סיכום שבועי

סיכום שבועי

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע

Sigal H

New member
מסכמשת

הטוב והפחות טוב של השבוע: ערכתי דיונים מעמיקים ונוקבים ביני לבין עצמי, איך להתקדם כדי להיות יותר האדם שאני רוצה להיות. הסקתי מסקנות חשובות ואפילו התחלתי לבצע. יש כל כך הרבה מה לעשות, כל כך הרבה פוטנציאל לחיוכים, אני חדורת רוח עשייה. אבל לאט, רק מה שאפשר - בלי נקיפות מצפון על מה שלא הספקתי או לא הצלחתי או כאבתי, כי מה שכן הצלחתי שווה יותר.

מאכל השבוע: לא משהו מרגש.

סרט/סדרת השבוע: כיוון ששותפיי הקבועים לערב סרט ביום שישי לא יכלו להגיע השבוע, פינקתי את עצמי עם סרט מקסים ונטול הבהובים מסוכנים - WALL·E. כל הפרטים הקטנים עשויים להפליא, השיחות ללא מילים מלאות הבעה, מקסים לגמרי.

ספר השבוע: כן, אה... לא השבוע.

בילוי/ יציאת השבוע: לא יצאתי מהבית אבל זכיתי לביקור מפתיע ומרחיב חיוך אין קץ: הכלבונת המתוקה מתוקה. סתם הסתובבה משוחררת, מצאה את אמא בדרכה אליי והצטרפה. הסתובבה בבית, ערכה בדיקה בטחונית של כל הפינות, ובכל פעם שעברה לידי הייתה נצמדת שאלטף אותה לטיפות ארוכות ורכות מאש ועד זנב. היינו שתינו מאושרות.

תוכניות לסוף השבוע: צהריים אצל ההורים, ויש כמה דברים קטנים שאני רוצה להספיק קודם.

שיהיה לכולנו שבוע של בשורות טובות ושמחת יומיום

סיגל

בז נדיר

New member
מתרשם כול פעם מחדש

מהעוצמה שאת מפגינה ומההשקעה שלך בפוסטים.

לי אין את האנרגיה/חשק/רצון אפילו להפליץ

סרט מקסים!

זה הסרט האהוב על הבן שלי.
וכל כך כיף לקרוא על ידידתך השעירה! אני מזדהה עם האושר הזה.

שיהיה שבוע טוב!

השבוע שלי

הטוב של השבוע:
חגגתי יום הולדת. הילדים נתנו לי מתנה - בוקר שקט, בלי ריבים ובלי שאתרוצץ ביניהם בתפקיד השוטרת. הגדולה גם הלכה למרכז אחרה"צ וקנתה לי בלון וכמה שוקולדים בצורת לבבות. מקסימה שלי.

חברה טובה קנתה לי ספר שכבר יש לי, אז החזרתי אותו לחנות והזמנתי ספר שאני חושקת בו כבר המון זמן ואין לי סבלנות לחכות שיגיע.

הפחות טוב של השבוע:
עדיין אין רכבת ממודיעין. הנסיעות האלה עולות לי הרבה כסף ומייגעות אותי מאוד.

מאכל השבוע:
כרובית בתנור וטחינה שאין כמוה.

סרט/סדרת השבוע:
"רויאל שף" "מאסטר שף" "איש משפחה".

ספר השבוע:
גמרתי את "הפירמידה" - ספר מתח לא מותח, והתחלתי את "השתיקה" שאני מקווה שיהיה יותר מעניין ושיעביר לי את הזמן עד שיגיע הספר המיוחל.

בילוי/ יציאת השבוע:
סיבוב בקניון. בלי שופינג.

תוכניות לסוף השבוע
להתעצץ בבית.

שבוע טוב!

מזל טוב!

ליום ההולדת.
איזהכיף!

משמח מאוד, ו.. אני מקווה מאוד שבקרוב מאוד תהיה לך רכבת.

אני מקווה לסכמש בקרוב. בינתיים - מותשת מדיי....

bimbo.

New member
אופונת, המון המון
ומהיום והלאה -

רק ימים טובים ומאושרים והרבה בריאות

היום הודיעו על הרכבת

שלכם, שהיא תכף חוזרת לפעול, וגם... שתקבלו הארכת תוקף של החופשי-חודשי על הימים שלא היה בשימוש.
מקווה שזה יהיה ממש תכף!

תודה לשתיכן על האיחולים!

והרכבת אכן חוזרת לפעול מחר בערב.
זיכוי על החופשי כבר קיבלתי ואני מוכנה ומזומנה להתחיל את השבוע בנחת.

Sigal H

New member
בשעה טובה

ובאיחור, שכל הטוב שאפשר לאחל לך ביום הולדת, שיהיה גם בימי חול

למעלה