סופ"ש ה25/01/2013

סקניה קרסה עם רול בק

איבדתי את הספוט המדהים שלי בשוק. ( קרס בלילה )

אני חושבת שאני אקח חופשה מהמשחק עד שנקסון יתקנו אותו.

המשחק חולה מאאאאדדדדדדדד.

ועדן, את לא נתקלת בהאקרים כי את לא ממש משחקת בכל המקומות שהם נמצאים ואת לא ממש עושה איוונטים כנראה.

לפי קריאה שלי בפורומים של נקסון הבעיה בכל הסרברים ולא רק בסקניה.

האקרים נמצאים ב FM ספוטס הכי מבוקשים, באמפרס ובמקומות אימון. את את לא הולכת לאמפרס לא מאמנת דמות ולא מנסה לתפוס את המקום הכי הכי בשוק - לא תתקלי בהאקרים.

כתבתי הודעה ארוכה ומושקעת בפורומים של נקסון אבל גם הם לא עובדים

killer97

New member
מקס מזו עולה למספר שקל לזכור

לא שזה משנה לי כי אף פעם לא עברתי את ה1 ביל

youval2001

New member
צריך עזרה

כבר שבועיים הגוגל כרום שלי לא מצליח להתחבר לאתר של מייפל
וגם הדפדפנים האחרים
וגם אצל אחים שלי זה ככה (לכל אחד יש מחשב אחר)
למשהו זה קרה והוא יכול להביא לי פתרון
תודה מראש לעוזרים

miss_t

New member
מה הכוונה לא מצליח להתחבר?

למשתמש או להתחבר מהאתר למשחק?

youval2001

New member
כל פעם שאני נכנס לנקסון כתוב

אופס! Google Chrome לא יכול להתחבר ל-maplestory.nexon.net

Superboi

New member
נסה להתחבר לרשת אחרת

למשל של השכנים.
אם האתר עולה, זו כנראה בעיה עם ספקית האינטרנט או הראוטר, ובמקרה כזה הכי כדאי להתקשר לספקית.

miss_t

New member
שיחקתי עם כאוס סקרול

וקיבלתי משהו כזה-
גלימה עם 17 מגיק אטק!!!
מה לעזאזל???
זו גלימה שיותר טובה מה-8% שהיה לי ופחות טובה מה-3% שיש לי עכשיו (אגב, יש לי גלימה חדשה
אפשר לראות אותה בתמונה )

שווה 200 מיל? פחות יותר? מה זה המזל הזה?? 4 כאוסים הצליחו! אחד נכשל.

אין לי מושג

זו גלימה שמתאימה למי שיש לו % מאד נמוכים.

למיולים אולי. לכאילו שאין להם כסף לקוביות אוולי. להאקרים. אין לי מושג. כל ההאקרים בדלת של האמפרס עם גלימה כזו.

אני הכנתי שרשרת עם 10 מגיק אטק וזה נתן למיולית שלי יותר מ 6% INT

הכנתי 2 שרשראות אחת עם 10 מג'יק אטק והשניה עם 6% INT

מי שיש לו % גבוהים יותר טוב לו %

את עוד יכולה לשפר אותה

קודם כל אפשר לנסות לנקות את הסלוט שנכשל, בעזרת הסקרול שמקבלים בהוט דיי (אם הוא לא מפוצץ), וגם אפשר לקנות מהחנות של הטמפס כאלה של 10 אחוז, שלא יכולים לפוצץ אם הם נכשלים...

אחר כך יש לך מקום לעוד שני פטישים שיכולים להוסיף לך סלוטים.

בסלוטים שיהיו לך את יכולה לשים כאוס סקרול שמקבלים באיוונטים, מהסוג שלא יכול להוריד את הסטאטים אלא רק להעלות, יש לך סיכוי טוב להגיע להרבה יותר מ17.

אחרי שהגלימה שלך תהיה +7 (רק אחרי, לא לפני, אם נכשלו אז תשתמשי בסקרול שמנקה), את יכולה להוסיף את הסקרול הצהוב שיש לו 100 אחוז (מקבלים אותו הרבה באיוונטים, אולי יש גם בחנות של טמפסט), פעם אחת ואז זה לא יכול לפוצץ, ואולי יוסיף לך משהו נחמד. אבל אל תשתמשי בו לפני שסיימת עם כל הכאוס סקרול והגעת ל+7.

חוץ מזה את יכולה לשים סקרולים של פוטנציאל מהסוג שלא מפוצץ, גם אותם מקבלים הרבה, ואולי יש כאלה גם בחנות של טמפסט. או אם נשאר לך כזה של EPIC מהאיוונט האחרון... אני השתמשתי בכזה על גלימה כזאת ויצא לי 1% INT אם אני זוכרת נכון.

אחר כך אפשר לשים את האלה שמוסיפים פוטנציאל נוסף ולא יכולים לפוצץ, גם אותם מקבלים מלא, או שאפשר לקנות בטמפסט...

אני חולקת על דעתך בעיניין הזה

אני לא הייתי משקיעה את כל מה שרשמת בהודעה שלך על גלימה לדרגה 0 או 10 ( שכחתי )

בשביל מה היא צריכה פוטנציאל על זה ? זה לא יתן לה כלום !

ובשביל מה להשקיע סקרולים לבנים שהם יקרים להחריד בחפץ לדרגה כזו נמוכה כדי לנקות סלוט ? והאמרים עולים הון בשביל חפץ לדרגה כזו נמוכה.

אם ליאת רוצה להיות פרו היא צריכה להשקיע בציוד לרמה שלה. לא בציוד לרמה 0

זו גלימה חביבה - להשיג 17 מג'יק אטק על כזה דבר זה הצלחה מדהימה עם משחק בכאוסים. אבל אני חושבת שליאת שיחקה בכאוסים לא על החפץ המתאים.

זו דעתי.

miss_t

New member
אני לא התכוונתי להשתמש בגלימה

אגב סמדר, היו לי כאוסים ולא היה לי על מה לשים..........
עכשיו עם המשחק בקוביות ועם מאנסטר פארק יש לי יותר מידי כאוסים בתיק אז אני מפנה אותם על דברים רנדומליים.

אשמח לדעת על מה כדאי להשקיע כאוסים.... רק חפצי אמפרס מתאימים למשחק בכאוסים? אולי יהיה לי את המזל הזה גם בחפצים אחרים.....

משחקים בכאוסים על דברים

שיש להם אטק והם לא נשק.

חסרים לך דברים כאילו במשחק כרגע? טבעות, כותפות, בגדים מהחנות מטבעות, בגדי אמפרס, חפצים מהחנות מטבעות של הקרוסדר.

הדמות שלך כבר מושלמת מבחינת מג'יק אטק על כל דבר אפשרי ?

אני חושבת שזה ביזבוז לזרוק כאוסים על סתם דברים.

למרות שבמקרה הצליח לך ואולי תמכרי גלימה כזו ברווח.

אני באופן אישי לא הייתי קונה גלימה לדרגה 0. הייתי שמחה עם לסיגנוסית הנובית שלי היתה גלימה כזו אבל לא יותר מזה.

miss_t

New member
כמובן שלא מושלמת אבל אני הולכת צעד צעד

תודה על הרעיונות

miss_t

New member
תודה, רעיונות נחמדים

אני בהחלט איישם אותם- אבל על חפצים שלי- אני לא להשקיע עליה- לא חושבת שאשתמש בה.

למעלה