שרשור הכוונה ומודיעין ראש השנה 25/09-27/09

מצב
הנושא נעול.

radagast2

New member
לצערי איני יכול לחזור מוקדם יותר

ב-26.10 עוברים לשעון חורף. אם הנסיעה שלך אחרי תאריך זה
רוב הסיכויים שאם תצא משדה דב בסביבות 16:30 או מאוחר יותר, כבר לא תצליח לתפוס אוטובוס לצפון.
אם הנסיעה לפני תאריך זה ייתכן שכן, אבל תצטרך בעוד 8-9 ימים לבדוק את לוח הזמנים המעודכן ליום שישי.

שילוב של טיסה מאילת למרכז ואוטובוס לחיפה הוא קצת בעייתי ביום שישי. האם בדקת אפשרות לטוס לנתב"ג במקום לשדה דב ולטוס בטיסה מעט מוקדמת יותר? כי אז יפתחו בפניך האפשרויות לחזור ברכבת מנתב"ג לחיפה או עם קו 947 מצומת אל על לחיפה. ואלה אפשרויות נוחות יותר מלטוס לשדה דב ולחזור באוטובוס מת"א לחיפה.
חשבתי לתומי שתהיה רכבת, אך לדאבוני גיליתי שהאחרונה היא באיזור 12:30, וזה ממש מוקדם מדי.
&nbsp
תודה רבה על התגובות.

כשיכנס שעון חורף לתוקפו הרכבת האחרונה מת"א מרכז לחיפה

חשבתי לתומי שתהיה רכבת, אך לדאבוני גיליתי שהאחרונה היא באיזור 12:30, וזה ממש מוקדם מדי.
&nbsp
תודה רבה על התגובות.
כשיכנס שעון חורף לתוקפו הרכבת האחרונה מת"א מרכז לחיפה
בשעה 14:52 (מת"א אוניברסיטה ב-14:55) ואותה רכבת עוצרת בנתב"ג ב-14:28.
לפני המעבר לשעון חורף הרכבת האחרונה היא שעה מאוחר יותר.
כך שלא נכון שהרכבת האחרונה בסביבות 12:30.
אבל אם אתה מגיע לתל אביב בסביבות 16:30, רכבת לא תהיה רלוונטית.

olli3

New member
מנהל
תוכל לבדוק כל יום שישי ספציפי בגוגל מפות.

אני שואל לגבי יום שישי רגיל, בעוד מספר שבועות.
תוכל לבדוק כל יום שישי ספציפי בגוגל מפות.
עלייך לבחור ב"מסלול", לבחור במוצא את מרכזית ת"א וביעד מרכזית חוף הכרמל, לסמן את הסמל של התחבורה הציבורית (ברירת המחדל היא רכב פרטי).
&nbsp
לאחר מכן ללחוץ על האופציה שפותחת לך את האפשרות לראות לו"ז בכל יום שתרצה (גם שבועיים קדימה) ובשעה הרצויה וכך תקבל את כל הלו"ז.

שרשור הכוונה ומודיעין ראש השנה 25/09-27/09

אין להתיחס להמלצות שנמסרות במסר אישי אלא רק מסרים פומביים - ישנם גורמים שמנסים להטעות את השואלים ביודעין.

הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות בשרשורי הכוונה קודמים ולא לשרשר הודעות שאינן קשורות לשרשור ההכוונה.
שאלות שלא תשורשרנה כהלכה - תמחקנה מן הפורום ללא אזהרה.

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
הקפידו לשרשר את שאלתכם לשרשור בתאריך הרלוונטי.
נא ציינו נקודות מוצא ויעד מדוייקות ככל האפשר.
אם דרוש לכם מידע אודות מחיר הנסיעה ומשך זמן הנסיעה - ציינו זאת בעת כתיבת השאלה.

אין צורך להשתמש באייקון
- זה פשוט מיותר.

נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום!
קו שאוסף מרכבת צפון ישירות לנצרת
איזה קו נוסע ישירות לנצרת ואוסף מרכבת צפון בתל אביב

קו שאוסף מרכבת צפון ישירות לנצרת
איזה קו נוסע ישירות לנצרת ואוסף מרכבת צפון בתל אביב
קו 826 של אגד אוסף בתחנה בדרך נמיר ליד מסוף 2000 (ארלוזורוב)
הסמוך לתחנת ת"א סבידור מרכז (אין תחנת רכבת צפון בת"א, תחנת בני ברק נקראה בעבר הרחוק תחנת ת"א צפון).

Heroes

New member
מפתח תקווה לנתב"ג

? שרשור הכוונה ומודיעין 28/09

אין להתיחס להמלצות שנמסרות במסר אישי אלא רק מסרים פומביים - ישנם גורמים שמנסים להטעות את השואלים ביודעין.

הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות
בשרשורי הכוונה קודמים ולא לשרשר הודעות שאינן קשורות לשרשור ההכוונה.
שאלות שלא תשורשרנה כהלכה - תמחקנה מן הפורום ללא אזהרה.

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
הקפידו לשרשר את שאלתכם לשרשור בתאריך הרלוונטי.
נא ציינו נקודות מוצא ויעד מדוייקות ככל האפשר.
אם דרוש לכם מידע אודות מחיר הנסיעה ומשך זמן הנסיעה - ציינו זאת בעת כתיבת השאלה.

אין צורך להשתמש באייקון
- זה פשוט מיותר.

נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום!
מפתח תקווה לנתב"ג
היי לכם,

אני צריך להגיע לנתב"ג לטרמינל 1 (אני לא טס
), מפתח תקווה (סביבת העצמאות/קניון גנים, אבל אני מניח שאצטרך להגיע לבלינסון בכל מקרה).
אשמח אם מישהו ידע לעזור. אני צריך להיות שם באזור 10:00, אם זה משנה.

תודה מראש!

orchilit

New member
תשובה-

מפתח תקווה לנתב"ג
היי לכם,

), מפתח תקווה (סביבת העצמאות/קניון גנים, אבל אני מניח שאצטרך להגיע לבלינסון בכל מקרה).

תודה מראש!
תשובה-
אם אתה רוצה להגיע לשם ב9:00 או לפני, יש אופציה לקחת 87 לבר אילן, 244 לצומת אל על (האחרון עובר שם בסביבות 8:40-50) ומשם 5/5א' לטרמינל 1. אם אתה רוצה להגיע בזמן, תצטרך לקחת 53 לת"מ פ"ת, 249 לצומת אל על ומשם 5/5א'.

87 לא עובר קרוב לקניון גנים וגם התחנה שלו ליד בר אילן

תשובה-
אם אתה רוצה להגיע לשם ב9:00 או לפני, יש אופציה לקחת 87 לבר אילן, 244 לצומת אל על (האחרון עובר שם בסביבות 8:40-50) ומשם 5/5א' לטרמינל 1. אם אתה רוצה להגיע בזמן, תצטרך לקחת 53 לת"מ פ"ת, 249 לצומת אל על ומשם 5/5א'.
87 לא עובר קרוב לקניון גנים וגם התחנה שלו ליד בר אילן
לא ממש סמוכה לתחנה של 244. לא כדאי ליסוע דרך בר אילן.

לא יעזור לך להגיע לבילינסון. צריך להגיע לתחנה המרכזית בפ"ת

מפתח תקווה לנתב"ג
היי לכם,

תודה מראש!
או לצומת סירקין.
מקניון גנים יותר קל להגיע עם קו 53 של קווים לתחנה המרכזית (כיוון הנסיעה ההפוך מהכיוון לבילינסון) ולהחליף שם ל-249 של אגד.
כשאתה עולה על 249 תגיד שאתה צריך לתוך נתב"ג ותבקש כרטיס המשך לקו 5/5א של אגד. בצומת אל על תחליף ל-5/5א.
בצומת סירקין אפשר לעלות גם על 947 (בנוסף ל-249) ולהגיע איתו עד צומת אל על. גם במקרה זה צריך לבקש כרטיס המשך ל-5/5א.
אבל מקניון גנים או מרחוב העצמאות בכלל אין דרך נוחה להגיע לצומת סירקין (מדגל ראובן יש את קו 98 שמגיע).
תבדוק באתר www.bus.gov.il את הזמנים של 249 ו-5/5א כדי לדעת איך לתזמן את הנסיעות.

Heroes

New member
תודה רבה!

או לצומת סירקין.
מקניון גנים יותר קל להגיע עם קו 53 של קווים לתחנה המרכזית (כיוון הנסיעה ההפוך מהכיוון לבילינסון) ולהחליף שם ל-249 של אגד.
כשאתה עולה על 249 תגיד שאתה צריך לתוך נתב"ג ותבקש כרטיס המשך לקו 5/5א של אגד. בצומת אל על תחליף ל-5/5א.
בצומת סירקין אפשר לעלות גם על 947 (בנוסף ל-249) ולהגיע איתו עד צומת אל על. גם במקרה זה צריך לבקש כרטיס המשך ל-5/5א.
אבל מקניון גנים או מרחוב העצמאות בכלל אין דרך נוחה להגיע לצומת סירקין (מדגל ראובן יש את קו 98 שמגיע).
תבדוק באתר www.bus.gov.il את הזמנים של 249 ו-5/5א כדי לדעת איך לתזמן את הנסיעות.
תודה רבה!
עזרתם לי מאוד!

Heroes

New member
שאלה קטנה, איך משלמים על הכרטיס באגד?

או לצומת סירקין.
אפשר מערך צבור רגיל? אפשר מזומן?

בערך צבור אפשר להשתמש עד צומת בדק אבל לקטע הנוסף צריך במזומן

אפשר מערך צבור רגיל? אפשר מזומן?
בערך צבור אפשר להשתמש עד צומת בדק אבל לקטע הנוסף צריך במזומן

Heroes

New member
תודה! אני פשוט עכשיו בדרכים

תשאל שוב בשרשור של היום ואסביר לך יותר מפורט כיצד לשלם
תודה! אני פשוט עכשיו בדרכים
והייתי צריך את זה ״לייב״. אז טוב שלא עשיתי ערך צבור (הייתי על קווים). עכשיו מחכה ל-249 ופשוט אשלם מזומן

Heroes

New member
אני חייב לומר שהנהג

תשאל שוב בשרשור של היום ואסביר לך יותר מפורט כיצד לשלם
אני חייב לומר שהנהג
היה אחד הלא נחמדים. ניסיתי להבין ממנו איך משלמים על זה (אם מטעינים לרב קו או משלמים מזומן רגיל).
בחוסר סבלנות הוא אומר לי שאפשר ברב קו ויש על זה הנחה. אחרי שהבנתי שזה 49 ש״ח ניסיתי להבין למה? ביקשתי כולה נסיעה אחת.
בין תגובותיו: ״אנחנו נעמוד ככה כל הנסיעה?״ ״אין לי זמן להסביר לך עכשיו הכל״ ״אני צריך לעבוד״.
חבוב, זה חלק מהעבודה שלך. בסוף לא הסביר אפילו ולקח מזומן ואמר שעם הכרטיס אני עולה ל-5.
&nbsp
ממש לא אוהב את הנהגים האלו...

Heroes

New member
(וכל הסיפור אולי דקה)

אני חייב לומר שהנהג
היה אחד הלא נחמדים. ניסיתי להבין ממנו איך משלמים על זה (אם מטעינים לרב קו או משלמים מזומן רגיל).
בחוסר סבלנות הוא אומר לי שאפשר ברב קו ויש על זה הנחה. אחרי שהבנתי שזה 49 ש״ח ניסיתי להבין למה? ביקשתי כולה נסיעה אחת.
בין תגובותיו: ״אנחנו נעמוד ככה כל הנסיעה?״ ״אין לי זמן להסביר לך עכשיו הכל״ ״אני צריך לעבוד״.
חבוב, זה חלק מהעבודה שלך. בסוף לא הסביר אפילו ולקח מזומן ואמר שעם הכרטיס אני עולה ל-5.
&nbsp
(וכל הסיפור אולי דקה)

אל תקפיץ יותר את השרשור הזה. זה שרשור הכוונה של אתמול.

אני חייב לומר שהנהג
&nbsp
אל תקפיץ יותר את השרשור הזה. זה שרשור הכוונה של אתמול.

מצב
הנושא נעול.
למעלה