סקר: איך אתן מטפחות את הקיוטיקלס שלכן?

mayal1989

New member
סקר: איך אתן מטפחות את הקיוטיקלס שלכן?

כולנו יודעות שקיוטיקלס לא מטופחים יכול לחרב מראה של לק
, לא משנה כמה מדהים - מעלף - מאשפז הגוון יהיה וכמה עובדה הושקעה במריחה. זה הזמן לחלוק את המידע והטיפים שלכן בנושא, כי (ברוח ה- 1 במאי) לכולנו מגיע קיוטיקלס מטופחים!

trilliane

Well-known member
מנהל
בחודש האחרון התחלתי למרוח את הסרום של שיק

עוד אין לי מושג לגבי מידת ההצלחה כי מדובר בהשפעה ארוכת טווח. בעיקרון אני משתדלת להתעסק איתם במינימום הנדרש; לפני מריחת לק אני דוחפת פנימה בעדינות עם מקלון עץ, ומה שעדיין מבצבץ אני חותכת בזהירות רבה עם מכשיר מתאים (רק מה שאפשר). בעיקרון אחרי שגרה של דחיפות קבועות כבר לא ממש נשאר מה לדחוף... רוב הזמן הם בפנים ולא מפריעים לי.

lilo4

New member
בעיקר קרם ידיים

הקיוטיקלס שלי במצב דיי טוב, ככה שקרם ידיים טוב מספיק לי. אני אוהבת מאוד את הקרם של חלאבין מסדרת Love Line, מבין אחרים שניסיתי הוא היחידי שממש משפיע גם על הקיוטיקלס.
אפשרות נוספת היא להשתמש במשחת לנולין ["משחת הנקה"] שטובה בכלל לטיפול ביובש.

מדי פעם אני משתדלת לדחוף גם את העור העודף מהציפורן, בד"כ אני מרככת אותו קודם עם הסרום של שיק

Plushable

New member
היום התחלתי בשגרת טיפוח חדשה לקיוטיקלס

פעם ראשונה שאני ממש עושה איתם משהו.
קניתי את ה-Instant Cuticle Remover של Sally Hansen באיביי וגם קיבלתי את Lemon Butter Cuticle Creme של Burt's Bee והיום יצא לי לנסות את שניהם.
ממש הייתי לחוצה מהשימוש במסיר הקיוטיקלס כי קראתי הרבה ביקורות עליו שיש צורך להסיר אותו במיידי לאחר 15 שניות ולשטוף היטב, אחרת הציפורניים עשויות להישבר חלילה. קראתי מלא דברים טובים על המוצר אבל היו גם כמה "תלונות" שזה מה שקרה לאנשים שהשתמשו בו, אבל הדעה הרווחת היתה שאלו שזה קרה להם (התפצלות וציפורניים שובורות וחלשות) היו אנשים שלא השתמשו במוצר לפי ההוראות.
אז עקבתי אחר ההוראות והתוצאה נראית סבירה + אני חיה. לא ממש יש לי קיוטיקלס בעיתיים או יבשים מדי אבל בכל זאת רציתי שיהיו מושלמים. אני חושבת שבפעם הבאה אוכל להשיג תוצאה טובה יותר בגלל הנסיון בשימוש במוצר.
לאחר מכן מרחתי את חמאת הלימון הנהדרת שמעשירה את הקיוטיקלס בלחות ושמן, הריח ממש נעים והתחושה לא שומנית מדי. ממליצים למרוח לפני השינה בכל לילה, וכך אעשה. :)
בסך הכל אני די מרוצה.

המוצרים:
http://sallyhansen.com/products/nails/nail-care/instant-cuticle-remover
http://global.burtsbees.com/natural...-moisturisers/lemon-butter-cuticle-creme.html

mayal1989

New member
איפה אפשר להשיג את החמאה?

היא נמכרת רק באיביי או גם בחנויות?
חולה על ריח של לימון!

thenoa

New member
גם אני קניתי את המסיר של סאלי!

הוא מדהים לדעתי, ואני תמיד שוטפת אותו אחרי השימוש. איך את משתמשת בו?

Plushable

New member
ממש פשוט

שמה מסביב לקיוטיקל וממתינה, לפי ההוראות, דוחפת אחרי כ15 שניות ואחרי שסיימתי אני טובלת את האצבעות בקערית שהכנתי מראש עם מים חמימים וסבון ומנקה את האצבע עם מברשת.
בנתים השתמשתי בו רק פעם אחת, ולא ראיתי שיש צורך לנקות אותו. את מתכוונת שאת מנקה את הפיה לאחר השימוש?

thenoa

New member
התכוונתי שאני מנקה את הציפורניים

את הפיה לדעתי לא צריך לנקות, אלא אם כן עוד מישהו משתמש לך במוצר.
אני עושה בדיוק את אותו הדבר, אבל מסירה את הקיוטיקלס

mayal1989

New member
קרם ידיים והסרום של שיק

לזכור להשתמש בקרם ידיים אחרי שטיפת כלים, מקלחת וכו'. עד לא מזמן השתמשתי בסרום השומני כל יום (מאד!) והפסקתי לכמה ימים כדי לבדוק האם התפצלויות הציפורניים שלי נפסקו סופית ומצב הקיוטיקלס הורע מאד מאד

radio active

New member
אצלי הוא גם חיזק את הציפורניים פלאים

הייתה לי בעיה של התקלפות שכבות, ואחרי שבועיים איתו, הציפורניים שלי חזקות ולא מתפצלות

JupiterCrash

New member
סביב ה50 ₪..יש לי אותו בערך מספטמבר

פעם הייתי שמה ממש כל יום,לאחרונה זה בערך פעם בשבוע. נראה לי שאני כבר אחרי אמצע השפופרת. לא ברור כל כך...

mayal1989

New member
הוא עוזר לעור היבש מסביב ולחתיכות העור או רק

מחזק? איך את מורידה את העור העודף?

JupiterCrash

New member
עוזר לעור היבש מסביב

במקביל התחלתי להשתמש במחזק הכסוף של סאלי הנסן אז לא יודעת לומר לך מה בדיוק עשה את העבודה, אבל משהו שם בהחלט עובד טוב. יש לי צבתית קטנה שאיתה אני מורידהאת חתיכותהעורהקטנות והמעצבנות.

JupiterCrash

New member
זה לא נראה לי מסובך

למרוח לק פעם היה נראה לי מסובך....

זה נכון שהצבתית די חדה, סה"כ צריך לעשות זאת בסבלנות ובתשומת לב...
נסי ותראי איך זה מסתדר לך

למעלה