גם כשהייתי בצה"ל אכלתי יותר בחדרי אוכל אחרים
המטה הארצי של משטרת ישראל בירושלים - תענוג תענוג תענוג. הייתי אוכל שם, עושה השלמות בתל השומר ומקנח במאפינס ושאר שטויות מפרקליטות מרכז בבית הירוק ביפו (הייתי מת על ציר הנסיעה הזה).
שנה וחצי שירתתי במתחם בתי הסוהר בבאר שבע (שב"ס) הטבח של משמרת ג' היה כל כך משקיע, מה לא אכלתי שם - נהנתי מאד, היו פעמים שהייתי יורד לחד"א ב11:30 וחוזר להשלמות ב14:00 (היה פתוח עד 14:30).
מבחינת צה"ליים - מז"י בקצינים ובסא"לים ומעלה, לאחורנה אכלתי שם לפני כחודשיים - לא השתנה. מבחר גדול מכל התחומים, בסאל"ים יש גם פינוקים נחמדים ביותר בקיץ אביטחים, מלונים ובמהלך השנה גם פירות אקזוטיים.
בסיסי חיל האוויר השונים שהייתי בהם הפתיעו אותי לרעה. אכלתי בחצרים, רמון, נבטים ובכולם לא היה מי יודע מה. ההגשה, הנראות והכל ברמה גבוהה מאד (של החד"א עצמו ושל האוכל עצמו), אבל מבחינת טעם - לא התלהבתי.
חד"א בתל השומר של המקום הזה של המיונים מחדש - מאד מאד טעים, הייתי מתגנב לשם המון פעמים

החד"א של מפקדת מ.צ. והמפקדה שצמודה לה היה טוב, גם בתקופה של חד"א צבאי וגם בקייטרינג. בקייטרינג הפיתיה עשתה שינוי מטורף, מאד טעים.
חרסינה בקרית ארבע - חד"א צה"לי ומכיוון שכל פעם מישהו אחר תופס שם קו, החד"א בהתאם משתנה על יפ הטבחים. היו פעמים שהיה טעים ביותר ובכל שאר הפעמים שלא, קפצתי למשטרה לאכול שם
בא"ח נחל - לא מי יודע מה אבל סביר.
בא"ח גבעתי - סביר בהחלט, היו ימים שהיה גם טעים.
חטמ"ר יהודה - רוב הזמן טעים מאד, לא זכור לי משהו מיוחד מידי.
אורים - חד"א קטן אבל האוכל בו טעים למדיי, היו ימים יותר מוצלחים וכאלו שפחות מוצלחים.
צאלים, לא זוכר איזה חד"א אבל היה שם אוכל דיי סבבה.
על מחנה נתן כבר כתבתי, בחר"פ הכי טוב ובשאר פחות.
צריפין - החד"א הזה של הרפואה אם אני לא טועה, בצמוד לאיפה שבימי שישי יש הארכות מעצר (רק בשישי), בקיצור טעים למדיי למרות שהייתי שם רק בימי שישי. החד"א של כלא 4 דיי גרוע (לא של אסירים). בלוטם החד"א הנוכחי של הקייטרינג דיי נפלא, טעים ובאמת היה טוב מכל הקייטרינג שאכלתי מלבד הקייטרניג שדיברתי עליו בתל השומר.
בקריה הפיתיה דיי מושקעת אבל בתכל'ס אתה נתקע עם שניצל וחומוס בבאגט וקצת צ'יפס בצד. לא מי יודע מה אם בחרת באופציה הזאת. שאר האופציות יותר סבירות וטובות, אבל לא התלהבתי (ראיתי פיתיות טובות הרבה יותר). החד"א עצמו טוב, לא מעבר.
מצ"ח חיפה, חד"א קטנטן אבל סביר בהחלט. לא מי יודע מה טעים, בהחלט אכיל אבל סטדנרטי כזה.
אכלתי בעוד חדרי אוכל פה ושם, פשוט כבר לא הכי זוכר... אכלתי בהמון חדרי אוכל פשוט