יש לי הימור למפסידה הגדולה של העונה-
דמי לובאטו!
גאד, היא פשוט חופרת קבר לתדמית המעולה שהיא יצרה לעצמה עד הלייב שואוז. היא היתה מקסימה, מצחיקה ותוססת באודישנים. באולפן היא פשוט עושה מעצמה צחוק! ולא, אני לא מתכוונת לגבות האגרסיביות האלה. טוב, אולי גם להן. ההערות שלה נשמעות ילדותיות, העבודה שלה עם המתמודדים שלה פשוט מחפירה, ונראה כאילו סיימון מאבד את הסבלנות שלו לשטויות שלה. לא נראה לי שבקצב הזה היא תישאר לעוד עונה, הוא פחות או יותר אמר לה את זה מפורשות - שאין לה שמץ של יצירתיות ושההערות שלה מטומטמות. מה שמרגיז אותי עוד יותר זה שבמקום להפנים שיש מצב שהוא צודק היא מתחילה להתגונן... וחבל מאוד, כי כששלושת המתמודדים שלה יעופו זה יהיה מאוחר מדי להפקת לקחים!
חוץ מזה נרשם שיפור בגזרת הווליום של קלואי קרדשיאן. יש עוד המווווווווןןןן עבודה
וגם בריטני לא חזרה על אותה מחמאה לכולם ונתנה אחלה ביקורות - אמרתי לכם שהיא במגמת שיפור
לגבי ההופעות:
הקבוצה של אל.איי:
טייט - הרצתי. הוא משעמם אותי, נו.
ג'ייסון - כנ"ל. בוטום 2.
וינו - אני חושבת שיש משהו מביך בהופעה, פיזית, שלו. יש לו קול מדהים באמת, אבל איך שהוא זז ומתנועע פשוט מביך אותי. וחוץ מזה, העיבוד היה מהיר מדי. אבל אני חייבת להגיד שמה שהביך יותר מהכל היה התגובות של סיימון ודמי אחד לשני. נראה לי שהוא ממש העליב אותה בשידור חי, ונכון - הוא מעליב את כולם, אבל זה הופך לי את הבטן
בעיקר כי לדמי יש עבר של השחתה עצמית והרס עצמי בגלל השפלות והתעללות שהיא עברה בבית ספר. יש כל מיני סיפורים ושמועות על זה שמאז שהיא יצאה מהטיפול לפני שנה וחצי היא חזרה שוב ושוב לגמילה (השמועה הכי חזקה היא שרק השנה היא היתה 4 פעמים בגמילה של יומיים-שלושה, באחת הפעמים היא "נשלפה" מהגמילה כדי להופיע בפרזנטציה של פוקס כשופטת החדשה באקס פקטור, ומיד חזרה...), ואני לא חושבת שאני מגזימה כשאני אומרת שהיא בטוח נפגעת מזה (אחרת היא לא היתה מתגוננת בצורה כל כך ילדותית).
בקיצור - סיימון צריך להיות טיפה יותר רגיש. אין מצב שהוא היה אומר את זה לבריטני, כי זאת בריטני. גאד.
הקבוצה של דמי:
סיסי - בוטום 2. אם היא תהיה עם ג'ייסון הם יצילו אותה, ואני מקווה מאוד שלדמי תהיה הזדמנות לתקן את כל מה שהיא עשתה. שיר לא מתאים (ראית שזה עובד איתה רק בבלדות או בשירי ביג בנד כמו ain't no other man, איך לעזאזל לקחת אותה לפאוור פופ אייטיזי שבועיים ברצף?), סטיילינג מחריד, הכל היה פשוט רע. סיימון ממש ממש דייק, אבל התגובה של דמי היתה עוד יותר איומה - לכוון את האש לסיסי
טוב, תכל'ס מגיע לה. היא בלתי נסבלת
פייג' - זה היה משעמם והעברתי את זה. היא מעצבנת כמעט כמו סיסי. אפשר להגיד רשמית שדמי נתקעה עם הקבוצה הכי מעפנה
ג'נל - אני חושבת שאל.איי וסיימון הגזימו עם הביקורת שלהם, אבל סיימון צודק. לג'נל יש פוטנציאל לקחת את העונה אם דמי תפסיק להיות אטומה לביקורת ותבין שהיא העלימה לג'נל את הדבר שהכי הפך אותה ללייקאבל - הקטע החמוד-סקסי. זה לא קשור לשיער דווקא. אם ג'נל לא היתה לובשת את המעיל עור הזה ונשארת רק עם הגופייה זה היה יכול להספיק ולא פוגע בתדמית ה"רוקרית" שדמי מדביקה לה בכוח. ודמי חייבת להיפטר מהקטע האייטיזי הזה, יש משהו באמת חסר מעוף בבחירות שלה.
הקבוצה של סיימון-
ליריק145 - זה היה מקורי ומשעשע, אבל אני לא עפה עליהם.
אמבלם3 - דמי, לראשונה בעונה, צדקה: זה היה ניסיון להפוך אותם לוואן דירקשן, וזה בטח יביא להם המון קולות, אבל זה קצת מפגר. הם לעולם לא יוציאו כזה שיר.
פיפת' הרמוני (סיריאסלי? טוב
) - אני לא שותפה להתלהבות של סיימון מהבנות האלה, ובדרך כלל אני מסכימה איתו על הכל. לא חושבת שהן יפות מספיק, חזקות מספיק קולית, כריזמטיות מספיק או מעניינות מספיק. לחבר את כל זה לשיר כל כך משעמם יוצא הופעה בינונית. אני לא רואה אותן כסנסציית פופ בשום צורה, ובמיוחד כשיש להן רק צורה אחת - בלדות. וכל פעם שהן מופיעות בא לי לתת בוקס לאלי ברוק.
הקבוצה של בריטני-
קרלי - טוב, היא תנצח. וזה מבאס אותי, כי אני לא אוהבת אותה בכלל
ביאטריס - אני אוהבת אותה ממש! היא ראשונה אצלי לצד אמבלם3. שמתי לב אליה רק כשהיא שרה את titanium, היא פשוט אדל קטנטונת
היתה לי תחושה שבריטני לא אובייקטיבית לגביה ולהגיד לה בלי קשר לחיים "יש לך את האישיות הכי טובה מבין כל המתמודדים" בהחלט הסגיר את זה והסביר את הבחירה התמוהה שלה להציל אותה שבוע שעבר כשהיא פישלה כל כך! אני חושבת שזו לא היתה בחירת שיר מדהימה, דווקא שבוע שעבר היה משהו קסום בנוכחות שלה למרות שקולית זה לא היה מדהים, והשבוע זה היה קצת מלאכותי.
אבל היא עדיין הפייבוריטית שלי!
ארין - טוב, עכשיו אנחנו יודעים שדמי מקשיבה רק לבחורים החתיכים, כי רק להם היא נותנת הערות הגיוניות. הוא באמת היה סמות'
אני עדיין מרגישה שהוא חלשלוש קולית.
והוויילד קארד, דאימונד - טוב, היא חמודה והכל, אבל הרצתי את זה. החליפה הלבנה הזאת היתה מחרידה
וגם אני נהיית רכיכה בשירים של וויטני.