VMA 2014

טוב אריאנה הייתה מעפנה לגמרי כהרגלה.

היא מבצעת נוראית בלייב - התרגשה ובכלל הטכניקה שלה גרועה לגמרי. זאת מאריה קארי הבאה?
חצי מהשיר היא לא בטונים וכן זה שהיא תוקעת פתאום עלייה או תו גבוה לא הופך אותך לווקאליסטית. מה שכן - היא הייתה פחות עציצית מדר"כ אבל עדיין כריזמה של עכבר.

ואז שהיא אחרי סיימה - ניקי הופיעה
- ופה באמת נזכרתי שאני בVMA אחרי ההופעה הניקולדיאונית של אריאנה והיא בהחלט ניסתה לשבור את רף הזילות שמיילי הציבה שנה שעברה בצורה מוגזמת (ובלי יותר מדי הצלחה כי מניקי מינאג' די מצפים להיות כזאת. ובכלל מיילי הרגה אותי עם הפרצוף שלה בקהל - "כאילו היא גונבת לי את הקטע"
) אבל סה"כ אהבתי את ההופעה שלה. זה שערורייתי והמוני אבל זה VMA והוא נועד לרגעים כאלה. אבל רק חבל שבגלל הקונספט שמחבר בינה לבין אריאנה וג'סי - זה לא הגיע לשיא. כאילו הרגשתי כאילו עצרו את זה באמצע לפני העניין

ואז ג'סי נכנסה והראתה לאריאנה איך עושים את זה (זה באמת היה פלייבק?) - רק חבל שבחרה במקום לבוא בקונטרה ולהיות הכי קלאסית ואיכותית - היא בחרה אאוטפיט זול כמו השתיים הקודמות ונראתה לא פחות זולה. אבל היא עדיין הייתה טובה. רק שניקי גם פה גנבה לה את ההצגה והייתה פתאום כולה במבוכה
מה לעזאזעל נקרע לה שם?
- ובאמת אבוי לנו אם האמריקאי הממוצע היה רואה לך את הבזז'ים

ואריאנה
נכון שהיא בת 21 וזה אבל היא פשוט נראית בת 13. שהיא מנסה להיות סקסית ולובשת אאוטפיט זה פשוט מעורר בי בחילה.

בעיקרון - אהבתי את הקונספט של ההופעה - של החיבור בין שלושתן אבל זה יצא שוק והמוני לגמרי. אולי אם 3 זמרות קצת יותר טובות ומשמעותיות - זה היה יכול לצאת יותר טוב.

Halcyon Days

New member
לא חושב שלניקי יש בעיה עם עירום

אבל אחרי מה שעשו לג'נט ג'קסון בסופרבול, לא חושב שמישהי תיקח סיכון לחשוף משהו בשידור חי.

SG12

New member
אריאנה משעממת לא ברור איך היא מצליחה...גיסי הכי טובה בין השל

השלושה...אף פעם לא מאכזבת...וכמובן שתמיד היא הייתה מעולה בלייב...

Drunk in Love

New member
החלק של Anaconda היה הקטע הכי טוב בסט בעיני.

הזכיר לי קצת את סלייב של בריטני באווירה, בצבעים ובקונספט הוויזואלי. זה היה עשוי טוב ומבדר ומאוד נהניתי!
ההופעה הקצרצרה של Break Free הייתה די גרועה, היא לא מצליחה להחזיק הופעה בבמה ובמעמד כזה ולמרות שקול יש לה, זה היה חלש ומזויף לפרקים.
ג'סי הייתה מעולה כתמיד ו- Bang Bang היה חמוד. וזהו.

SG12

New member
לא ירד לי החיוך מהפנים..ניקי פשוט הורסת!!! אין ל איך לתאר או

אותה...

candyheart

New member
חתיכת הופעה!

באמת הופעה אדירה שהטיבה מאוד מאוד עם השירים. למרות שאני לא אוהבת את ביונסה או את רוב האלבום הזה, צריך לתת קרדיט כשמגיע והיא נתנה הופעה מדהימה ואפילו גרמה לי לשקול מחדש את האלבום. ממש כל הכבוד!
&nbsp
אהבתי את הקטעים שראו את הבת שלה בקהל, במיוחד כשהיא ריקדה קצת לצלילים.
גם הקהל היו מאוד בתוך זה כולל האמנים עצמם. אהבתי את טיילור סוויפט ולורד שכרגיל רוקדת בצורה הזויה.

&nbsp
וכמובן שכשביונסה וג'סטין קיבלו את הפרס הם נתנו את אחת מהופעות חייהם במשך רבע שעה, ורק בריטני עלתה לדקה וחצי, אמרה תודה והתחפפה לה
כל-כך היא.

Halcyon Days

New member
דקה וחצי

שמתוכן גאגא חפרה דקה ובריטני הציגה את ביונסה 25 שניות.

&nbsp
&nbsp
VMA היו הנקודות שיא ונקודות השפל בקריירה של בריטני,
ספק אם אי פעם היא תחזור להופיע על הבמה הזאת.

candyheart

New member

היא בכלל לא נראית לי מעוניינת להופיע בטקסי פרסים ככלל...בטח שלא ב-VMA שהציפיות ממנה שם הן בשמיים אחרי מספר הופעות אגדתיות ומצד שני יש את אלה שמצפים לנפילה כואבת כמו בהופעה ב-2007. היא פשוט לא ממש במקום הזה כבר.
&nbsp
וכפי שאנחנו רואים יש מלא צעירות כגון אריאנה גרנדה וטיילור סוויפט ששמחות לתפס את המקום הזה (וכנראה לעולם לא יצליחו).

GM1988

Well-known member
גאגא לא נתנה לה לנשום..ממש הרגשתי בעצמי

איך היא נשפה לה בעורף
הזויה

לדעתי אין לבריטני מה לחפש בVMA.
כל דבר שיקשור אותה להופעה מלאה בטקס הזה יעורר מיד סקרנות מצד השועלים אם היא תעמוד בזה או שוב תספק הופעה כמו ב2007.
זה מה שיתעסקו בו אם היא תחזור להופיע שם, ועדיף שלא.

מעולה שהיא רק באה לקחת את הפרס שלה, לראות מחווה לעצמה, לקבל מחיאות כפיים ולהתחפף לעניינים שלה.

Drunk in Love

New member
האמת היא שהרעיון ממש טוב וגם הביצוע, אבל לא יודע,

זה לא חידש לי משהו או גרם לי לחשוב דבר שלא חשבתי קודם. זאת הייתה הופעה סטנדרטית של ביונסה אבל ארוכה ומרשימה יותר ממספר בחינות, הסטיילינג נשאר אותו דבר, השירים נשארו אותו דבר. כל הכבוד על ההשקעה אבל לא עפתי על זה מדי.

בול מה שאני חושב על ההופעה.

ובכלל לא ידעתי שהיא מקבלת את הפרס הזה. אצל בריטני היו חרושת שמועות שבועיים לפני וגם עם ג'סטין ידעתי לפני.
כאילו לא דיברו על זה בתקשורת?
&nbsp
בכל אופן מגיע לה. זה לא באמת מפעל חיים וזה לא טקס רציני - זה בעיקר תרומה לקליפים והיא בהחלט תרמה.
מבחינתי גם ליידי גהגא,ריהאנה וקייטי פרי יכולות לקבל את הפרס הזה ואני לא ארים גבה.
&nbsp

UnderControl1

New member
האמת שזאת הופעה די מושלמת.

השירים, הביצוע, התפאורה - הכל, פשוט מושלם.

candyheart

New member
היציאה האייקונית והמחרידה של בריטני וג'סטין

הם יוצאים קייטי והריף ראף הזה?
בכל מקרה הוא נראה יצור והשיער שלו נראה כאילו הוא שם על הראש מעיים.
וכל הבלינג הזה גם זוועה.
קייטי נראית בסדר במסגרת המחווה הזאת.

וואי לא קישרתי!

חשבתי שזאת קייטי פרי בריטואל הרגיל שלה - טראשי ורטרואי לניינטיז-תחילת האלפיימיז.
אבל בניגוד לשנה שעברה עם המנומר - אני מוצא את הלוק הזה מגניב. היא נראית מדהים ממש הפעם.
ובכלל אהבתי את הכניסה שלה

&nbsp
#הליטחיות מפתיעות.
&nbsp

למעלה