הטוב
, הרע
והלא נורא
- סיכום השבוע שהיה

הטוב
, הרע
והלא נורא
- סיכום השבוע שהיה

איך עבר השבוע שלכן?
מוזמנות לשתף אותנו בדברים טובים וטובים פחות שהיו השבוע

שיהיה סופ"ש מקסים

השבוע שלי

אוף, לצערי שוב צריכה להתחיל מהרע
אחת החברות הכי טובות שלי, זו שגילו משהו לא תקין בסקירה מאוחרת
ומאז הייתה במיליון ואחת בדיקות ואפילו נרשמה אופטימיות קלה עברה ביום שני מי שפיר. אתמול לא הרגישה תנועות,
הלכה להיבדק וזה נגמר. לא ברור אם כי העובר היה חולה או מהמי שפיר אבל זה קשה, זה לא פייר וזה לא הגיוני.
כל כך עצוב לי. שבוע 30. עכשיו היא בתהליך של לידה שקטה. ואני נקרעת ואין לי מילים. נורא.

הלא נורא, בהמשך לרע, קיבלו את ההחלטה בשבילה, מלמעלה. לפחות זה נחסך ממנה. לא שזה מנחם אבל בכל זאת.

הטוב, הקינון ממשיך פה בקצב ואני מרוצה מעצמי

הביום שני אמא שלי חזרה מארה"ב עם מ-ל-א מתנות לילדון וגם לזה שבדרך.
מלא צעצועי עץ שעולים שם חצי מחיר לעומת הארץ, מלתחה שלמה לקיץ, איזה כיף!!!
היה יום משפחתי וכייפי ביום שלישי, בילינו עם הקטן ואחרי זה עשינו על האש, בקיצור היה תענוג.

mitmit11

New member
כמה קשה

במיוחד שאת בהריון. אני מניחה שזה משאיר אותך במקום של לא נעים לאורך לא מעט זמן עכשיו והלאה
ממש קשה ומפחיד. את תוצאות מי השפיר הם מקבלים בכל מקרה, נכון? אולי באמת היתה בעיה בעובר.

לגמרי
מאוד לא נעים

לא יודעת האם להציע לבוא לבקר, לחכות שזה יבוא ממנה. אני ממש אובדת עצות. מצד אחד מאוד רוצה להיות שם בשבילה
מצד שני אולי יהיה לה קשה לראות אותי עם הבטן?
עצות?
לגבי המי שפיר כן, הם גם עשו צ'יפ שאמור להגיע בעוד ארבעה שבועות ואולי יכול להשליך על ההריונות הבאים? אין לי מושג...

mitmit11

New member
לא יודעת לענות על זה

אולי הבנות פה שחוו אובדן יוכלו לחלוק מה היה נכון ומתאים להן בסיטואציה דומה. אל תיעלמי כי אחרי שתלדי גם לבוא עם תינוק קטן או עצם הידיעה שיש לך תינוק קטן גם ממשיך את הלא נעים. לדעתי צריך חברים קרובים בתקופה כזו, את צריכה פשוט למצוא את הדרך הנכונה ביותר עבורכן לשימור הקשר ומתן תמיכה. כן הייתי מתחילה בסמס של את במחשבותיי ואני פה לכל דבר שתצטרכי בכל שעה.
וכן - אם יש ממצא גנטי זה יכול להשליך על ההריונות הבאים (חיפוש גן ספציפי במי שפיר/סיסי שליה או בכלל הליך PGD, תלוי בחומרת הממצא).

תודה

לא שאני משווה, אבל לצערי גם אני עברתי אובדן, אמנם בשבוע הרבה יותר מוקדם אבל זה היה קשה וטראומתי
והיא מאוד הייתה שם בשבילי (ועוד יותר שאבא שלי נפטר).
היא התקשרה עכשיו, הייתה נשמעת בסדר וביקשה שאני אבוא לבקר אותה מחר בבית. זה ממש עשה לי טוב על הלב.
בינתיים אני שוקלת לשלוח לה מגש מפנק של פירות לבי"ח.

שלחת בקשה?

לפעמים לא מקבלים את האישור לבקשה ואז פשוט צריך לנסות להכנס בלי שקיבלת אישור למייל
יש להם בעיה מרגיזה כזו בתפוז שחצי מהבנות לא קיבלו אישור כניסה לקומונה.
תנסי להכנס ישירות עם הקישור ששלחתי
בהצלחה!

Mis Anna

New member
יש תקלות בתפוז

ולא היה ניתן להכנס לממשק הניהול, את וכל מי שביקשה צורפתן כעת ומוזמנות להכנס ולשתף.

גול29

New member
עזרה/ ייעוץ

מאז ההריון אני דואגת יותר, זו לא בדיוק חרדה, אבל זו דאגה אין סופית. לפני ההריון זה לא היה כך, הצלחתי להעביר מעלי המון דברים. כל מיני דברים המטרידים את מנוחתי/ שנתי.
החל מביקורת של הבוס/ית לסיכסוכון לא נעים עם השכנים לשלל בעיות של היום יום.
האם יש משהו שאני יכולה לקחת, ללא מרשם? הבעיה היא מוכרת?

healerit

New member
שווה לנסות רסקיו רמדי

כן, זו בעיה מוכרת. תרגישי טוב

גם אחרי הלידה ממשיכים לדאוג, ביחוד לקטנטנים האלו.

למעלה