ריוויו לסמי השני ולגמר:
שוב, בדירוג של 1-10 (1 הכי נמוך, 10 הכי גבוה)
01. Young the Giant - Cough Syrup- רוק חמוד ומקסים. לא נפלתי כי בסמי הראשון יש שירי רוק הרבה יותר טובים, אבל נהנתי מאוד מהשמיעה. 8. בהצלחה!
02. Automatic Loveletter - Hush- באופן כללי שיר יפה. הבתים פחות מוצלחים מהפזמון. מתחיל יפה , ממשיך סתם. משום מה לא נפלתי. 7.
03. Britney Spears - I Wanna Go- בעקרון אני חובבת בריטני (בלשון המעטה), אבל השיר הזה לא מהמוצלחים שלה. גם הבית הראשון מזכיר קצת את הבית הראשון של פופיולר. קיצר, סורי בריטני, אבל 4.
04. The Young Professionals - 20 Seconds- לא אוהבת את השיר הזה. מעולם לא התחברתי במיוחד לעברי לידר. לא אישי, פשוט לא הטעם שלי. 3.
05. חן אהרוני – Where Have You Been- כבר שמעתי פעם אחת בעבר. חן אהרוני שר הורס, כהרגלו. אהבתי יותר את העיבוד בהתחלה. בכל מקרה- אוהבת, לא רע בכלל. 7.
06. Shaan & Shreya Ghoshal – That's All I Really Wanna Do- חמוד כזה. למלם. 5.
07. Azucar Moreno - Torero- השיר מהאירוויזיון הרבה יותר טוב. חמוד, טיפה חופר לא נפלתי. 5.
08. Nik Kershaw - Human Racing- לא אהבתי. סורי. מבולגן מדיי. 3.
09. Katie Melua – Thank You, Stars- שיר דיסני רגוע מדי. הwhat if של החצי גמר השני. 4.
10. Charlotte Perrelli feat. Kate Ryan - Little Braveheart- שיר עדכני בטירוף. בארץ היה מצליח. כמו און דה פלור ודאנס אגאין של ג'ניפר. מבחינתי, בשביל לאהוב שיר כזה- השיר צריך להיות ממש ממש ממש מעולה. זה שיר טוב, אבל לא מצויין כמו של ג'ניפר. יש אלף כמוהו היום. הקטע דאבסטאפ העלה אותו ל7.
11. רוני דלומי - תחזיקו- פעם ראשונה שאני שומעת (פשוט לא יצא. חיכיתי לשמוע אותו). לא קליט במיוחד אבל יפהפה ומעולה. לחשוב שהיא חיברה אותו לבד. כל הכבוד לה. שיר בועז מעודה כזה. 10, המון בהצלחה!
12. Delta Goodrem - Together We Are One- יש לה שיר הרבה יותר יפה לדעתי- lost without you. שיר אדיר שחרשתי עליו בשנת 2004. לא מבינה למה הזמרת המעולה הזאת לא מצליחה היום. בכל מקרה, השיר הזה קצת אירוויזיוני, בלדה חמודה ויפה אבל עדיין- משהו חסר לי. 8.
13. Lepa Brena - Grad- חמוד לאללה. נהנתי. 7.
14. Kim Wilde - Can't Get Enough Of Your Love- סו אייטיז. חמוד, 6.
15. Sturm Und Drang - A Million Nights- דיקציה קשה. שיר מהמם. בלדת רוק בסגנון אייטיז-ניינטיז. 8. בהצלחה!
16. שלמה ארצי ודודו טסה - לתת ולקחת- שיר שלמה ארצי טיפוסי. אהבתי, מקסים. 7.
17. Emeli Sande - My Kind Of Love- וואו!!! אחד השירים הטובים שיש עכשיו! 10 והמון הצלחה למי ששלח את השיר המהמם הזה! תודה לך על ששלחת את השיר המהמם הזה!!!
18. שלומי שבן – ניו יורק vs. יחזקאל- מעולם לא הבנתי את הגאונות של שלומי שבן. גם מהשיר הזה אני לא מתלהבת. מה אריק היה אומר? 3.
19. Alisa Sharp - Happy- לא פרסמו את השיר הזה כאן לא מזמן? שיר יפה, חמוד, טיפה מבולגן. 7.
20. Jorge & Alexa Narvaez - Hom- זה הבחור והילדה? נתעלם מהביצוע הקולי. שיר חמוד ודי בינוני. 5.
גמר:
Laleh - Some Die Young- יפה, אהבתי. לגמרי ראוי לגמר. 8.
Daniel Levi - L'envie D'aimer- לא יודעת איך להתייחס לשיר הזה. מצד אחד הוא יפה, מצד שני משהו בו לא הפיל אותי. השיר הזה צריך להיות "גדול מהחיים", והוא לא מצליח. 7.
שלמה ארצי ואברהם טל - אלוהיי- שמעתי פעם אחת ממש כשיצא. מאוד נגע בי. עכשיו שמעתי שוב. בהחלט שיר מהמם. 8. בהצלחה!
Mandinga - Europarty- חמוד, זליילה הרבה יותר טוב. 6.
Paulina Starborn - Never Gonna Let Me Go- לא רע. ליידי גאגא סטייל וג'אסט דאנס. 9. בהצלחה!
Demi Lovato - Give Your Heart A Break- החברות שלי טוחנות את השיר הזה. שיר יפה, אין ספק, אבל יש שירים הרבה יותר טובים מהשיר הזה. 7.
Csezy - Nem Kell Neked Mas- היא לא ההונגריה מהאירוויזיון? הבתים טובים ומייצרים ציפייה לפזמון טוב, אבל הפזמון די מאכזב. בסגנון של דאטס דה וואי איט איז של סלין. 6.
יהודה פוליקר וחאריס אלקסיו - כל דבר מזכיר לי- עם כל הכבוד לשני הזמרים- נרדמתי. סורי. 3.
וואו, עייפתי.
עכשיו, אחרי ששמעתי את כל השירים- יש פה כמה שירים שמהווים איום רציני על השיר הא-ד-י-ר ששלחתי. מקווה שתאהבו אותו כמו שאני אהבתי ותעלו אותו לגמר. בעיניי הוא לא פחות מאדיר וגאוני.