Live Show 2 - 2x14 -

אוחח אני לא מאמינה ששכחתי את טייט (Dead Or Alive).
הוא היה פסדר לא משהו
אהבתי יותר את ההופעה שלו שבוע שעבר.

Moses The Fish

New member
יש לי הימור למפסידה הגדולה של העונה-

דמי לובאטו!

גאד, היא פשוט חופרת קבר לתדמית המעולה שהיא יצרה לעצמה עד הלייב שואוז. היא היתה מקסימה, מצחיקה ותוססת באודישנים. באולפן היא פשוט עושה מעצמה צחוק! ולא, אני לא מתכוונת לגבות האגרסיביות האלה. טוב, אולי גם להן. ההערות שלה נשמעות ילדותיות, העבודה שלה עם המתמודדים שלה פשוט מחפירה, ונראה כאילו סיימון מאבד את הסבלנות שלו לשטויות שלה. לא נראה לי שבקצב הזה היא תישאר לעוד עונה, הוא פחות או יותר אמר לה את זה מפורשות - שאין לה שמץ של יצירתיות ושההערות שלה מטומטמות. מה שמרגיז אותי עוד יותר זה שבמקום להפנים שיש מצב שהוא צודק היא מתחילה להתגונן... וחבל מאוד, כי כששלושת המתמודדים שלה יעופו זה יהיה מאוחר מדי להפקת לקחים!

חוץ מזה נרשם שיפור בגזרת הווליום של קלואי קרדשיאן. יש עוד המווווווווןןןן עבודה

וגם בריטני לא חזרה על אותה מחמאה לכולם ונתנה אחלה ביקורות - אמרתי לכם שהיא במגמת שיפור

לגבי ההופעות:

הקבוצה של אל.איי:
טייט - הרצתי. הוא משעמם אותי, נו.
ג'ייסון - כנ"ל. בוטום 2.
וינו - אני חושבת שיש משהו מביך בהופעה, פיזית, שלו. יש לו קול מדהים באמת, אבל איך שהוא זז ומתנועע פשוט מביך אותי. וחוץ מזה, העיבוד היה מהיר מדי. אבל אני חייבת להגיד שמה שהביך יותר מהכל היה התגובות של סיימון ודמי אחד לשני. נראה לי שהוא ממש העליב אותה בשידור חי, ונכון - הוא מעליב את כולם, אבל זה הופך לי את הבטן
בעיקר כי לדמי יש עבר של השחתה עצמית והרס עצמי בגלל השפלות והתעללות שהיא עברה בבית ספר. יש כל מיני סיפורים ושמועות על זה שמאז שהיא יצאה מהטיפול לפני שנה וחצי היא חזרה שוב ושוב לגמילה (השמועה הכי חזקה היא שרק השנה היא היתה 4 פעמים בגמילה של יומיים-שלושה, באחת הפעמים היא "נשלפה" מהגמילה כדי להופיע בפרזנטציה של פוקס כשופטת החדשה באקס פקטור, ומיד חזרה...), ואני לא חושבת שאני מגזימה כשאני אומרת שהיא בטוח נפגעת מזה (אחרת היא לא היתה מתגוננת בצורה כל כך ילדותית).
בקיצור - סיימון צריך להיות טיפה יותר רגיש. אין מצב שהוא היה אומר את זה לבריטני, כי זאת בריטני. גאד.

הקבוצה של דמי:
סיסי - בוטום 2. אם היא תהיה עם ג'ייסון הם יצילו אותה, ואני מקווה מאוד שלדמי תהיה הזדמנות לתקן את כל מה שהיא עשתה. שיר לא מתאים (ראית שזה עובד איתה רק בבלדות או בשירי ביג בנד כמו ain't no other man, איך לעזאזל לקחת אותה לפאוור פופ אייטיזי שבועיים ברצף?), סטיילינג מחריד, הכל היה פשוט רע. סיימון ממש ממש דייק, אבל התגובה של דמי היתה עוד יותר איומה - לכוון את האש לסיסי
טוב, תכל'ס מגיע לה. היא בלתי נסבלת

פייג' - זה היה משעמם והעברתי את זה. היא מעצבנת כמעט כמו סיסי. אפשר להגיד רשמית שדמי נתקעה עם הקבוצה הכי מעפנה

ג'נל - אני חושבת שאל.איי וסיימון הגזימו עם הביקורת שלהם, אבל סיימון צודק. לג'נל יש פוטנציאל לקחת את העונה אם דמי תפסיק להיות אטומה לביקורת ותבין שהיא העלימה לג'נל את הדבר שהכי הפך אותה ללייקאבל - הקטע החמוד-סקסי. זה לא קשור לשיער דווקא. אם ג'נל לא היתה לובשת את המעיל עור הזה ונשארת רק עם הגופייה זה היה יכול להספיק ולא פוגע בתדמית ה"רוקרית" שדמי מדביקה לה בכוח. ודמי חייבת להיפטר מהקטע האייטיזי הזה, יש משהו באמת חסר מעוף בבחירות שלה.

הקבוצה של סיימון-
ליריק145 - זה היה מקורי ומשעשע, אבל אני לא עפה עליהם.
אמבלם3 - דמי, לראשונה בעונה, צדקה: זה היה ניסיון להפוך אותם לוואן דירקשן, וזה בטח יביא להם המון קולות, אבל זה קצת מפגר. הם לעולם לא יוציאו כזה שיר.
פיפת' הרמוני (סיריאסלי? טוב
) - אני לא שותפה להתלהבות של סיימון מהבנות האלה, ובדרך כלל אני מסכימה איתו על הכל. לא חושבת שהן יפות מספיק, חזקות מספיק קולית, כריזמטיות מספיק או מעניינות מספיק. לחבר את כל זה לשיר כל כך משעמם יוצא הופעה בינונית. אני לא רואה אותן כסנסציית פופ בשום צורה, ובמיוחד כשיש להן רק צורה אחת - בלדות. וכל פעם שהן מופיעות בא לי לתת בוקס לאלי ברוק.

הקבוצה של בריטני-
קרלי - טוב, היא תנצח. וזה מבאס אותי, כי אני לא אוהבת אותה בכלל

ביאטריס - אני אוהבת אותה ממש! היא ראשונה אצלי לצד אמבלם3. שמתי לב אליה רק כשהיא שרה את titanium, היא פשוט אדל קטנטונת
היתה לי תחושה שבריטני לא אובייקטיבית לגביה ולהגיד לה בלי קשר לחיים "יש לך את האישיות הכי טובה מבין כל המתמודדים" בהחלט הסגיר את זה והסביר את הבחירה התמוהה שלה להציל אותה שבוע שעבר כשהיא פישלה כל כך! אני חושבת שזו לא היתה בחירת שיר מדהימה, דווקא שבוע שעבר היה משהו קסום בנוכחות שלה למרות שקולית זה לא היה מדהים, והשבוע זה היה קצת מלאכותי.
אבל היא עדיין הפייבוריטית שלי!

ארין - טוב, עכשיו אנחנו יודעים שדמי מקשיבה רק לבחורים החתיכים, כי רק להם היא נותנת הערות הגיוניות. הוא באמת היה סמות'
אני עדיין מרגישה שהוא חלשלוש קולית.

והוויילד קארד, דאימונד - טוב, היא חמודה והכל, אבל הרצתי את זה. החליפה הלבנה הזאת היתה מחרידה
וגם אני נהיית רכיכה בשירים של וויטני.

andre93

New member

פיפת' הרמוני ממש לא חייבות להיות כוכבות פופ. אני חושב שהן מספיק מוכשרות כדי להצליח בכל תחום שיבחרו, כמובן עם עזרה של המפיקים הנכונים.

omer719

New member
אני מקווה

שההפקת לקחים תגיע כבר בתוכנית הבאה, כי בהחלט יש מה לשנות. אבל לדעתי מאוד אוהבים אותה, גם סיימון! ברור שהוא אוהב אותה, שנייה אחרי שהוא אומר לה דברים כאלה רעים, והיא עונה לו הוא לא יכול שלא לחייך אליה ולצחוק איתה מהשטויות שלה. היא גם ממש עומדת על שלה, לא מפחדת לענות לו או 'מעדיפה לשתוק' להערות שלו שזה יפה, ולדעתי גם בקהל אוהבים אותה ממש.

וכן, סיסי חייבת דחוף לחזור לעצמה, אני ממש לא רוצה לראות אותה הולכת כבר עכשיו

Moses The Fish

New member
אני מסכימה

אל.איי וסיימון אוהבים אותה, ואני חושבת שעד התוכנית האחרונה הקהל אהב אותה וחשב שהיא חמודה אבל התגובות עכשיו ממש ממש קיצוניות ושליליות וחוזרות על עצמן - שהיא ילדותית, לא מספיק מנוסה וחצופה.

אז יש שני תרחישים סבירים לתוכנית הבאה-
או שדמי תחליט לקחת צעד ענק אחורה ותבחר לבנות שירים ממש ממש צפויים

או שהיא תמשיך להתגונן, להתבצר בעמדתה ולדחוף אותן למקומות איומים. מוזיקלית

נראה לי שיותר סביר להניח שהתרחיש הראשון יקרה וזה גם לא טוב. אגב, דמי הספיקה להסכסך עם הכוריאוגרף של התוכנית בריאן פרידמן

ורדונה2

New member
לא חושבת שיש רק שתי אופציות

אני מאמינה שדמי מסוגלת ללמוד מטעויות ולהתפתח, לעשות בחירות טובות יותר.

ורדונה2

New member
רואים שהוא חולה עליה

גם כשהם לא מסכימים או מתגרים אחד בשנייה, רואים לו על הפרצוף פשוט שהכל בצחוק ושהם בתאכלס ביחסים טובים.
זה לא כמו פאולה וניקול שממש ראו כמה הם לא סובלים אחד ת'שנייה..

andre93

New member
לייב שואו 2 ריוויו

יופי! דיאמונד חזרה לתחרות! אז זה אומר שהלך ההימור אם תהיה החזרה או לא?

עדיין לא יודע אם זה טוב או לא לקבוצה של בריטני...

נתחיל עם ההופעות:
ארין ריי- חייב להודות, זה היה ביצוע מרשים. מתאים לו סגנון כזה של שירים. בכל מקרה לא מחבב אותו. חבל כי רציתי שהוא יודח ועכשיו הסיכויים לכך פחתו

פייג' ת'ומאס עדיין תחפושת מגוכחת אבל לא כמו שבוע שעבר
גם פה חייב להודות שזה היה ביצוע קולי טוב אבל לא משהו משהו שידהים אותי. לא מתחבר אליה... אבל עד כאן שני המתמודדים שאני הכי פחות אוהב הפתיעו אותי לטובה.

וינו אלן- אוהב את השיר הזה.הביצוע יפה, הוא נתן את כל כולו, אבל לא הפך את השיר לשלו.

אמבלם 3- הם מתחילים לגדול עלי יותר ויותר למעמד של פייבוריטים. אבל למה לשיר שירים כאלה? הסגנון שלהם הוא פאנק רוק אלטרנטיבי. זה מה שהם צריכים לעשות ולא את שירי הקקה האלה. הביצוע אחלה אבל השיר לא הוציא את הפוטנציאל האמיתי של הלהקה המדהימה הזו. אבל הם חיות במה ואני מת על זה!

ביאטריס מילר- אהבתי מאוד את הביצוע! הקול המחוספס שלה תרם רבות. היא פשוט מוכשרת! השיר הזה גם ממש יפה ומבוצע לאחרונה די הרבה פעמים בתוכניות השונות.

ג'אנל גארסייה יש לה נוכחות במה, יש לה קול אדיר, אהבתי את הביצוע, אבל חייב להסכים עם סיימון.דמי לא עושה חסד עם ג'אנל. היא גם ממש מעצבנת עם ההתנהגות הילדותית הזו!

טייט סטיבנס- ביצוע חמוד אבל טייט משעמם אותי, לא משנה מה הוא יבצע...

ליריק 145- הם פשוט מעלים חיוך על הפנים! הם אדירים! אמנם השיר הזה לא הראה את מלוא הפוטנציאל שלהם והייתי רוצה שיחזרו לסגנון שממנו התחילו בשלב בתי השופטים.

דיאמונד וויט- הווילד קארד המאולתר של התחרות. כבר נמאס לי לשמוע שמבצעים את השיר הזה כל הזמן. גם לא כזה התלהבתי מהביצוע וזה נשמע לי מאולץ מדי.

סיסי פריי- אם דמי בחרה לסיסי את השיר הזה אז היא באמת הורסת את כל האקטים שלה, לא רק בסטיילינג. זה כל כך רחוק מסיסי המקורית וזה מרגיז אותי!

קרלי רוז- היא מדהימה! היא מוכשרת כמו שד! מה אפשר עוד להגיד? זה הסגנון שלה וכדאי שתישאר עם זה!

ג'ייסון ברוק- איפה ג'ייסון של האודישנים, הבלוזי ומלא הנשמה? השיר לא מתאים לו והוא גם זייף לפעמים... מאכזב אותי

פיפת' הרמוני- קשה להגות את השם הזה וזה קצת מעצבן... אבל שם נחמד. הביצוע נהדר! מתחילות לחזור ליכולת שלהם בהתחלה. ככה הן צריכות לשיר. הן לא חייבות להיות כוכבות פופ, הן יכולות להצליח מאוד עם אר אן בי ובלדות.

הערב הזה הוא בהחלט שיפור משמועותי מהערב הראשון של ההופעות החיות!
אבל דמי הזאת ממש מרגיזה עם האינפנטיליות שלה ועם הוויכוחים המיותרים עם סיימון שיודע מה הוא אומר. קשה שלא לשים לב לזה וזה מתחיל להיות בלתי נסבל! היא כנראה באמת צעירה מדי למעמד הזה...

omer719

New member
מישהו יכול להסביר

איך עבדה ההחזרה של דיימונד?
אני במקום עם אינטרנט איטי ברמות אז אני רק רואה ביצועים ביוטיוב, ופשוט יש ביצוע שלה, לא היה הסבר... מה אמרו? מתי זה היה בתוכנית? תנו לי רקע

andre93

New member

אמרו שהשופטים התייעצו בניהם לאחר פרק התוצאות והגיעו למסקנה שזו היתה טעות להעיף את דיאמונד. אז הם ביקשו ממנה לחזור

Eurovision Aces

New member

זה רק אני אעו שבעקבות האלווין דמי התחפשה לפרידה קאלו?

שתפסיק להרוס לעצמה את המתחרים שלה.

omer719

New member
לסיכום

פרק הרבה יותר טוב מהקודם, כמעט אצל כולם.
בריטני עשתה שיפור ושידרגה ממש את ההופעות של קרלי וביאטריס. טוב נו את ארין אי אפשר להציל

אצל דמי פייג' נשמעה הרבה יותר טוב, זה התאים לה יותר, אבל עדיין..
וג'נל למזלה יכולה להציל כל שיר אז... אבל סיסי?! מה יהיה? אני צופה שסיסי תגיע לבוטום, אני אופתע ואשמח אם לא, אבל אני מקווה שכשהיא תשיר משהו בלי הפקה מטורפת אנשים שוב יראו, כמו בפעם הקודמת, שהיא מעולה ווקאלית וצריכה להישאר.
סיימון עושה עבודה מעולה עם כל הקבוצות, הוא באמת נותן להן סיכוי טוב להגיע גבוה לטעמי, ויש סיכוי טוב שאף אחת מהן לא תהיה בבוטום הקרוב לפחות שזה יפה מאוד.
ואל איי אבוד מראש כנראה... טייט מרדים, וינו יש לו קול גדול ויפה, אבל זה בערך אותו דבר בכל שיר, וג'ייסון בשיפור, עדיין לא מצא את הנישה שלו.

MoRoSH11

New member
סיכום (חלקי)

אני מגיבה לפי הסדר של ההופעות. אבל עוד לפני, גם השבוע אני אגיד שבריטני ודמי נראות ממש טוב.
זה היה ערב שירי סרטים? פספסתי את הכמה דקות הראשונות של התכנית.

ארין- -אני בכלל לא אוהבת את אותו, אבל היי זה היה ביצוע לא רע בכלל. האמת שהוא היה אפילו טוב למדי, ובעיקר מאוד חמוד וכיפי.
מבחינתי, ביצוע לא תמיד חייב להיות הכי טוב קולית, אבל אני כן חשוב לי שאני אהנה ממנו.

פייג'- ושוב פעם, מה היא לובשת לעזאזל?!
השיר הזה כ"כ מתאים לה, כי היא כזו דרמטית. לא מצאתי שום עניין מיוחד בביצוע שלה, לא לטוב ולא לרע.

וינו-אני אוהבת את השיר הזה
.
יופי של ביצוע, אם כי הוא לא היה מושלם כלל, אבל הוא צריך בהחלט לבצע ביצועים בסגנון הזה. כלומר, רק הוא על הבמה, בלי רקדנים וכו'.

אמבלם 3- מתה על השיר הזה.
ביצוע והופעה ממש כיפיים, בהחלט נהנתי. הם גרמו לי לחייך ולזוז על המיטה,וזה כבר מעולה מבחינתי.
שמישהו יסביר לי מה דמי התכוונה בביקורת שלה? באמת שלא הצלחתי להבין.
סיימון סיכם את זה מעולה- יש להם אנרגיה כשהם עולים על הבמה.\

ביאטריס- קודם כל, תרשו לי לעשות כזה
על השיר המהמם הזה.
צריך לפטר את הסטייליסט/ת של התכנית הזאת. אין שום סיבה להלביש ילדה בת 13,14 (או בת כמה שהיא לא תהיה) בבגדים כאלה, זה מזעזע. כאילו לקחו פריטים אקראיים שהיו איפשהו, ושמו אותם על ביאטריס. חבל.
ועכשיו לעניינו-
!!! אני אוהבת אותה.

ג'נל-רק שבוע שעבר כתבתי שהיא נראית כמו ג'ואן ג'אט, והשבוע היא מבצעת את I love Rock N Roll
.
בחירה מאוד צפויה של שיר, אבל זאת אשמת דמי, ולא ג'אנל עצמה (ואם כבר מדברים על דמי, כל הויכוחים האלה עם סיימון לא תורמים לאף אחד). בכל מקרה, אחלה ביצוע, אני אהבתי אותו.

טייט- יואו, לגמרי פספסתי את הביצוע שלו. כלומר, שמעתי אותו, אבל אין לי מושג מה הוא שר ואיך זה היה
. לא נורא, אני אחיה עם זה...

ליריק 145- איזו בחירה גאונית של שיר,סחטיין סיימון ! הם כאלה מעולים
. ביצוע אדיר, שגם הצחיק אותי
.
דמי כזאת חמודה
.

דיאמונד- אה, מה?! מה היא עושה, ואיך היא חזרה?
בכל מקרה, היא טובה והכל, אבל הביצוע הזה די שעמם אותי, לפחות בהתחלה שלו, הסוף היה יותר טוב.

סיסי- בחירה גרועה של שיר, אין שום קשר בינה לבינו. ולא בא לי להגיב על הביצוע עצמו, הוא לא באמת שווה תגובה.
חבל, אני מחבבת את סיסי.

קרלי-
וכל מילה מיותרת. היא מדהימה, והיא הפייבורטית שלי, ואני אוהבת אותה.

אמשיך מחר, או מתישהו
.

shaharEB

New member
סיכום

ארין - ממש ממש הזכיר לי את מרקוס קנטי בביצוע הזה , כמו שאומרים כל החבילה. שר,רוקד , הופעה מדהימה

פייג' - שרה יפה.. אבל לא אהבתי את זה.. יותר מדי תפאורה. מוגזם לדעתי

וינו - יפה מאוד !! הציג יפה מאוד את הקול המהמם שלו

אמבלם 3 - ממש ממש חמודים
, משהו בקול שלהם טיפה מפריע לי.. אבל כמו שסיימון אמר , תמיד הם מביאים אנרגיה כיפית כזו, וכיף להקשיב להם

ביאטריס - אני אוהבת אותה
היא אחת הפייבוריטיות שלי
!!

ג'נל - אדיר
מלבד השיער שלה, שהיה מחריד.. כאילו ?! תחזרי לתלתלים >< אבל היא שרה ממש טוב למרות שטיפה היה קשה לשמוע אותה, אחלה בחירת שיר

ליריק 145 - חשבתי שאני לא אוהבת אותם, אבל המקוריות והשר המגניב שלהם השבוע שינו את דעתי

דיימונד - אמרנו שתהיה חזרה.. ציפיתי לג'יליאן, הם פישלו ובגדול. ואני מצטערת אבל אני לא אוהבת אותה, שרה שיר של וויטני יוסטון ,ובכל שבוע מנסים להפוך אותה דומה לוויטני יותר,
ובכלל העובדה שדיימונד שרה את השיר שאם אני לא טועה גם מלאני שרה שנה שעברה שהיא חזרה..אם היא תזכה זה יהיה עלוב מצטערת.

סיסי - מה נסגר איתה ? יש לה קול טוב ואני פשוט לא מצליחה לשמוע אותו. ואם את לא יודעת לרקוד את לא חייבת סיסי

קארלי - יש לה קול מעולה, אחלה אין לי מה להגיד

ג'ייסון - בחירת שיר יפה ! ולשם שינוי אהבתי באמת את מה שהוא עשה =)

פיפט' הרמוני - הן לא שרות בקצב, אני לא אוהבת אותם ואפילו שמעתי זיופון. אבל מה ? הפזמון הציל אותן

אני חייבת להגיד שכל השיפוט של סיימון היום היה טעמי, הוא ממש קלע בול

shaharEB

New member
וטייט
ברח לי חחח

מעצבן אותי שלא הכרתי את השיר.. בגלל זה הוא לא היה ממש בולט בעיניי..אבל אני ממש אוהבת את הקול שלו

omer719

New member
את השנייה ששוכחת אותו!

ורק בשירשור הזה, מה זה אומר עליו
?

למעלה