Live Show 2 - 2x14 -

LeAnnDylan

Well-known member
חפירות חלק 2

ליריק 145 - Supercalifragilisticexpialidocious
וואט דה פאק ווז דאט?! אלוהים שיעזור לי. לא.. להם!
LA-
"שנאתי את זה" (word LA)
בריטני-
"אהבתי את מה שהבאתם לשולחן. רק פעם הבאה שתים סוכר. תודה"
דמי-
"אתם גורמים לי להיות שיכורה בלי לחתוך ורידים! יאיי יו"
סיימון-
"הם בחרו את השיר. למעשה, לא עשיתי איתם שום דבר כי הייתי עסוק בלספור את הדולרים שאני רואה כשאני מסתכל על אמבלם3"

דיאמונד - I Have Nothing
לבריטני כנראה חסרים כמה גברים בקטגוריה אז היא מחליטה להלביש את דיאמונד כמו גבר. היא גם נשמעת כמו גרסת דראג לוויטני.
LA-
"זו הייתה בחירה נועזת אבל את נראית כמו ילד שחור וזה מספיק טוב בשבילי"
דמי-
"אני מעריצה כזו גדולה של וויטני. יש לך מושג כמה שירים שלה שמעתי בזמן שחתכתי ורידים?"
סיימון-
"את הוכחה לכך שגם חלומות של דראגקווינס יכולים להתגשם"
בריטני-
"אני מרגישה שתיעלת את וויטני" (כן. לאבדון)

סיסי - Eye of the Tiger
אהבתי את סיסי בהתחלה. הווקאל שלה הפעם לא היו מחרידים אבל הבלונד שלה מזעזע, מי שאין לה בובז לא צריכה ללכת עם see through, הדפסי הנמר המזויפים שמחלקת הסטייל עשתה לה נראו כאילו מישהו מעך לה אפונה על הפרצוף ועם המגפיים האלו היא נראית כאילו היא הולכת לייבש ביצות. רק חסר כובע טמבל ושירי הורה ברקע.
LA-
"לא סחפת אותי" (בטח שלא טיפש. היא יבשה את כל המים שאתה אמור להיסחף איתם)
בריטני-
"הבאת אש" (זה מה שאני אוהבת בך בריטני. את אשת מילים)
סיימון-
"דמי טיפשה. אל תקשיבי לה" (לשם שינוי זו הייתה הביקורת הכי ספוט און בכל התחרות. גו בלאוזי)
דמי-
"אהבת את השיר שלך? - אם-תגידי-שלא-שבוע-הבא-את-שרה-קופהקובנה"

קרלי - It Will Rain
בלי התחכמויות הפעם. הופעה מצוינת. לא היה לי כוח לצפות במונטאז' בהתחלה אז אני לא יודעת אם זה היה הרעיון של בריטני אבל אם כמו תמיד היא השתלטה למתמודדים שלה על השירים היא מקבלת קרדיט מלא הפעם. נייס ג'וב שיטני.
LA-
"אני אוהב אותך. עד כמה שגבר גאה יכול לאהוב ילדה סטרייטית ולא חוקית זאת אומרת"
דמי-
"לראות אותך השבוע בניגוד לשבוע שעבר מוכיח לי למה בריטני מקבלת פי 14 ממני"
סיימון-
"בלהבלה דמי את מנטורית גרועה"
בריטני-
"אני מרגישה שהיית צריכה לסגור את התוכנית כי בתאכלס, הגיי האקסטרווגנזי והילדות שלקחו את המקום של סיסטר סי לא מעניינים אף אחד!"

ג'ייסון - I Believe I Can Fly
לא האני. אתה לא יכול לעוף.
בריטני-
"אני מרגישה כמו במופע דראג בווגאס"
דמי-
"בריטני לקחת לי את המילים מהפה. יאיי, אל איי מנטור יותר גרוע ממני"
סיימון-
"דמי, את מטומטמת. ג'ייסון. אתה לא יכול לעוף. ראית פעם חזרזיר מנסה לעוף?"
LA-
"כל מה שאתה צריך לעשות זה לפרוש את הכנפיים שלך לעוף סיסטר" (כן. as in לעוף לי מהמסך. גיי!)

5th הרמוני - A Thousand Years
אחלה הרמוניות. שעממו אותי למוות though. איפה סיסטר סי?

LA-
"יש לכן חרא שם"
בריטני-
"וופה!! גנבתי לדמי את הביקורת מההופעה של קרלי"
דמי-
"מה ששונה בכן מלהקת בנות אחרת זה שאני מסתכלת עליכן ורואה חמישה זוגות בובז מסתכלים עליי"
סיימון-
"אני..אדבר..ממש..לאט..כי..את..באמצע..נראית..לי..קצת..איטית..אנד.פרנקלי...דיי..אוטיסטית.."

לסיכום. דמי מטומטמת. שמישהו יעיף את ג'ייסון, ליריק ופייג' מהמסך שלי. תודה.

omer719

New member
Live Show 2 - 2x14 -

לא לשכוח לסמן ספוילר
עד השידור בארץ ביום שישי

צפייה מהנה!

omer719

New member
יואו כמה הצחקת אותי

חייב לציין היילייטס!
על ליריק - בריטני- "אהבתי את מה שהבאתם לשולחן. רק פעם הבאה שתים סוכר. תודה"

על קרלי - LA- "אני אוהב אותך. עד כמה שגבר גאה יכול לאהוב ילדה סטרייטית ולא חוקית זאת אומרת" (!!!)
ועל סיסי - דמי- "אהבת את השיר שלך? - אם-תגידי-שלא-שבוע-הבא-את-שרה-קופהקובנה"

יואו כמה הצחקת אותי, בסה"כ אני מסכים איתך, הבאים לעוף חייבים להיות ג'ייסון, פייג', ליריק בתוספת ארין ריי! דחוף!
אני לא אהבתי את סיסי בכלל, וכן ההדפס היה נראה גבשושי מידי וכאילו תקעו לה שם איזה משהו לא טוב בכלל. למה סיסי למה?
את חייבת לכתוב ככה כל פרק
אהבתי ממש

LeAnnDylan

Well-known member
כן, גם ארין

וגם אמבלם3 אבל השלושה שציינתי מפריעים לי יותר.
סיסי

omer719

New member
אמבלם 3?

יש לי תחושה שאת הולכת לסבול הרבה

גם אני לא אהבתי אותם מההתחלה, אבל למדתי לחבב אותם

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא נוטה לסבול

אני מחפפת הופעות של כאלה שאני לא אוהבת. השבוע היה לי משעמם אז צפיתי ברוב ההופעות. בדרך כלל אני נותנת למתמודד שאני לא אוהבת בית ראשון ופזמון לענין אותי ואם זה מתמודד שאני ממש שונאת (ע"ע פייג') אני נותנת להם 3 שניות לענין אותי. אם הם לא צולחים במשימה אני מעיפה אותם ומבחינתי הם לא קיימים.

omer719

New member

יצא לי לעשות את זה הפרק המון.
ארין קיבל ממני בית אחד. וינו קיבל בית ופזמון. פייג' אחרי שראיתי שהיא יורדת מהתקרה ואיזה מישהו מנתק אותה מהרתמה כבר הרצתי לתגובות של השופטים, היה ברור לי שזה יהיה החלק המבדר ביותר בכל מה שסו קולד הופעה שלה.

ורדונה2

New member
הבדיחות על דמי והפגיעה העצמית שלה ממש דוחות.

באופן כללי ממש לא אהבתי את הכל, אבל הבדיחות על דמי ממש הגעילו אותי.
לדעתי חצית כאן בטירוף את גבול הטעם הטוב... לא רואה מה קורע בבחורה שכ"כ נגעלת מעצמה או כ"כ כואב לה שהיא מרגישה צורך לחתוך לעצמה את הבשר.

MoRoSH11

New member
ועכשיו אחרי שקראתי ברצינות

אני יכולה להגיד שיש דברים שהסכמתי איתך ויש כאלה שלא (חס וחלילה שליריק יעופו, ובכלל אני חושבת שההופעה שלהם בפרק הייתה ממש טובה).

ואני גם מסכימה עם מה שורדונה אמרה לך.

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר

מבטיחה לך שאני לא אכתוב הודעות פוגעניות כאלו בעתיד. למעשה אני אמנע מלהגיב לפרקים בכלל. לא כיף לכתוב במקום בו אנשים בוחרים לקחת ללב דברים שבבירור לא היו מכוונים לשם.
צר לי אם נפגעת ממשהו שכתבתי

omer719

New member
לא

אל תימנעי מלהגיב בכלל לפרקים!
אני יכול להבין מאיפה זה בא ההערה הזאת, אבל זה מאוד נקודתי!
שזה לא יגרום לך להפסיק

MoRoSH11

New member
לא לקחתי שום דבר ללב. למה את מגזימה?

את לא רוצה, אל תכתבי יותר, למרות שזה יהיה מאוד חבל, אבל אל תפילי את זה עליי.

לא נפגעתי
, רק לא הסכמתי איתך, וזה לגיטימי.

LeAnnDylan

Well-known member
לא התכוונתי בהכרח אליך

אני יודעת שזה שורשר אליך ולכן זה משתמע כך אבל לא התכוונתי "להפיל" את זה עליך.
את יכולה לא להסכים איתי וזה לגמרי לגיטימי. למעשה, אם כולם היו מסכימים איתי זה לא היה כיף וגם די מטריד.

omer719

New member
נכון

זה חלק מהעיניין. אל תפסיקי להגיב לפרקים, אני אישית נהנתי מאוד לקרוא וצחקתי ממש בקול רם כמה פעמים, אז חסר לך שאת לא כותבת גם בפרק הבא

אז הרגע סיימתי לצפות...

דבר ראשון, שמחה שהחזירו את דיימונד!

עכשיו להופעות...

ארין- American Boy
ארין לא הכי אהוב עליי אבל הוא בהחלט היה מעולה הפעם. יותר מדי אורות לטעמי אבל בכל זאת הקול שלו לא רע.

פייג'- Take My Breath Away
יותר מדי לטעמי. לא אהבתי אותה מההתחלה ועדיין אני לא אוהבת אותה. הבחור שרקד לצידה היה יותר מדי...
ואני מסכימה עם סיימון שהיה יותר תפאורה מאשר היא... זה היה יותר מדי צ'ייזי (cheesy) עם הבחור הזה.

וינו - When a Man Loves a Woman
אני מתה על השיר הזה ווינו בהחלט הביא אותה בגדול. למרות שהוא לא הפייבוריט שלי, אין ספק שהוא השתפר מפעם שעברה.
התגובה של דמי לגבי שזה הוא לא יוכל למכור את השירים שלו הייתה ממש לא במקום.

אמבלם3 - My Girl\California Gurls
אני מודה שאני לא מאלה שמעריצות אותם מההתחלה אבל ההופעה שלהם היום הייתה פסדר. לא משהו מיוחד.
הם יותר מדי שחצנים לדעתי מה שגורם להופעה שלהם להיות לא משהו בשבילי.

ביאטריס- Iris
אין ספק שביאטריס היא אחת מ4 הפייבוריטים שלי. אהבתי את ההופעה שלה במיוחד שאני אוהבת את המקור. זה היה מרגש כזה.
היא תצליח ותגיע רחוק אין לי ספק.

ג'נל- I love rock 'n roll
אחת מ4 הפייבוריטים שלי אבל, דמי הרסה אותה לגמרי. לא אהבתי את הגירסא שלה לשיר וזה ממש מבאס. זה כל מה שיש לי להגיד.

לייריקס 145- Supercalifragilisticexpialidocious
ובכן, אני לא הכי אוהבת ראפ אבל מה שהקבוצה הזאת עשתה לשיר היה מהנה. אני כמובן אוהבת את המקור אבל הביצוע שלהם היה מעולה.

דיימונד -I Have Nothing
וואו! הילדה הזאת יכולה לשיר! היא הייתה מדהימה למרות שהיא לא מהפייבוריטים שלי. אהבתי את הביצוע שלה.

סיסי- Eye of the Tiger
מצטערת אבל אני לא סובלת את סיסי וכן, הביצוע של השיר היה זוועה לדעתי. הבאקאפ היו יותר מעניינים מהביצוע שלה.

קארלי - It Will Rain
וואו! היא הייתה מדהימה. היא אחת מהפייבוריטים שלי ובהחלט נתנה הופעה. זה היה מרגש ומדהים.
אני עדיין מסרבת לעכל שהילדה הזאת בת 13. יש לה עתיד מזהיר.

ג'ייסון- I Believe I Can Fly
היה לא משהו. השיר ממש לא התאים לו ולסגנון שירה שלו.

פייפת' הרמוני- A thousand Years
הן בהחלט בפייבוריט שלי אבל הן הרסו את השיר. אין ספק שהקולות שלהן היו טובים אבל, השיר לגמרי נהרס וזה עוד אחד השירים אהובים עליי של כריסטינה פרי.

סה"כ היה לא רע לטעמי. מעניין במי הקהל יצביע.

למעלה