השטיח האדום
D Drunk in Love New member 26/8/14 #93 been there, done that. מרגיש שהיא חוזרת על עצמה. אנשים אוהבים את הקלאסה הזאת, אני פחות. משתעמם מהר.
H Halcyon Days New member 26/8/14 #49 היא לא הייתה בהריון עד לא מזמן? נראה לי היא התלבשה ככה כי היא לא חזרה לגוף שלה עדיין בכללי לא משנה מה היא תעשה היא תשאר כוסית לעד
היא לא הייתה בהריון עד לא מזמן? נראה לי היא התלבשה ככה כי היא לא חזרה לגוף שלה עדיין בכללי לא משנה מה היא תעשה היא תשאר כוסית לעד
ד דר אמברלה1 New member 25/8/14 #30 מיילי סיירוס המלכה של הטקס הקודם באה ברגוע הפעם לוק קליל וסבבה לטקס שכזה. נראית מעולה. היא אמרה בריאיון על השטיח האדום שהיא מקליטה מוזיקה עם הפליימינג ליפס לאלבום הבא!
מיילי סיירוס המלכה של הטקס הקודם באה ברגוע הפעם לוק קליל וסבבה לטקס שכזה. נראית מעולה. היא אמרה בריאיון על השטיח האדום שהיא מקליטה מוזיקה עם הפליימינג ליפס לאלבום הבא!
H Halcyon Days New member 26/8/14 #50 גם היא וגם קאשה מקליטות אלבום עם הפליימינג? הם ממש רוצים להיכנס למיינסטרים או ששתיהן רוצות לפרוץ את גבולות הז'אנר שלהן?   מקווה שמיילי תעשי דווקא עוד אלבום פופ אחד.
גם היא וגם קאשה מקליטות אלבום עם הפליימינג? הם ממש רוצים להיכנס למיינסטרים או ששתיהן רוצות לפרוץ את גבולות הז'אנר שלהן?   מקווה שמיילי תעשי דווקא עוד אלבום פופ אחד.
E Eurovision Aces New member 26/8/14 #80 יכלו לעשות יותר עם החלק העליון בעיקר שיהיה יותר בד שיכסה (שמיילי תכסה את עצמה עוד? חס ושלום!) אבל סה"כ אהבתי.
יכלו לעשות יותר עם החלק העליון בעיקר שיהיה יותר בד שיכסה (שמיילי תכסה את עצמה עוד? חס ושלום!) אבל סה"כ אהבתי.