דר אמברלה1
New member
טוב אריאנה הייתה מעפנה לגמרי כהרגלה.
היא מבצעת נוראית בלייב - התרגשה ובכלל הטכניקה שלה גרועה לגמרי. זאת מאריה קארי הבאה?
חצי מהשיר היא לא בטונים וכן זה שהיא תוקעת פתאום עלייה או תו גבוה לא הופך אותך לווקאליסטית. מה שכן - היא הייתה פחות עציצית מדר"כ אבל עדיין כריזמה של עכבר.
ואז שהיא אחרי סיימה - ניקי הופיעה
- ופה באמת נזכרתי שאני בVMA אחרי ההופעה הניקולדיאונית של אריאנה והיא בהחלט ניסתה לשבור את רף הזילות שמיילי הציבה שנה שעברה בצורה מוגזמת (ובלי יותר מדי הצלחה כי מניקי מינאג' די מצפים להיות כזאת. ובכלל מיילי הרגה אותי עם הפרצוף שלה בקהל - "כאילו היא גונבת לי את הקטע"
) אבל סה"כ אהבתי את ההופעה שלה. זה שערורייתי והמוני אבל זה VMA והוא נועד לרגעים כאלה. אבל רק חבל שבגלל הקונספט שמחבר בינה לבין אריאנה וג'סי - זה לא הגיע לשיא. כאילו הרגשתי כאילו עצרו את זה באמצע לפני העניין
ואז ג'סי נכנסה והראתה לאריאנה איך עושים את זה (זה באמת היה פלייבק?) - רק חבל שבחרה במקום לבוא בקונטרה ולהיות הכי קלאסית ואיכותית - היא בחרה אאוטפיט זול כמו השתיים הקודמות ונראתה לא פחות זולה. אבל היא עדיין הייתה טובה. רק שניקי גם פה גנבה לה את ההצגה והייתה פתאום כולה במבוכה
מה לעזאזעל נקרע לה שם?
- ובאמת אבוי לנו אם האמריקאי הממוצע היה רואה לך את הבזז'ים
ואריאנה
נכון שהיא בת 21 וזה אבל היא פשוט נראית בת 13. שהיא מנסה להיות סקסית ולובשת אאוטפיט זה פשוט מעורר בי בחילה.
בעיקרון - אהבתי את הקונספט של ההופעה - של החיבור בין שלושתן אבל זה יצא שוק והמוני לגמרי. אולי אם 3 זמרות קצת יותר טובות ומשמעותיות - זה היה יכול לצאת יותר טוב.
היא מבצעת נוראית בלייב - התרגשה ובכלל הטכניקה שלה גרועה לגמרי. זאת מאריה קארי הבאה?
ואז שהיא אחרי סיימה - ניקי הופיעה
ואז ג'סי נכנסה והראתה לאריאנה איך עושים את זה (זה באמת היה פלייבק?) - רק חבל שבחרה במקום לבוא בקונטרה ולהיות הכי קלאסית ואיכותית - היא בחרה אאוטפיט זול כמו השתיים הקודמות ונראתה לא פחות זולה. אבל היא עדיין הייתה טובה. רק שניקי גם פה גנבה לה את ההצגה והייתה פתאום כולה במבוכה
ואריאנה
בעיקרון - אהבתי את הקונספט של ההופעה - של החיבור בין שלושתן אבל זה יצא שוק והמוני לגמרי. אולי אם 3 זמרות קצת יותר טובות ומשמעותיות - זה היה יכול לצאת יותר טוב.