סכמ"שולדת
סעיף הסכמ"ש המתחלף: האם בן/בת הזוג שלכם מתמרמרים על להגיע ביחד אתכם למפגשים משפחתיים? האם אתם רבים, מתפשרים או מסכימים על הנושא הזה? אני בד"כ זאת שמתמרמרת, כי חוץ מהמשפחה הגרעינית שלו (שגם אותה לקח לי זמן לעכל) אני לא כ"כ מחבבת את המשפחה שלו. הוא די זורם ומסתדר ממש טוב עם המשפחה שלי.
משהו טוב שקרה לי השבוע:
בהקשר לסעיף הקודם - אמא שלו התבלבלה בתאריך של חתונה שממש לא בא לי להיות בה - וביום של התאריך ה"חדש" יש לי התחיבות בעבודה ולא אוכל להגיע... yes!
וגם - יצא לי לעשות דברים מגוונים ומעניינים בעבודה השבוע, שאני הולכת לעוף עליהם בקו"ח חבל על הזמן! בסוף עוד יתברר שהקטע המסריח שהם עשו לי היה הדבר הכי טוב שקרה לי
משהו מאכזב שקרה לי השבוע: קיבלתי מחשב עם ווינדוז 8, התחלתי להעמיס עליו דברים ואז המחשב החדש דנדש קרס - מסתבר שיש איזו בעיה ידועה עם ווידוז 8. היינו צריכים להתקין ווינדוז מחדש ועכשיו אני שוב צריכה להתקין מחדש את התוכונות. מעצבן!
משהו שהתחדשתי בו השבוע: מתנות יום הולדת שוות!! מא' קיבלתי כרטיסים לעברי לידר. הוא תכנן לגלות לי עליהם רק מחרתיים, אבל כבר ביום חמישי עליתי על זה והרסתי את ההפתעה, כמו בכל הפתעה שהוא מנסה לעשות לי....
מההורים קיבלתי מחשב, מההורים שלו קיבלתי קיימיקס!!!!!!! ומהחברים בעבודה קיבלתי גיפט קארד לאייץ' אנד אם. ובסופ"ש צפויות עוד מתנות
משהו מצחיק / הזוי שקרה לי השבוע: יותר מדי שיחות מוחשיות על ילדים
בילוי השבוע: ביום א' הייתה לי יום הולדת, וגם היה פורים. החלפנו משלוחי מנות בעבודה, החבר'ה באו עם פאות ואביזרים והייתה אווירה נורא כייפית. בערב יצאתי עם א' למסעדה ולסנוקר
ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט-סרט החתונה שלנו, שראיתי מספר מביך של פעמים! את הפרומו, אותו אני פחות אוהבת בגלל המעברים המסחררים בהתחלה, אני מצרפת לכאן. אבל השוס הגדול הוא הסרט הערוך - 40 דק' של בכי מצחוק. התחלנו לראות גם את הסרט הלא ערוך.
היינו גם בהצגה-הגיבן מנוטרדם. הצגה מעולה!! אבל לצערי נרדמתי בכל החצי השני כי לא הספקתי לנוח אחרי העבודה.
ולא ראיתי אף פרק של האנטומיה!
מאכל השבוע: סוכר-על כל צורותיו. אפיתי 5 סוגי מאפים למשלוח מנות (הקיימיקס לא יכול היה להגיע קודם?!) ו"נתקעתי" עם עודפים, יש את כל הממתקים ממשלוח המנות שאני קיבלתי ושבעלי קיבל, עוגת יום הולדת, קינוחים במסעדות....הבית שלי נראה כמו הבית של עמי ותמי.
תכניות לסוף השבוע: מחר - לישון!! אני מתה מעייפות לאחרונה, שנראית לי כבר חריגה. בשבוע הבא אעשה בדיקות דם. בשבת - חנוכת בית אצל חברה (למרות שנראה לי שאנחנו הולכים להשתלט לה על האירוע, כי החלטנו לחגוג על הדרך יום הולדת לילידות מרץ-אפריל) ובערב עברי לידר!!! בין לבין נבקר חברים במרכז.
האם עמדתי במטרות של תחילת השבוע? לא
משהו טוב שעשינו בשביל עצמנו השבוע: לצערי, למרות שא' עבד בוקר השבוע, בקושי היה לנו זמן יחד. מקווה לפצות על זה בסופ"ש ופשוט להתכרבל איתו.
מטרות לשבוע הבא:
מצרפת את הפרומו של סרט החתונה שהעלתי ליוטיוב במיוחד בשבילכם, אחרי שבאןבאני עשתה לי חשק.