חתונות מרקט 28/07

0גולשת0

New member
שמלת כלה קלילה למכירה

השמלה נקנתה בעבורי בארה"ב בתור שמלת גיבוי ובסוף לא השתמשתי בה.

זה אומר שהיא חדשה לחלוטין, לא משומשת אפילו קצת.

התמונה קצת עושה לה עוול לצערי, לא הייתה לי דרך אחרת לצלם.

מידה 13 של ארה"ב. הגובה שלי הוא 1.76 מ' והיא יושבת עלי טוב.

המחיר: 380 ש"ח.

למעוניינות, נא לפנות בפרטי.

lost in dreams

New member
למכירה- שמלה של אם הכלה

אמא שלי מוכרת את השמלה שלבשה בחתונתי.
השמלה היא של עירית נוי, בצבע טורקיז, מידה 1.
נלבשה פעם אחת בלבד. מכובסת, נקיה וללא שום פגם.
אלגנטית, מרשימה ונוחה. אמא שלי הייתה מאוד מרוצה.

spur

New member
המלצות לקניית שמלה לאם הכלה

יש המלצות למקומות לקניית שמלה לאמא שלי
באזור גדרה\אשדוד\רחובות?
לא יקר מדי (נגיד עד 1000 שקלים), לא מנצנץ ולא חשוף מדי- אלגנטי אבל מיוחד?

butwhy

New member
לא מכירה באזור הזה, אבל

אם אתן מוכנות להרחיק לת"א, חרשתי את דיזנגוף גם עם אמא שלי וגם עם אמא של בעלי. היינו במלא חנויות ואשמח לפרט אם זה רלוונטי.

butwhy

New member
אז ככה:

נתחיל מהסוף:
אמא שלי קנתה את הבגדים שלה אצל מרסלה - דיזנגוף 181. היא במידה גדולה ורצתה טוניקה ומכנסיים רחבים (מעליהם יש מעין חצאית א-סימטרית קצרה יותר). כל הבגדים ביחד עלו 1,000 ש"ח.
אמא של בעלי קנתה את השמלה שלה בדורין פרנקפורט - דיזנגוף 164. היא במידה די סטנדרטית וקנתה שמלה קצת מתחת לברך, שעלתה בערך 700 ש"ח.
חוץ מזה, ראיתי עם אמא שלי המון חנויות (אני כועסת על עצמי עכשיו שזרקתי את הפתק עם הרשימה, זה ממש לא מתאים לי להיות כה מסודרת ולזרוק דברים שכבר אין בהם שימוש...). מה שאני זוכרת:
אמא שלי מצאה בדורין פרנקפורט מכנסיים רחבים, ובהתחלה חשבנו להתאים להם טוניקה. ואז:
היינו אצל אורנה אלעמי (החנות נקראת "מודאדא") - דיזנגוף 218 - אישה פשוט מקסימה, אבל דברים יקרים מאוד ביחס למה שציינת ולמה שאנחנו חיפשנו. היא תופרת הכל מחדש, אין לה המון דברים מוכנים בחנות, אבל רואים שהיא מבינה בעיצוב ומה מחמיא לכל אישה.
ולנטינה - דיזנגוף 218 - יצאנו משם די מהר כי לא היו להם דברים שהתאימו לאמא שלי, ולדעתי המוכרת הייתה ממש חצופה, אבל יש שם הרבה שמלות, ולא נראה לי שהמחירים בשמיים. כדאי להיכנס ולהסתכל, לדעתי. יש שתי חנויות שלה כמעט סמוכות זו לזו.
ליאורה ורינה - דיזנגוף 227 - כמעט קנינו שם, וגם שם יש שמלות. המחירים סבירים, אבל למיטב זכרוני על תפירה מחדש (אמא שלי רצתה להוסיף קצת צבע לבגד) הם רצו מחיר שהיה מוגזם ביחס למחיר המקורי.
נכנסנו גם לחנות של רינה רז - דיזנגוף 211. לא היו שם דברים במידה של אמא שלי, אבל אפשר לנסות גם שם.
עם אמא של בעלי הסתובבתי פחות כי היא מצאה יחסית מהר. היינו ב:
שולי - דיזנגוף 164 - כמעט קנינו שם. המחירים טובים מאוד, לדעתי, ביחס לשמלות ערב, יש שם דברים יפים והם גם לא מפקיעים מחירים על תפירה מחדש. והמוכרת שם (רותם) מקסימה. אני זוכרת שסימנתי לעצמי לבוא לקנות שם כשאחי יתחתן או משהו

רונן חן - דיזנגוף 155 לא היו שם שמלות יפות כשהיינו שם, אבל לדעתי כדאי להציץ אם אתן באזור.
חוץ מזה, יש כמה חנויות שלא הייתי בהן עם האמהות שלנו אבל הסתכלתי גם על שמלות הערב בהן והן בטווח:
ורדית לאור - דיזנגוף 152 - קניתי שם את שמלת הכלה שלי, יש לה גם שמלות ערב מאוד יפות לדעתי.
סיפא - דיזנגוף 223 - הסתכלתי שם על שמלות כלה בעיקר, אבל יש שם גם שמלות ערב. זה עלול להיות קצת יותר מ-1,000 ש"ח (לא בדקתי מחירים), אבל אולי שווה להציץ אם אתן באזור ואם עוד יש לכן כוח

זה מה שאני זוכרת...
בהצלחה רבה!

דנדוש152

New member
שלומי דדון

יש את שלומי דדון בבת ים (לא כזה רחוק מרחובות :) )
יש לו שם הרים של דוגמאות של שמלות, והוא עושה לכל אחת בתפירה אישית בסביבות ה700 ₪.
כמובן שהאיכות היא לא מדהימה, אבל השמלות בהחלט מרשימות ונראות טוב, ולערב אחד זה מספיק.

mickeykash

New member
שמלת כלה מדהימה למכירה!!!

שמלת כלה קלאסית ומדהימה של המעצב: Jim Hjelm נרכשה בניו יורק בקיץ 2012.

נעשה רק שימוש אחד בשמלה והיא במצב מעולה ולאחר ניקוי מיוחד.
הבעלים של השמלה היא אשה בגובה 1.70 בעלת מבנה גוף רזה.

*השמלה אינה כוללת את החגורה שבתמונה.

ניתן ליצור קשר במסרים ובמייל: [email protected]

מזל טוב!

למעלה