הטוב
, הרע
והלא נורא
- סיכום השבוע שהיה

הייתי קונה טיולון איכותי (בהנחה שאפשר להשכיב את הקדימה)ומנשא

אמבטיה היתה די מיותרת לי לתינוק קיץ. בחודשים הראשונים התינוק היה לרוב או במנשא או בטיולון שהושכב ל 170 מעלות. אחרי זה בטיולון רגיל.
אם את ממש שונאת מנשאים ויש לך מקום בבית ובאוטו, אז אולי טיולון לאחים. בכל מקרה- מי שחשוב שתהיה בשבילו עגלה זה דוקא הילד ה"גדול" ...
אצלי ההפרש היה גדול יותר- 2.5-ומעט עליות וירידות וכן היה רכב רוב הזמן ועדיין לפעמים דחפתי את שניהם בעגלה. הייתי קונה עגלה שאפשר להכניס גם אותו- באופן רשמי או בלתי רשמי.
זה גיל שהילד מתעייף מהר ובעיקר, מגלה רצון משלו וכשאת עייפה ועצבנית ובשמש הרבה יותר קל להגיע להבנות עם פעוט שיושב בעגלה מאשר עם פעוט שהולך ועוצר לכמה דקות בשמש...ומתיישב לכמה דקות. סתם, ככה, כדי לבדוק איך תגיבי
,או כי הוא ראה נמלה, או נכנסה לו אבן לסנדל

להכניס את שניהם באופן בלתי רשמי- היו לנו הרבה עגלות שונות כי חמי אהב למצוא ברחוב, לכבס ולתקן
באחת מהן הבכורה יכלה לעמוד על המאחורה של העגלה. בלי טרמפיסט. ואת צודקת- זה מעייף להסיע ככה. בטיולונים, בנסיעות קצרות הכנסתי את שניהם כשהיא יושבת והוא בשכיבה/ישיבה ונשען עליה כשראשו מונח לה על החזה. שימושי לנסיעות מהמעון הביתה בעליה
.
היתה גם עגלה אחת גדולה וכבדה שהגג שלה היה כל כך מסיבי ,שכשקיפלתי אותו הגדולה יכלה לשבת עליו בנוחות (הגג היה בדיוק מעל הידיות, ככה שידעתי שאם תיפול היא עדיין בין הידיים שלי).
&nbsp

מנעמים

New member
אף טרמפיסט לא מתאים לעגלה עם אמבטיה?

בניתי גם על לקנות טרמפיסט לעגלה להפרש של 1.8 ....

אצלי עומד להיות הפרש דומה

והחלטתי כן ללכת על עגלת אחים (אבל חוץ ממנה יש גם אמבטיה וטיולון רגילים). מצאתי ביד 2 עגלה מעולה ב550 שח.

מישהי מכירה את עגלת סמארט של גו בייבי?

הייתי שמחה לשמוע המלצות או דיס על העגלה הזו..
סמארט 2015 עם הידית המתהפכת.. נורא דומה בקונספט שלה למדריד של ד"ר בייבי.
מישהי מכירה?

לנו יש אותה, אני מרוצה מאוד.

השתמשנו בה מהרגע שהקטנצ'יק חזר הביתה מבי"ח,ועד שהוא היה בן שנה וחצי בערך.
היא מאוד מאוד נוחה, יש לה קיפול ופתיחה נוחים, אני אוהבת את העובדה שחוגרים את התינוק כל הזמן (לא סובלת אמבטיות כי אין בהן קשירה).
הקטנצ'יק שכב בה בנוחות גם על הבטן וגם על הגב בלי צורך במתאמים או מזרונים.
קלה לנהיגה, רק צריך לזכור לנעול ולפתוח את הנעילה של הגלגלים כל פעם שמחליפים את כיוון הידית.
וחשוב לא פחות - לא צריך משכנתה כדי לקנות אותה.

carmooshn

New member
אמבטיה של בייבי ג'וגר

מחפשת לקנות אמבטיה במצב טוב,עם מתאמים.
מישהי מוכרת?

healerit

New member
אני קניתי בשילב מזרן של קינג קויל

שילב היחידים שמשווקים קינג קויל. יש טווח רחב של מחירים. היקר ביותר עולה 1200 והוא סופר משודרג. אני קניתי מזרן פחות יקר שיש לו צד קשיח וצד רך יותר לגיל קצת יותר מבוגר.

admhbs1

New member
לנו יש

מזרן של ליטף. יש להם 3 דגמים כשהיקר ביותר עולה 350-450 ש"ח (תלוי בחנות). יש לו שני צדדים, צד אחד קשה עד גיל שנה וצד אחד מעט יותר רך להמשך.
לעניות דעתי זה מספיק בהחלט.

חוששת... מאוד

אני שבוע 6 בדיוק היום.
בטא מעל 2600 בערך לפני שבוע וחצי.
קבעתי תור להיום בצהריים לרופא. החלטתי לא לדחות יותר מידי כי יש לי היסטוריה של 2 הפלות (גרידה עקב הריון לא תקין והריון כימי).
לפני ההפלות נכנסתי בקלות ל2 הריונות תקינים ויש לי 2 בנים מקסימים.
ועכשיו הפחד משתק אותי. אני מפחדת מאוד לקראת הבדיקה. חוששת שאולי משהו לא תקין ואז שוב להתמודד עם הקושי העצום הזה...

אני יודעת שזה פחד מיותר כי אין יותר מידי מה לעשות ואיך לשלוט בתקינות ההריון.. ומנסה להכין את עצמי לגרוע מכל.
אני בעבודה עכשיו ומרגישה משובשת לגמרי..
סתם לשתף...

mitmit11

New member
החשש שלך מובן

וכמו שאת בטח יודעת אי אפשר לדעת. מחזיקה לך אצבעות
ומקווה שתופתעי לטובה

healerit

New member
מבינה ללבך, הייתי במקום דומה |תפילה|

מאחלת לך המשך הריון תקין ושתצאי בידיים מלאות.

אחד הדברים שאפשר לעשות זה למצוא רוגע ושלווה בתוך המתח, החרדה והציפיה. לנשום עמוק, לדמיין דברים טובים, לקוות לטוב.

תודה לאל שיש לך 2 בנים. איזה כיף
מה שלא יהיה, האחזי תמיד בטוב שבחייך.

תודה לכן
... עדכון

אז הרופא היה ממש אופטימי.
אמר שיש שק הריון ממש יפה במרכז הרחם עם שק חלמון, אך טרם נצפה דופק.
הדאיג אותי עניין הדופק אבל אותו זה כלל לא הטריד ואמר לי שזה בסדר גמור לשבוע 6+0 ולחזור עוד 10 ימים...
תחושה קצת לא ברורה יש בי...ככה התחיל ההריון הלא תקין הקודם שלי... אבל אני משתדלת להיות אופטימית
ולקוות לטוב.
קבעתי תור לעוד שבוע. מקווה שזה בסדר...

מבינה אותך מאוד

הריון אחרי הפלה הוא קשה יותר, חרדתי ומלא מלא מחשבות.
יכולה לומר לך שעם התקדמות ההריון והרגשת התנועות החרדות מעט יורדות אך תמיד שם...
מחזיקה אצבעות להמשך תקין

פזית66

New member
גם אצלי בשבוע 6+0 עוד לא ראו דופק ואפילו לא שק חלמון,

וההריון תקין אני כבר בשבוע 28.

healerit

New member
אצלי בשבוע 8 מלא היה דופק איטי

והייתי אחרי 4 הריונות כימיים. הרופאה אמרה בעצב שלצערה יש סיכוי שההריון לא ישרוד.
ההריון שרד ולא זאת בלבד אלא שהיום יש לי תינוקת מתוקה ומהממת בת 3.5 חודשים

לאורך ההריון ניבאו לי שחורות... הייתי בסיכון מוגבר לרעלת הריון וכל שני וחמישי במוקד או במיון. היתה לי סוכרת הריון, סימפיזיוליזיס מהגהינום.
הרופאים היו קטני אמונה. אני לא! חייכתי אליהם ואמרתי שהכל בסדר... למדתי לתקשר עם העובר שלי, האמנתי, הייתי רגועה.
אחר כך, בשלבים יותר מתקדמים, נחתי. אכלתי טוב. שתיתי המון.
הלידה היתה נפלאה...

מחזיקה לך אצבעות ומחזקת אותך

כאבי בטן?

אני שבוע 6+6 מידי פעם במשך היום מרגישה קצת את הבטן התחתונה בצורה נסבלת.
הבעיה מתחילה בלילה. כבר פעם שניה אני מתעוררת באמצע הלילה עם כאבים נוראיים.
זה נמשך משהו כמו 5-10 דקות וחולף אבל זה ממש לא נעים

יש משהו לעשות או פשוט לשרוד את זה?
הרופאת משפחה לא התרגשה ואמרה שזה נפוץ אבל זה בלתי נסבל מבחינתי, בנוסף לבחילות והרגשה כללית רעה...

למעלה