יום 19 ב
לילי

פאולינה רעה, קנאית וטיפשה

שילוב קטלני שזורע הרס בסביבתו. מי שיש לו טיפת שכל צריך להתרחק ממנה ולא להקשיב לאף מילה שיוצאת מפיה, מה גם שאוצר המילים שלה כולל בערך 10 מילים. עלובה שכמותה!

עידמןן

New member
עדכון אחרון מהבית

במועצת השבט, הדיירים בשבט טאש טאש תומכים בגילי למרות ההפסד במשימה. האח הגדול ממשיך לשוחח עימם על טהוניה, דורין ופאולינה טוענות שטהוניה לא מפסיקה לצעוק והשתיים אומרות שמאוד קשה להן עם המצבי רוח של טהוניה. גילי טוען שטהוניה מנסה להפוך את הקערה ולגרום לצופים לחשוב שיש לו בעיה עם העדה האתיופית והוא מבקש להעביר שאין לו שום בעיה עם העדה האתיופית. לאון אומר לשבט ולאח הגדול שלדעתו גילי הוא זה שצריך לעמוד להדחה בגלל שהוא האשם בכישלון שלהם במשימה. חברי השבט מתייעצים בינם לבין עצמם ומחליטים בסופו של דבר לכתוב את שמו של גילי.

בינתיים בשבט שופופו, ענת מנחמת את דנה הבוכייה ואומרת לה שהיא מאוד מעריכה אותה. שבט טאש טאש מסיים את הדיון במועצת השבט ופאולינה מספרת לענת וטהוניה מה היה. לאחר מכן, פאולינה משוחחת עם בני על שלי ופאולינה מייעצת לו להתמקד בדברים אחרים ומוסיפה: "אתה צריך מישהי דתיה". האח הגדול מודיע לשבט טאש טאש שמחכים להם קוקטיילים במטבח, הדיירים שמחים וצוהלים ניגשים לקחת את הקוקטיילים שלהם

שכחו לספר לכם: רוני מיילי ולבנה זוהרים בני דודים
http://big.israup.com/2013/05/blog-post_3167.html

24שעות1

New member
עידומון -שכחת רק לכתוב שגילי ביקש שידיחו אותו

לקח אחריות על ההפסד , וביקש מכולם להדיח אותו

SAPIR1811

New member
טהוניה מדהימה

תראו איזה שבט רכלן של פאו-לינה. תזיזו את המצלמה מדורין הרכלנית. אי אפשר לראות אותה.אוהבים את טהוניה גילי הביתה

24שעות1

New member
טומטומניה עכשיו להבעיר את הבית לחיי השחורים

קיבלה את עצתה של ענת הנחש - לשבת לגילי על המח

אוריאן37

New member
מסכימה בכל מילה..אין על טהוניה !

אני ממש מקווה שטהוניה ולבנה יהיו בגמר בע"ה, בלי נדר.

אורקנט

New member
לא ראיתי את טהוניה מנבלת פה רק שמעתי

שאומרים וכותבים שהיא עושה זאת
כל כך אוהבים לשנוא אותה
שכל פעם שהיא שרה או שמחה אומרים שהיא צועקת
אני עם טהונייה לבנה ענת וביזו עד הסוף

אני לא אוהבת גסת רוח וקללות

אבל אף אחד לא מושלם, ולטהוניה יש תכונות שמחפות על החסרון הזה, מה גם שהיא מספיק כנה כדי לציין (היא אמרה זאת אתמול בשיחה עם גילי) שהיא מודעת לכך שיש לך פה ג'ורה, אבל אינה יכולה לשלוט בעצמה. כשאדם מודע לבעיה הוא כבר בחצי הדרך לתקן אותה.

אורקנט

New member
אצל טהוניה זה סגנון דיבור כמו מבטא ולא גסות א

אמיתית
לעומת המיילים שמשתמשים בלשון כדי לקטול את האחר

הטאש טאש האלה באמת טושטושים

דורין התחרפנה , פאו עשתה לה שטיפת מוח
הרוע מדבק?

הורג אותי לראות את שלי בחבורה שם

נראית כמו מישהו שגזרו עליה מאסר עולם
והיא מנסה לקחת את זה בקלות ו"להסתכל על הצד החיובי" ולצחוק.
עוד שנייה מדברת עם "ח" ו-"ע" מאולצים.

למעלה