טקסים, דת, רבנות ומקווה 13/06

ani4ka4

New member
מחפשת המלצה על צורף באזור נתניה-עמק חפר?

בשביל תיקון קל בטבעת

תודה!

TheNewMaya

New member
כתבה מעניינת על חתונה בפראג

יש כאן הרבה שמתעניינים בחתונה אזרחית בחו"ל...אז להלן כתבה על חתונה בפראג שיכולה לעזור לכל אחת שלא יודעת מאיפה להתחיל ומה לעשות

חתונה בפראג - למטייל

niki86

New member
הזמן עובר:) עוד 3 חודשים וקצת נשארו... מחפשים

המלצה לרב

מה דעתכן על:
- נח זלצר
- שאול פרבר
- בן ציון ציוני
- דוד הריסון

חשוב לי שהחופה תהיה אישית. תמיד אני אוהבת כשנאמר משהו אישי על החתן והכלה. ושיהיה קליל. תודה!

Raspail

New member
אותנו חיתן דוד הריסון שהיה ממש מקסים!

אני יכולה לכתוב לך מה רציתי לכתוב בהמלצה שלי במית4מית (טרם פרסמתי בגלל קשיים טכנים, אני לא מצליחה לפרסם אף המלצה!
)
קצת חפירה
אבל זה נראה לי ממצה...

בתחילה שקלנו לערוך טקס רפורמי אך מרגע שהחלטנו לעשות חתונה אורתודוקסית, דבר שלא היה ברור מאליו, ידענו שנשמח מאד למצוא רב שיצליח לגרום לנו להתחבר לטקס ולהתרגש מהמעמד, שיעביר טקס קליל ונעים אבל שיהיה משמעותית בשבילינו... ושבדומה לספקים אחרים שבחרנו, שתהיה לנו כימיה איתו.
ראינו כמה חופות של רבנים שונים, אבל ברגע שראינו את הרב הריסון ידענו בלי ספק שאנחנו נשמח שהוא יחתן אותנו.
הוא פשוט כבש אותנו בצניעות שלו, בנחמדות, בקלילות ובחום האנושי.
הוא התייחס לשנינו כשותפים פעילים ומלאים לאירוע, ולא רק ניצבים. הוא איפשר לי ככלה להיות נוכחת בחתימת הכתובה ולהעניק טבעת לחתן.
הטקס היה נעים מקסים ומרגש. לבקשתנו הטקס היה קצר יחסית, ובכל זאת הרב לא מיהר, הוא דיבר בכריזמטיות ועם הרבה דברי טעם. הוא סיפר עלינו כזוג, על השמות שלנו, איפה נפגשנו, על הצעת הנישואין, תאריך החתונה, מקום המגורים שלנו, על המשפחות... הוא עשה את הטקס מאד אישי ומיוחד.
אנחנו כל כך שמחים שהחופה הייתה כל מה שרצינו ואפילו יותר, משמעותית בשבילנו אך קלילה ומהנה. האורחים היו מרותקים, נהנו, צחקו, התרגשו ופשוט התאהבו ברב!

דברים שאהבנו>
- הרב הקדים והחופה התקיימה בדיוק בזמן
- הוא טרח להכיר אותנו באופן אישי והקדיש לנו שתי פגישות מקדימות
- הוא רושם לעצמו הכל ולא שכח אף פרט בזמן החופה
- טקס אישי מרגש וקליל
- אפשר להתכתב איתו חופשי בוואטסאפ/SMS/מיילים, זה ממש נוח.
- אחרי החתונה הוא דאג לשלוח בעצמו את ההעתק של הכתובה לצוהר בלי שנצטרך להתעסק עם זה, ותוך שבועיים קיבלנו כבר את תעודת הנישואין.

orangeada

New member
ביקשתם שהוא יציין את הפרטים האישיים האלו

או שזה סטנדרטי שזה מה שהוא מדבר עליו? זה ממש מקסים כשזה כל כך אישי!

Raspail

New member
זה סטנדרטי אצלו

הוא שואל את השאלות ורושם לעצמו ובסוף יוצא סיפור חמוד וקליל עם קישורים משעשעים...

simplicity83

New member
בן-ציון ציוני, ללא ספק!

אני ממליצה עליו פה כל כך הרבה שאפשר כבר לחשוב שאני מרוויחה אחוזים ;)
כתבתי עליו בקרדיטים שלנו,
אבל בקיצור - אתם יכולים להפסיק להתלבט.

simplicity83

New member
לא, לוקחים אותו באופן פרטי

הוא מוכר מאוד כך שאין בעיה לרבנות שהוא יחתן ויש לו את כל האישורים הדרושים.
חפשי בגוגל את שמו ותמצאי את המספר שלו, נמחקו לי המספרים אז כבר אין לי אותו.

למעלה