לבושני - חג שמח!!!

efrato1

New member
איזה יופי

מאוד אהבתי את השילוב של הפסים עם הצבע החזק של החצאית.

Zorikit

New member
חג שמח בנות

כולן היו מהממות בערב החג...
התמונה היחידה שצילמתי בזמן האחרון גם היא מערב החג, וזה מחזור כמובן. שמלה של זארה.

דלעת

New member
השמלה מתוקה ממש

מה דעתך על שרשראות חרוזים ארוכות או השרשראות האלה עם הפרח הגדול בצד, בצבע שמנת או ורוד פסטלי?

Zorikit

New member
תודה! לי זה מרגיש לא נכון כאן שרשרת

מאף סוג, כיוון שהחזה שלי גדול מאוד והשמלה סגורה ממש עד הצוואר.
אני עונדת הרבה צמידים ועגילים גדולים שלא בולטים בתמונה הזו.

דלעת

New member
חשבתי על שרשראות

עדינות ארוכות, מוזהבות או חרוזים. סתם הצעה

אגב, מה עם איזו סיכה גדולה בצד, סגנון מד מן?

ראיתי את הצמידים, זה מאוד יפה.

Zorikit

New member
שוב, אני לא אוהבת את זה על שמלות כל כך סגורות

שהן על בחורות עם חזה כל כך גדול.
זה פשוט עמוס מידי לדעתי ויוצר מראה מאוד כבד בפלג הגוף העליון ולכן אני הולכת על צמידים ועגילים.
ההצעה נהדרת, אני פשוט לא אוהבת את השילוב הזה :) אני בכלל ממעיטה בסוג השרשראות הזה כי לרוב זה לא מסתדר על החזה שלי.

efrato1

New member
אני דווקא מסכימה עם דלעת

וגם יודעת בדיוק למה היא מתכוונת.
שרשרת מוזהבת עדינה וארוכה מספיק, יכולה לסייע לך בעידון המראה שמתקבל בשלוב של חזה גדול וטופ סגור.
לשמור על החזה נטול תכשוט דווקא מכביד על הלוק.

דלעת, נכון שזו התמונה שהייתה לך בראש כשהערת לזוריקית?

Zorikit

New member
נו, עניין של טעם :)

אני לא אוהבת את המראה הזה ובעייני זה מכביד ומושך תשומת לב לחזה ולפלג הגוף העליון של כרסיטינה שהוא גם ככה כבד וגדול.

nowonder

New member
זה נכון שהעין נמשכת לשרשרת,

אבל בדיוק ההפך קורה. שרשרת כזו שוברת את הצללית לשני חלקים באורך, ולא ברוחב. ולכן היא עוזרת ליצור אשליה של צללית גבוהה יותר ורזה יותר.

יש אפילו ניסוי כזה, שמראים לאנשים שלושה ריבועים בגודל זהה.
ריבוע אחד צבוע בשחור.
ריבוע שני צבוע בשחור, ויש לאורכו במרכז פס לבן צר.
ריבוע שלישי צבוע בשחור, ויש לרוחבו במרכז פס לבן צר.
ומבקשים מאנשים לסדר את הריבועים לפי הגודל, אנשים נוטים לשים את הריבוע השחור כהכי גדול, ואת הריבוע עם פס האורך כהכי קטן.
השרשרת יוצרת על החזה, בדיוק את אשליית הפס הלבן.

Zorikit

New member
לפעמים זה נכון

ולפעמים אני עושה את זה,‏ במקרה של השמלה שלי ולטעמי גם באלו של ג`ואן האריס כאן,‏ זה לא עובד.‏ יש שמלות מסויימות שהן בעייני סגורות על גבול ה"סגורות מידי" ואני פשוט לא אוהבת לשים עליהן שרשראות.‏ נכון ששרשרת ארוכה נותנת קו אורך חזק,‏ אבל לא תמיד בעייני זה יפה ונותן משהו משמעותי.‏ גם בגלל התפירה של השמלה שלי,‏ שיש בה הרבה קווי אורך ותפרים אני מעדיפה לא להכביד עליה אקססוריז.‏ בגלל זה אני גם לא שמה חגורה...

דלעת

New member
בהקשר של הסיכה

הסגנון הזה הורס בעיני.

ספציפית, לא מתלהבת גם משרשרת וגם מסיכה, אבל מה שאמרת לגבי השרשרת נכון מאוד. השרשראות הארוכות הדקות מושכות את העין לאורך של הגוף ומטשטשות קצת את הרוחב.
יותר מזה, אני מוצאת שקשה לשלב שרשראות ארוכות עם מחשוף מאשר על מחשוף סירה או עגול סגור יחסית. כשיש מחשוף משמעותי צריך להתייחס גם לצורה ולעומק שלו, מה שנחסך כאן.
אבל זה לגמרי על טעם ועל ריח, והכי חשוב להרגיש נוח.

למעלה