יום 101ב
לילי

זה היה חלום רע,נכון?

דורין לא באמת הודחה

הנחמה היחידה שלי בבית האח הגדול עונה 5.
כל כך הגיע לבחורה הזאת להגיע לגמר!

ואפילו ברגע הזה, הוכיחה שוב עד כמה שהיא אדם חיובי ומלא שמחת חיים. יצאה מלכה כשישבה ואמרה שלמרות שהיא לא מחבבת את טהוניה מגיע לה להיות בגמר.

הייתי שמחה להיות חברה של מישהי כזו. הייתי יודעת שהיא תעשה הכל בשבילי - תמיד.

חבל שטיפוס כמו איתי (צר לי, לא רואה בו שום דבר חיובי. והוא הרי לא רוצה רחמים אז אני גם לא מרחמת עליו) או אבי (לא באמת צריך להרחיב...) או אפילו ירדן שמאכזבת פעם אחרי פעם נשארים בבית ודורין מוצאת את עצמה בחוץ.

אבל אני אאמץ את הגישה של דורין ואנסה לראות בזה את החיוב- דורין תהיה עם ליאור והילדים

דורה

דורין תזכה להכי הרבה אהבה בחוץ.
יותר מאחד האפסים שיזכו במליון.
בעלה סיפר שלא סיפרה על טרגדיות מעברה כדי לא להתמסכן, כמו היתר.
מכילה, אינטילגנציה רגשית אדירה, טובת לב, לכן כשנתקלה בנבזות של אבי קבלה הלם.
אוהבת אותך דורין. את תהני מאוד בחוץ מאהבת הקהל.

sense9

Member
מנהל
יש לי הרגשה שיכניסו את בני השבוע

או שבעצם הוא בחו"ל עכשיו ....
הלוואי ויכניסו את רוני מיילי
יקרע את כולם לגזרים!

kobeonline

New member
אם יכניסו את רוני מיילי לבנה וטהוניה

יעשו חארבו דארבו

טהוניה במיוחד

90a

New member
הם פריירים אם הם משתפים פעולה עם ההפקה

ונותנים לה רייטנג ואפשרות לקדם את הפייבורטית שלהם טהוניה.....לפחות אם עושים זאת תבקשו לפחות רבע מיליון שכר, הרי הם מרווחים 80 מיליון ש"ח מהעונה.

לאה133

Well-known member
אני אמרתי מהשבוע הראשון שטהוניה

תיקח את הגמר. מה זה שייך להפקה? אז ההפקה עוד לא הכירה אף אחד. זה היה ברור שנכנסה בחורה עם מלא כריזמה מאד מסקרנת, פרובוקטיבית ונותנת את הטון במשחק. זה היה ברור מהשבוע הראש, היא וגילי היו מסומנים אצלי מהערב הראשון לגמר. אז ההפקה רק הלכה עם לב הצופים והסימוסים וידעה מה הציבור אוהב ומה מענין אותו

העליהום על אבי בעניין דורין. זווית חדשה

בתכנית שהייתה היום הראו שיחה בין אבי לדורין. אבי אמר בשיחה הזאת משהו מאוד נכון: 'מעולם לא העמידו אותי להדחה'. הוא אמר את זה רגע אחרי שדורין אמרה לו שהיא לעולם לא הייתה מדיחה את מי שאוהבת ונכנס לה ללב. טענה צודקת לכשעצמה. מה שאבי אמר לה ולצופים בראות עיניי : הרי אף אחד לא העמיד אותי. ז'א שכולם באיזשהו מקום מכבדים ואוהבים אותי. ז'א שאם המדד הוא אהבה אני אמור להעמיד את כולם. שמתי את כולם וגם אותך מגיע שאני אשים פעם אחת. הוא תמיד הודה שהיחידים שמוגנים אצלו הם דור ולאון כך שזה מסתדר עם ייסורי המצפון שלו - אם קיימים או לא בעיניכם - בשאלה את מי להעמיד. בו בזמן שאני שונה מהשאר... כולם אוהבים ומכבדים אותי ואף אחד בעצם לא העמיד אותי ובהכרח אני מחוייב לכולם. יש לאבי חוכמת חיים והרבה אמת כשהוא נדחק לפינה.

הזווית החדשה שלי, אבי בגמר.

בוףףברכה

Well-known member
אבי ודורין...

.... הוא לא אהב אותה...ולא את הבישולים שלה....(מלא פעמים תיכננו איך להרחיק אותה מהמטבח..
היא גם..ידעה את זה בתוך תוכה...
גם לאון ודור ידעו את זה....

ליהי114

New member
הוא הגדיר מחדש בהעמדה הזו את המושג

צביעות.לא רק זה אחרי שהעמיד אותה אמר לה שהיא ברשימה של הקרובים אליו ביותר.יותר מזה ?
איש דוחה,מרוכז אך ורק בעצמו ובקיבתו,נטול סנטימנטים ואין אחד שבאמת הוא חס עליו.

ובכל זאת עבר על חוקי הבית וסיפר לה...

שהעמיד אותה ונתן לה רגעים טובים של קרבן רגע לפני ההדחה...

בוףףברכה

Well-known member
הוא עשה איתה משחק כפול.., "לא הכין אותה..

אותה ...למכה..".... דאג שהיא לא תעמיד אותו...
אבל כן , הוא לא אהב אותה..

ליהי114

New member
דור לפעמים יכול להיות כ״ כ בור ועם הארץ

אין דברים כאלו.
שמישהו יגלה לו שאין דבר כזה בארץ ״ חבר מושבעים״.
מאיפה יקריצו לו חבר מושבעים מנוסה ומקצועי?? מאוקלהומה?
איףףף
כולם שם בורים ברמות מביכות.

למעלה