אירוויזיון 2017 - החזרות: יום 07

E u r o b o y

New member
ממש, זו גאווה אמיתית. ולגבי מה שאמרת על מיי -

&nbsp
אין מה להשוות לדעתי. נתחיל בזה שהיא והרקדניות נבלעו בבמה הענקית, הקול הנמוך שלה והמבטים שלה הרתיעו, לא הייתה לה פירוטכניקה ולא אפקטים - והיא גם הייתה שיר מספר 2. מה גם שהשיר שלנו השנה הרבה יותר חזק מזה של מיי.
&nbsp
עם ביצוע קולי סביר פלוס והופעה כזו מרשימה, אין לנו מה לדאוג. עד חזרת השופטים - שיעבוד על הקטעים הגבוהים, שאת חלקם הוא צולח. שואו יש, כריזמה יש.
&nbsp

Shellpearl

New member
אתה צודק, המבטים של מיי הרתיעו. זו הסיבה שאני חושבת שטוב שלא

דיאנה נבחרה לייצג אותנו. אנשים אוהבים שהזמר משדר להם משהו חיובי/שנוגע בהם.

TA2020

New member
מהפה שלך לאלוהים!

מקווה שיהיה טוב!

יודע שזה יישמע לא הכי טוב אבל אם הוא יעלה לגמר אז הוא הצליח לעשות את שלו..

לא גיי

New member
הופעה מושקעת

עשו את המיטב שיכלו עם השיר הלא משהו והזמר הבינוני. הזיקוקים ברגע השיא נראים מעולה, צריך לראות איך זה מצטלם.
יש לישראל (ולמדינות אחרות) מזל שרוב השירים השנה הם פילרים פח אשפה ולכן לדעתי אין שום סיכוי שהיא לא עולה לגמר.

סטילהוק

New member
ברור שיהיו, יש את החזרות הגנרליות וחזרות השופטים לפני כל סמי

ואלו למעשה גם יהיו החזרות הקובעות שיחרצו גורלות.

mati020202

New member
החזרה המלאה של ישראל מזוית יותר קרובה

נשמע לא רע בכלל

Sea sick

במה מחורבנת, הרקע ומשחקי התאורה מעוררי כאב ראש ובחילה.
הלוואי שבשידור בטלויזיה זה לא כזה מזעזע

אבל מה, פה הוא אשכרה החזיק ת'שיר!

Shmulll

New member
אני מאוד מעריך את הניסיון של אימרי להגיע לתו הזה אבל

זה מרגיש שזה לא שם וחבל כי זה יכול מאוד להשפיע על הרושם מהשיר.
זה מאוד פשוט לשנות את התו לכזה שיהיה יותר קל לאמרי להגיע אליו ויחסוך ממנו מאמץ והרבה לחץ.

GM1988

Well-known member
לא כזה פשוט

צריך לשנות בשביל זה את כל השיר לטון יותר נמוך, מה שאומר שצריך לשנות את כל הפלייבק שזה גם לפגוע באיכות הצליל שלו וקיצר זה עבודה שאף אחד לא יעשה והיה צריך לחשוב על זה לפני שמגיעים לקייב.

אם אני לא טועה הוא לוקח את התו 'לה' שזה באמת גבוה ודורש הרבה אימונים כדי להחזיק אותו יציב.

Shmulll

New member
לא צריך לשנות שום דבר בפלייבק

אפשר לשנות לתו אחר שישמע טוב עם הפלייבק כמו שהוא עכשיו באותו סולם אבל פשוט תו אחר.

כבר היו שינויים הרבה יותר דרסטיים בשירה ברגע האחרון. הדוגמה הכי בולטת זה אסטוניה 2012.

GM1988

Well-known member
מקרה אסוניה היה שונה

כמו שגם מקרה חובי היה שונה.
לאסטוני היה שיר שאת רובו הוא שר נמוך עד לשיאים הגבוהים.
במופע עצמו הוא שינה את זה מהר יותר לטונים גבוהים, בגבולות שהקול שלו אפשר לו את זה, והשינוי הזה היה בסהכ ברמה של אלתור, כמו שהרבה זמרים משנים שירים שכבר טחנו את המוח בגרסה אחת.

אצל חובי היה גם מפלט לברוח ממנו בטונים הגבוהים, שלא גרע מהשיר את ההרמוניה ואפשר לו לפנות למקום אחר בפזמון.

במקרה של אימרי אין לאן לברוח.
כמה שאני מנסה לשיר את זה בוריאציה שונה עם הפלייבק שלו (הפלייבק בלי הקול) זה לא נשמע טוב.
זה או לשיר את זה נמוך או לשנות את הטון של השיר לגמרי כדי לקחת טון גבוה אבל בגבולות שהקול של אמרי יכול להחזיק אותו ללא מאמץ.

אני בטוח שאם היה לאמרי אופציה לשנות הוא לא היה חושב בכלל, ומי שעובד איתו על פיתוח קול או משהו היו מנסים משהו אחר עם זה.

זה כמו לשיר את Its th final countdown הרבה יותר נמוך מהמקור ותדמיין איזה זוועה זה יישמע.

Shmulll

New member
לא יודע. כשאני שר את התו שאני חושב עליו ביחד עם הפלייבק

זה נשמע סבבה. נכון שזה הרבה יותר נמוך ולא הכי מרשים אבל זה עדיף על זיופים.

GM1988

Well-known member
אתה מכיר תווים?

יעני אתה יכול להגיד לי על איזה תווים חשבת?
אמרי למשל אם אני לא טועה מתחיל את הפזמון ב D C H (רה, דו לה).
עם הפלייבק שלו זה דיי סבבה לי דווקא, אבל אני אנסה להרים בכמה טונים שזה יהיה שווה לביצוע שלו ואנסה לשיר את זה אחרת.

לא שזה יעזור לאימרי
אבל מעניין אותי.

למעלה