ריוויו לסמי ראשון
אחרי שהתחילו עם כמה ריוויואים החלטתי לעשות אחד משלי, למרות שאינני נוהגת לעשות זאת שלא על סמך הקבצים להורדה, אך אל דאגה – הריוויו הזה מבוסס על שמיעה אחת וההצבעה שלי תתבצע רק אחרי הורדת ושמיעת השירים כמו שצריך, כך שדברים יכולים להשתנות!
סמי ראשון:
Carly Rae Jensen - Call Me Maybe: פתיחה טובה לסמי הזה! שיר קליל ולמרות המיקום אני מקווה שהוא יחצה אל הגמר.
ניקוד: 9
:Of Monsters and Men - Mountain Soundהתחיל נחמד, הפך למעט מונוטוני. בסך הכל חביב פלוס.
ניקוד: 8
P.O.D – Booyaka 619: למרות שאני חובבת מטאל השיר הזה לא עשה לי את זה. מונוטוני וחסר לחן... ועדיין, אם השולח הוא זה שמאיים לסיים במקום האחרון יש לי תחושה שגם הפעם זה לא יקרה לך
ניקוד: 7
David Cook - Take Me As I Am: זמר ופרפורמר מצוין, רק שבאלבום האחרון שלו לא מצאתי אף שיר שריגש אותי כמו קודמיו. לגבי השיר הספציפי - ביצוע חזק וטוב גם אם לא מדובר ביצירת מופת.
fun. - Carry On: שיר מאד מגוון ומיוחד ומגיע לו ניקוד גבוה גם אם הוא לא שיר ווינרי או קליט בשמיעה ראשונה. שיר שעוד יגדל עלי עם הזמן...
Yohanna - Beautiful In Silence: מה שאני אוהבת בעיקר ביוהאנה זה את הקול המיוחד שלה. חבל שהשיר לא מחדש והוא עוד תאום של רוב השירים שלה.
Niki & The Dove – Tomorrow: טוב שיש לשיר פזמון טוב, כי הבתים קצת שעממו אותי והיו לי מבולגנים מדי. בקיצור, שיר שאני זקוקה לעוד שמיעות איתו.
Esther Ofarim - Frank Mills: ולו בשביל שירים כאלה התחרויות האלה שוות את כל השאר. כל הכבוד לשולח/ת על הבחירה.
Aneela – Doli: נחמד כגימיק. לא מסוג השירים שארצה להקשיב להם לאורך זמן. סורי
Juan Luis Guerra Feat. Juanes - La Calle: שני זמרים מהמובחרים ביותר בדרום אמריקה ועל כן גם יצירה כזו חייבת לצאת כמו שצריך. מזמן לא שמעתי רגאיי ועוד רגאיי בספרדית שמשולב ברוק! שיר מתפתח, מעניין ומצוין.
ניקוד: 9.5
Nina Badric – Nebo: בחירה מיותרת, ולצערי השיר הזה לא יקבל את הניקוד שלי מפאת העובדה שנראה לי מיותר ומאוס לשלוח שירים שלשמם התכנסנו כאן כולנו רק לפני כחודשיים. צר לי על השולח באשר יהיה.
ניקוד: 6
Kate Winslet - What If: בשניות ראשונות נשמע מבטיח אך מהר מאד התאכזבתי. שיר מתקתק, אין לו לחן מעניין. לא ריגש אותי למרות שניסיתי.
ניקוד: 7.5
Maroon 5 - No Curtain Call: לסולן יש קול נהדר ואני מאד אוהבת. השיר בינוני פלוס. צריכה להתבשל איתו.
Lost Prophets – 4AM Forever: יש משהו בשיר הזה אבל לא הצלחתי להחליט אם הוא טוב או לא בעיני. הזמן יגיד את שלו.
:Karmin – Brokenhearted נחמד ברגע ששומעים אותו אך לא מהשירים שמשאירים חותם או זיכרון מבחינתי.
ניקוד: 7.5
Within Temptation – Lost: להקה טובה מאד והם לא מאכזבים אותי בד"כ, גם לא בשיר הזה.
:Taio Cruz Feat. Pitbull - There She Goes מביא לי רצון לרקוד ולשמוח. המבחן שלו הוא בהמשך אם הוא יעשה לי את זה שוב ושוב בשמיעות הבאות.
:Anne Murray - I Just Fall In Love Again וואו. שיר פשוט וזמרת מבצעת טובה וזה הספיק כדי לכבוש אותי! כל הכבוד על הבחירה.
:Valeria Lynch - La Extrana Dama כמה כיף שיש כאן חובבי טלנובלות
גם אני גדלתי על האשה המסתורית ואין ספק שמדובר באחד משירי הטלנובלות הטובים ביותר!
:TAL – La Sens De La Vie מהפופ העכשווי שאני מתחברת אליו פחות...
: Of Monsters and Men – Little Talks מיוחד. לא מספיק לי שמיעה אחת כדי להחליט מעבר.