יום 101ב
לילי

טוב נו, לא יכולה לעמוד בפנייך

כשאת שמנמנת ודומת לחיים! (אנד יו קנואו איט!)

מארי- אני צופה התקרבות בגזרת איתי טהו

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
מלחיצה!

אמרתי לחבר שלי שיש לי הרגשה שהם הולכים להתקרב...

למה את חושבת ?

(איי קנואו איט!)

הרגשה אינטואיטיבית

אבל אם אני מנסה לחשוב למה
אני מניחה ששילוב של הגמר המתקרב שמתחיל להכניס לפרופורצות (במובן של "תכף וזרים למציאות")
עם העובדה שאיתי מסיק חזק בלעדיה אולי ז יוריד לה קצת מהלחץ של "הוא רוכב עליי לגמר"
פלוס- הסקס אפילו שלו בוהק יותר מאז שהוא אנדרדוג מנצח לא?

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
כן הגיוני

מסכימה איתך...

ותכלס-יש לו סקס אפיל מטורף! תקשיבי...אין דברים כאלה...אני נמסה כל פעם שמראים אותו...

נפתח שרשור חדש אז אני מגיבה לך כאן...

ההוא כבר קיפל את עצמו והלך לישון ונראה לי שגם אני צריכה ללכת בעקבותיו...

את העונה השלישית החלטתי לא לראות כי העונה השניה הייתה אמוציונלית מידי בשבילי ובאמת לא ראיתי. חזרתי רק לראות באמצע העונה הקודמת. אבל מהעונה הקודמת כן נהניתי, הרבה בגלל שהיה לי פייבוריט שהגיע עד הסוף אבל גם מכיוון שהיא הייתה באמת הרבה יותר מענייינת מכל מה שלעונה הנוכחית היה להציע. רואים את זה גם בפורום, שנה שעברה היה פה הרבה יותר אקשן, יותר ניתוחי עומק ודיונים מעניינים. נכון שקיטרתי על ההפקה, על זה שנרטיבים שלמים נמחקים כבמטה קסם רק כי הם לא עמדו בקנה אחד עם הסיפור שההפקה רצתה לספר, אבל העונה אפילו לא טורחים לשמר עבורנו את מראית העין שזה ריאליטי.
מה כבר יכול להיות צפוי לנו בעונה הבאה? הם כבר יודעים שהקהל בולע הכל, לא חשוב כמה תפל התבשיל וכמה פעמים חומם במיקרו. הדיירים הבאים יהיו שחקנים מודעים אחד אחד, אז כדאי שכבר ההפקה תשכור תסריטאי טוב שיכתוב להם טקסטים ותגייס אותם מקרב בוגרי בתי הספר למשחק, אולי אז זה יהיה פחות משעמם, צפוי ולעוס מהעונה הנוכחית. מקווה שלא אתפתה בעונה הבאה, האמת שהתמריץ הכי גדול שלי לצפות בה זה לפגוש אותך פה שוב...

juspan

New member
ברור!! לכן נסגור שתקפצי לבקר בהתחלה

ואולי עדיף שהתכנית פשוט תרד מעל מסך הטלוויזיה שלנו וזהו

טוב, זה עוד לא זמן לפרידות וסיכומים ואיחולים וכו', יש לנו עוד שבועיים, שלושה.

או שנמצא ריאליטי אחר...

ולפחות תמיד יהיה לנו סונגפופ...
אגב, איפה מציעים להם רעיונות לפלייליסטים חדשים? אני בעד שירי המתנה טלפוניים, אחרי השבוע שהיה לי אין מצב שלא אזהה במאית השניה את השיר של עירית תל אביב או את זה של הוט.
מישהו התקיל אותי פעמיים בהמנונים. מסתבר שבניגוד למשפחות של טולסטוי, כל ההימנונים העצובים דומים זה לזה בדיוק כמו שכל ההימנונים השמחים דומים זה לזה. מבחינתי יש שני הימנונים בלבד בעולם: שמח ועצוב. מעניין מה זה אומר על המדינות שבוחרות באחת מהאופציות, בטח כלום, אבל אם הוא ימשיך להתקיל אותי עם ההימנונים אפרד ממנו בלי סנטימנטים כמו מכל חובבי טיילור סוויפט ודמי לובאטו. נהייתי קשוחה!

juspan

New member
נפתח לזה פורום

לתפוז אין בעיה עם שום נושא קיקיוני שהוא

לשאלתך ההיא ששכחתי לענות עליה, איש לא מחק אותי אחרי ההפסקה הגדולה, מאוד התפלאתי.

סיפרתי לך כבר לדעתי שפעם "לא זיהיתי" כביכול את ההמנון של ישראל, סתם כי פשוט לחצתי באטרף וניחשתי ב- 0 שניות במקומות רנדומליים כל המנון שהופיע במשחק כי אין לי שום מושג בזה (והכי מביך הלב הגדול שהבהב על ישראל במסך התוצאות אחרי שלא זיהיתי, כי בעבר עשיתי לזה לייק
פטריוטית שכמותי. זה בעיקר נודניק אחד שמדי פעם מאתגר אותי בזה, היתה תקופה שהמון אבל אז הוא מצא פלייליסטים אחרים שאני גרועה בהם לעצבן אותי).

היתה תקופה שהיו כמה רמאים מאוד בולטים במשחק (הבנתי שיש דרכים מתוחכמות, אם כי עדיין צריך להיות זריז כשד גם אחרי שקיבלת את התשובות הנכונות בצד), העפתי אותם אחרי שהבנתי בוודאות שאין שום סיכוי שתמיד יהיה להם 22000 ומעלה
כולל בפלייליסטים שאין להם שום כוכב בהם ושגם אין סיכוי שצעירים כאלה מבוגוטה באמת שולטים בהם באופן מעורר השתאות...

אולי זה קשור לפיברוק הקולות שבוע שעבר..?

לפי התגובות בכל הטוקבקים והרשתות היא היתה גבוהה ברשימה
בלי סקרים

לא סלב

New member
דורין הייתה חזקה בכל מקום

סקרים אהדה טוקבקים והמון מסמסים
והשורה האחרונה שהיא תפסיד לאיתי שהיה אחרון כמעט בכל הסקרים.

למעלה