת מהתחלה.

מה אימרי והצוות שלו חירשים? לא שומעים את הביקורות?

לא גיי

New member
האמת נשמע פחות טוב

שלא לומר רע...
מתחיל להזכיר את אזרבייג'ן שנה שעברה ההרגשה שכל הפירוטכניקה באה לכסות על משהו

כמה שאני לא אנסה לשכנע את עצמי, זה לא מספיק וואו

אני אחכה לחזרת השופטים ולמופע עצמו בתקווה שאימרי יתעלה על עצמו
ברגע האמת ושנוכחות של קהל תצליח להרים את ההופעה הזו. יש לי עוד תקווה.
כרגע זה טוב, זה מצטלם די יפה, אימרי מהמם אבל יש איזו הרגשה של בינוניות.
&nbsp
&nbsp

mati020202

New member
הופעה פגזית ישראל מעולם לא שלחה נאמבר ברמה בינלאומית

הקול שלו מעט לא מדוייק אך חייבים לקחת בחשבון שהכוריאוגרפיה דינמית מאד ולכן קשה מאד לשמור על דיוק מושלם אך זה בטל בשישים בהשוואה להופעה הבאמת מושקעת והאנגטית הזאת ,הוא בולט מאד בהופעה הסוחפת עם מראה מצודד ומיקום מושלם בסדר השירים . הימור שלי-ישראל עולה לגמר מהטופ 3 .

צוות Kuss

New member
WIWIBLOGGS: בעיות בווקאלס. חוץ מזה הכל מעולה.

ISRAEL: IMRI ZIV WITH “I FEEL ALIVE”

He sings about being broken to pieces. But during Saturday’s rehearsal IMRI was anything but broken. He looked sturdy and solid as he vogued down the stage and showed off his biceps in a skin-tight black tank top. The choreography was tighter — IMRI pumps and thrusts and raises his arms in perfect unison with his white-clad backing dancers. Vocally there still seemed to be issues — particularly when he sang the word “alive”, which was frequently. But this was likely down to the mixing as he sounded better in the arena itself. Regardless this is a fantastic closer with buckets of energy and telegenic appeal. It’ll be hard to forget this going into the interval.

סטילהוק

New member
לפי מה שזכור לי סאמרה עלתה לגמר עם הופעה ווקאלית לא רעה בכלל

למרות שבחזרות היא זייפה את עצמה לדעת.

GM1988

Well-known member
סמרה אכזבה ברמות עם הזיופים שתה

וגם המלווים לא עזרו לחפות על העוול.
הנאמבר היה לא רע.

סטילהוק

New member
לא ברגע האמת, תצפה שוב בסמי שלה ותשמע בעצמך.

למעשה בויויבלוג טענו שאם אימרי לא יצליח להגיע לתו הגבוה בחזרות כל מה שהוא צריך לעשות זה להתקשר לסמארה ולשאול אותה איך לעזאזל מזיוף עצמה לדעת בחזרות היא הגיעה לכזאת רמה של הופעה ווקאלית חזקה בסמיפיינל. עד היום זו תעלומה שרק היא ואנשיה ככל הנראה יודעים את התשובה לגביה.

GM1988

Well-known member
חח אני אצפה שוב

אף פעם לא צפיתי בהופעה הזו אחרי האירוויזיון מרוב שלא אהבתי את הלייב.

GM1988

Well-known member
צפיתי עכשיו ואתה ממש צודק

צפיתי בחזרה השנייה ואז במופע ואשכרה מזיופים וביצוע חלש, היא נתנה ביצוע מצוין!

אולי בעצם היא זמרת טובה ולכן היא לא ממש דאגה להיות טובה בחזרות.
אבל עדיין הביצוע היה הרבה פחות טוב מהסטודיו שאני אוהב מאד.
זה ממש כמו מה שאני לא אוהב בסיבוב הנוכחי עם סלאבקו.
עם שיר כ"כ טוב הוא לא מקפיץ אותו בביצוע שלו וזה נשאר ממש כמו אצל סמרה.

סטילהוק

New member
אמרתי לך, ואין מה להשוות לסלאבקו, הוא לא זמר אמיתי.

הוא חלטוריסט. מה ששמעת בגרסת הסטודיו זה אוטו-טיון. גם אתה יכול להישמע ככה עם אוטו-טיון. ממליץ לך לקרוא על אוטו-טיון ולהבין עד כמה כניסת האוטו-טיון לעולם המוזיקה המודרני שינתה והרסה כל חלקה טובה בה. עד כדי כך שהיום כבר אי אפשר להבדיל בין גרסת סטודיו של זמר טוב עם קול מצויין לזמר אוטו-טיון שבלעדיו הוא לא שווה אגורה.

GM1988

Well-known member
אני יודע מה זה אוטוטיון כיוון שאני שר הרבה שנים

אומנם בשנים האחרונות פחות כבר, אבל הייתי באלפן הקלטות במסגרת פרויקטים מסוימים והכרתי לאט לאט את העולם הזה של מה אפשר להוציא מאנשים שלא יודעים לשיר. (פרסמתי פה בשנים האחרונות כמה קאברים שלי לשירי אירוויזיון אם יצא לך לראות:))

וכן זה משהו שבאמת עשה שינוי משמעותי במוסיקה ותכלס כל אחד עם יכולת שירה בסיסית יכול להקליט שיר ולהישמע זמר טוב.
לגבי סלאבקו, הוא לא גרוע לטעמי, זמר גדול הוא לא ולא נראה לי שזה גם מעניין אותו, אבל כן, בסטודיו זה שונה בזכות האוטוטיון והמיקסינג היפה שעשו לו שם שלא ממש בא לידי ביטוי בלייב.

למעלה