וואלה? משום מה הייתי בטוחה שהמקור ארגנטינאי
תודה טוב לדעת
אבל עדיין מה שקורה עם טורקיה זה שונה, זה בדיוק כמו עם הארגנטינאיות קשה שלא לראות מכנה משותף, אף הזמנה או מפגש לא יכולים להתקיים בלי המעורבות של דורי מדיה שהם אחראים על כל דבר שקשור בטלנובלות פה בארץ. כל הקידום בפייסבוק בדיוק כמו עם לאלי ונטליה. ועכשיו הרימייק. אז נכון לטורקיות יש פה קהל והן זוכות לרייטינג נאה אבל ברובו הוא מורכב מאנשים עם קשר שורשי. אנחנו בישראל וטורקיה היא כבר לא קונצנזוס פה בקרב הקהל הרחב. זה לא משהו שכל המדינה צופה בו כמו שמנסים למכור. אז ברור שהן מקודמות יתר על המידה בעוד היו מלא דברים הרבה יותר מצליחים שלא זכו לחצי קידום ממה שהן מקבלות. אז לי קשה שלא לראות קשר ישיר. אני בטוחה שהחברה הזו התחילה לייצר קשרים מיוחדים גם עם טורקיה. זה לא סתם שויוה פלוס בבעלותם הפך רובו ככולו לטורקי.
אגב הנה כתבה ששודרה בטלוויזיה הטורקית על מה שקורה, כתבה שמלאה בחשיבות עצמית של הטורקים כאילו לא נראתה פה סדרה כזו ומה היינו עושים בלעדי הסדרות הטורקיות ואפשר לזהות גם טון מלגלג על הבוכטות ששפכנו כדי שיגיעו לפה. אחרת הם לא באמת היו מגיעים לפה
"בכתבות בישראל נכתב שלא נראתה אף סדרה כזו וכשהמצב נהיה ככה קראו לאוזג'אן ואסלי והגיעו אליהם עם הצעה "קטנה"."
תודה טוב לדעת
אגב הנה כתבה ששודרה בטלוויזיה הטורקית על מה שקורה, כתבה שמלאה בחשיבות עצמית של הטורקים כאילו לא נראתה פה סדרה כזו ומה היינו עושים בלעדי הסדרות הטורקיות ואפשר לזהות גם טון מלגלג על הבוכטות ששפכנו כדי שיגיעו לפה. אחרת הם לא באמת היו מגיעים לפה
"בכתבות בישראל נכתב שלא נראתה אף סדרה כזו וכשהמצב נהיה ככה קראו לאוזג'אן ואסלי והגיעו אליהם עם הצעה "קטנה"."