שרשור בוקר
יום 42 ב

RL263

New member
אותו מצב... =\

רק שאני כל היום קוראת על הפרעות אישיות, ואז רואה את זה בלייב

שאפו לאליאב

תסכימו או לא תסכימו הבחור בלי מריבה אחת אילף שם את כולם, והוא כמו שייך סעודי שוכב וכל החלטה שמישהו מעלה באים אליו ושואלים לדעתו.
אחי מהלל אותו כאילו היה חייל של קים ג'ונג-איל , דנית כורעת לרגליו עם פצירה ומסדרת לו את הציפורניים, אלעד אחרי כישלון המשימה רץ אליו ואמר לו מקווה שאתה לו כועס יש לך חבילת טבק אחת ממני, צחי שכל כך אוהב את קדמת הבמה לא מבין אפילו לאיזה שחקן משנה הוא הפך ליד אליאב, על טל אין לי אפילו מילים רק להסתכל על הצבע של הלשון שלה מרוב ליקוקים ולהקיא, לינור עם כל היופי שלה ויש הרבה יופי חצי עונה העבירה בלנסות לשכנע שהיא לא מאוהבת בו
טוב בקיצור האח הגדול יכול להחליף את שמו לאליאב וחייליו. אם הוא מצליח לקחת לצידו את הדיירים החדשים נשבעת לכם אני מצביע לו כי זה יהיה כבר עילוי.

GoalNefesh

New member
נכון מאוד - גם על מה שעשה בחייו האישיים שאפו!

הבן אדם אחד המקעקעים הטובים בארץ הצליח לעזוב את ק.8 ולהצליח חזק בתל אביב יש לו הרבה עסקים חוץ מקעקועים
באמת על זה כל הכבוד לו!

ronsil

New member
לאלדד קשה להתמודד עם כשלון עצמי שמוביל לפגיעה

באחרים. הקטע עם הטבק לאליאב, צחי והבנות זה בגלל רגשות האשם שמשימת התקציב נכשלה, התנהל בדרך דומה כשקיבל קנס הזוי מהאח. על העמדתה של דנית והחסינות למרטין הוא לא התנצל, חבל שאין לו באופי קצת מטל ואורטל(ושני שליש מבני האדמים על כדור הארץ), שילמד לומר על הז' שלי, תתמודדו!

הילה 5010

New member
הבחור הפיקח ביותר שהיה באח הגדול

ובבקשה לשים לב מה ההבדל בין פיקח לחכם

מי שיכנס לאתר שלא יראה איזה יד יש לו. יש כמה קעקועים שהוא עשה שהייתי מזמינה אותו שיעשה לי מיזה ציור קיר

פלאטוס

New member
שני דברים חשובים מאוד קרו הלילה

השיחה הלילה שהיתה בין אחי לטל הורידה לשניהם הרבה אסימונים.

פתאום שניהם קלטו הרבה דברים על הרבה דיירים, חוץ מהנחש אליאב שעדיין מערבב אותם ושניהם עדיין מחזיקים ממנו.
יש אפילו סיכוי ששניהם כבר לא יעמידו את לינור, אחרי שהבינו שמיהרו לשפוט אותה. וגם קלטו שצחי שחקן בשנקל לא אמין שכל הזמן מדבר רק על עצמו ולא איכפת לו שם מאף אחד באמת. אפילו השבע על הילד שלו בספר התנ"ך בשקר. נראה לי שלאט לאט בהדרגה כל הבית מתחיל להבין שצחי שחקן, רק חבל שאף אחד שם עוד לא קלט את הנחש אליאב שמסובב שם את כולם כולל צחי אחי וטל.

וזה שדנית מתכננת ללכת עד הסוף עם הנחש. כנראה בגלל המועמדות להדחה, החמוס מוכנה השפיל את עצמה עד הסוף.

בשעה 02:16 דנית והנחש אליאב במיטה מדברים, ודנית שואלת אותו אחרי ששאלה אותו מה הוא חושב עליה, אתה רוצה את זה? אתה רוצה את זה? והנחש שואל אותה: את מה? את ה"ח"? ודנית עונה לא כן. ואז הנחש אומר לה: אם אנחנו קרובים יותר לשם, אז למה לעצור את זה? את יודעת.... אם אנחנו חברים טובים, אז למה לעצור? אז דנית אומרת לו: אני לא רציתי, אתה ביקשת. והמנחש מיד מתגונן: אני לא ביקשתי.

פלאטוס

New member
לא מסלף כלום כלנית, השמיעה שלי מצויינת

היא גם אמרה לו עוד לפני זה, ומשם התחילה כל השיחה הזאת שלהם, שיש לה משהו לשאול אותו אבל היא לא רוצה שישמעו, והוא אמר לה שאסור ללחוש, ואז הם התחילו לדבר, כשדנת כל הזמן כאילו מתביישת לשאול אותו ומסיטה את הראש, ורק אחרי שהנחש חזר ושאל אותה מה היא רוצה לשאול, הם דיברו על זה. כך שאל תלמדי אותי מה מעתי ומה לא שמעתי. וכבר אמרתי לך אפשר לבקש מעידמןן שיקליט ויעלה את הקטע לפורום,

אתה מסלף!לא בא לי להתווכח איתך...

אשמח אם יעלו את ההקלטה של הקטע המדובר..

פלאטוס

New member
דווקא איתי יש הכי טעים להתווכח כריסטינה

כי אם לא שמת לב, אני היחיד פה שמודה בטעויות שאני מבין שטעיתי. לא ראיתי אף טלד אחר עושה זאת בפורום הזה.

Christina 101

New member
אני מאמינה לך..

אבל במקרה הספציפי הזה, ראיתי שכלנית ניסתה לתקן אותך והמשכת להתווכח..
ניסיתי גם אני לתקן אותך והמשכת להתווכח.

בשלב כלשהו אנשים נורמלים אמורים להבין שאין טעם להתווכח איתך, לפחות בכל הנוגע למקרה הספציפי הזה.

למעלה