עמוד השדרה
New member
אם כבר מונית ספיישל - עדיף מקרית אריה ולא
מסגולה.
בתחנת קרית אריה יש מוניות מוסדרות. בסגולה צריך להזמין מונית מראש.
זמן הנסיעה מקרית אריה לבית העלמין לא הרבה יותר ארוך וחוסכים כ-5 דקות של נסיעה ברכבת.
אם כבר מונית ספיישל - עדיף מקרית אריה ולאאני לא הייתי בונה על אוטובוסים שמגיעים מאשקלו
ובאר שבע כדי להתאים את עצמי לקו 249. הבאסה היותר גדולה היא שמכיוון שמדובר על נסיעה בשטח עירוני עם קווים מאספים + העניין של אתה לא יודע ממש מתי יגיע האוטובוס למסמיה והאפליקציות לא עוזרות לך בכך, אלא רק בדקות האחרונות שהאוטובוס עובר את קסטינה... רגע הוא נוסע 50 או תקוע 3-4 דקות בקסטינה (עד שנכנס לקסטינה, עד שמעלה ומוריד את כולם ואת שיוצא) וכך הGPS מחשב זמני נסיעה על פי מהירות ממוצעת של 5-10 קמ"ש ורגע אח"כ הוא כבר על 100.
בשורה תחתונה, כדי להגיע בזמן בלי שום סיכון, עליה להיות בצומת מסמיה בשעה 11:00. רק כי נניח שבמסמיה היא תמתין 20 דקות לאוטובוס ובבילו היא תמתין עוד כחצי שעה ועד שהיא תגיע לפתח תקווה היא בדיוק תפספס גם את 62 - כך שבמקרה הכי גרוע זמן הנסיעה הכולל יגיע ליותר משעתיים וחצי, משהו בכיוון השעתיים ו45-50 דקות (שים לב ששעתיים וחצי שדיברתי עליהם מקודם, זה בעבור הגעה לפתח תקווה עם 249 ללא החלפה ל62).
אני לא מדבר סתם, נסעתי לא מעט עם 249 מבילו ללוד ומרמלה לפתח תקווה ויצא לי להמתין לו זמן רב בצומת בילו ויצא לי להמתין זמן רב במסמיה לא פעם אחת.
לכן, בשעה הזו הכי טוב יהיה באמצעות הרכבת. 369 ליבנה, משם ברכבת והמשך בספיישל. זה מצריך אותה להיות במסמיה ב11:50 כדי להיות בטוחה שהיא תספיק את הרכבת, לקחת מקדם ביטחון של חצי שעה במסמיה עבור קו 369 זה מספיק.
חוץ מזה שלך תסביר לה היכן להחליף ל62 בפתח תקווה ולחצות את צומת בילו גם לא תענוג גדול. 369 והחלפה בינה לרכבת זה הכי פשוט ונוח שיש. נכון שההמשך מסגולה יהיה בספיישל, אבל אין מה לעשות...
מסגולה.
בתחנת קרית אריה יש מוניות מוסדרות. בסגולה צריך להזמין מונית מראש.
זמן הנסיעה מקרית אריה לבית העלמין לא הרבה יותר ארוך וחוסכים כ-5 דקות של נסיעה ברכבת.