Tapuzina Song Contest

בלי קשר לשבדיה או בלקן

לפי דעתי לא צריך לשלוח שיר שהתחרה באירו המטרה כך נדמה לי של התחרות זה ללמוד להכיר את הטעם המוסיקלי של חברי הפורום שהוא מעבר לאירוויזיון, אם שירי קדמים אין לי בעיה כי וואלה אני לא עוקבת אחרי כל הקדמים ולפעמים אפילו במלודי מתגלים פנינות, אבל שיר שרק לפני 3 חודשים התחרה באירו? לא מבינה מה המטרה בלשלוח אותו לתחרות .

ובקשר לחרלוט וקייט להלן הנפילות הגדולות שהאירו ידע (מי משתיהן יותר טראגית עדין לא החלטתי) אני אשכרה אצטרך לשמוע אותו בשביל להחליט אם אני אוהבת כי כזאת אני קודם שומעת אחכ מחליטה.

Princess Lotta

New member
זה לא משנה. מה שמלוכלך באמת זה לשלח שיר

שהתחרה בתחרות האירו האחרונה.

nit li

New member
שיר, שאם אני זוכרת, לא הצליח במיוחד בפורום

תקנו אותי אם אני טועה. השיר הזה לא הותיר רושם מיוחד. הוא לא מהגדולים ומהטובים שנזכור.
בקיצור, אין לכם מה לדאוג. להפך- זה שהוא נטחן פוגע בו.

Princess Lotta

New member
זה לא ממקום של דאגה לא אכפת לי אם יצליח

ולא מפריע לי גם אם BEAUTIFUL IN SILENCE שאני מאוד אוהבת ושלחתי בעצמי לתחרות לפני שנה יצליח. זה לא קשור להצלחה או אי הצלחה.

הרבה יותר מטונף לשלח שירים כאלה מאשר שיר חדש / נדיר / נוסטלגי / קלאסיקה של אמן מוכר.

מה זה מעניין שיר מהאירו האחרון? הרי חפרנו עליו והבענו את דעתנו עליו בחודשים האחרונים...

nit li

New member
שכל אחד ישלח מה שבא לו

לשלוח את call me baby שנטחן כבר חודש בכל מקום אפשרי, זה פייר?
כל אחד מצביע לפי הטעם האישי שלו, בלי קשר לאם השיר מהאירוויזיון או מוכר.

python 4

New member
זו תמימות של מתחילים! אל תהרגו את הבנאדם

זכור לי שאחת מחברות הפורום המכובדות כיום שלחה לתפוזינה הראשונה שלה שיר מהאירוויזיון. נתתי לה 12, אגב.

וגם כאן, השיר צריך לעמוד בזכות עצמו, בלי קשר לעובדה שחרשנו עליו חזור וחרוש. אם זו לא היתה קרואטיה אלא קליופי, נניח, בהחלט יש מצב שהייתי מנקד אותה גבוה.

למעלה