דיוני סדרות לתחילת השבוע

nick at noon

New member
עד עצם היום הזה 3X02

הוק ואמה בטח יקרה משהו. ואני לא אתפלא אם יקרה משהו ובדיוק אז יגלו שניל/ביילפייר עדיין בחיים.
מאוד מטריד כל נושא העץ המשפחתי בסדרה הזאת. הוק היה מאוהב (נשוי?) לאמא של ניל ועכשיו הוא מתחיל עם החברה של ניל. כמובן שזה כלום יחסית לדברים אחרים כמו זה שרג'ינה היא בעצם סבתא חורגת של אמה אבל גם האם המאמצת של הבן של אמה.

יש משהו נחמד בעלילה המתמשכת בארץ לעולם לא. גם הבנתי פתאום שזה מקום אידיאלי להביא קבוצה של אנשים שיש להם סיבוכים גדולים לגבי ההורים שלהם. רג'ינה שנאה את אמא שלה רוב חייה והרגה את אבא שלה שאותו היא אהבה. שלגייה (קל יותר לקרוא לה ככה) אהבה את שני הוריה ואיבדה את שניהם בגלל רג'ינה ואמא שלה. דייויד גם איבד את אמא שלו. ועכשיו מסתבר שגם לרמפל יש טראומה לגבי אבא שלו. (פתאום חשבתי, שאולי האבא הזה יחזור פתאום ונגלה שהוא דמות אחרת מאגדות).

היו לי שתי בעיות עם הפרק: הראשונה היא פיטר פן. עושה רושם שזו דמות מעולה. מישהו שכל הזמן מתארים אותו בתור משהו נוראי, בעל עוצמה גדולה, ערמומי, לא ניתן לעצירה (רמפל הודה שהוא ימות בקרב נגדו). אבל בתכלס לא ראינו שום דבר מזה. הכח היחיד שבנתיים ראינו שיש לו זה היכולת לקרוא לקבוצה של נערים מהעצים להתקיף.
טוב יש את עניין הצל שעוד לא ממש ברור, אבל ראינו שבפרק הקודם שצל מסוים (כנראה של פן) הרג את האדם ההוא. אבל עדיין אני רוצה לראות יותר.

בעיה שניה היא הפלאשבק. שוב שלגייה וצ'ארמינג. אנחנו כבר יודעים את כל הסיפור שלהם ביער הקסום אז מידי פעם נכנסים לנקודות זמן בין נקודות זמן. אז הפעם היה אחרי שהוא החייה אותה ולפני שהם יצאו להילחם. הקטעים האלו לא חידשו, הקטע עם אקסקליבר לא היה שום דבר (וסתם ביזבזו את הפתיח של החרב בסלע). וגם הקשר של זה להתרחשות בהווה הייתה זניחה.
הייתי מעדיף פלאשבק על משהו חדש, או לפחות טוויסט חדש על משהו מוכר.

reasonforall

Active member

תראה שוב פרק 1 של העונה החדשה. ניל\בלפייר דווקא מופיע בפרק הזה.

nick at noon

New member

אני יודע שהוא הופיע בפרק הראשון. צריך היה להיות עיוור כדי לא לראות אותו, הוא המרכז של העלילה ביער הקסום.

אני מניח שכתבת את זה בגלל המשפט הזה שלי:
"ואני לא אתפלא אם יקרה משהו ובדיוק אז יגלו שניל/ביילפייר עדיין בחיים"
התכוונתי שהם (אמה והוק) יגלו שהוא בחיים. כרגע הם מניחים שהוא מת לדעתי.

reasonforall

Active member
פרק 2

פרק מיותר לחלוטין. השיחות בין אמה לSnow התחילו להרגיז.
הכל חוזר על עצמו, ולא חידשו לנו שום דבר.
אמה שוב מזכירה לנו כמה היא מסכנה, עוץ-לי גוץ-לי שוב מזכיר לנו כמה הוא פחדן , ובל המיותרת מופיעה לרגע להזכיר לנו כמה שניהם פתטים.

סך הכל כל הדמויות עלו לי על העצבים הפרק הזה ואני שוקל להפסיק לראות את הסדרה אם זה ימשיך כך.

Macphista

New member
מסכימה חלקית

מסכימה שהפרק לא קידם בכלום את העלילה.
הפרק נגמר בכך שהחמישיה בנברלנד מחפשת את הנרי- כך גם היה סוף הפרק הקודם.
רמפל בתסביכים עם עצמו ועם הבובה הזו- כך גם נגמר הפרק הקודם.
הפלשבקים- לא חידשו ולא תרמו דבר.
הכל עומד במקום.
אחרי 23 דקות ועד סוף הפרק כבר בהיתי כל הזמן כמה זמן עוד נותר לסיום הפרק ומה כבר אפסיד אם אעביר קדימה...
אני חוששת שההתקעות בנברלנד בכל מחצית העונה הראשונה תהיה כמו בזבוז הזמן המשמים של אמה וסנואו בעונה הקודמת ביער המכושף.

לא מסכימה איתך לגבי רמבל- בל הייתה רענון נחמד מאוד בעיני. קצת צבע, חיוך וליפסטיק צעיר בכל שממת הנשים הכבדות עם התסביכים המשפחתיים על רקע עצי פלסטיק לפני מסך ירוק שהוחלט שדווקא רקע אפור-כחול מתאים לאי הזה.
אבל, מבחינתי רמבל (השיפ של רמפל (רוברט קרלייל המעולה תמיד) ובל (אמילי דה ראבין ה... צעירה זה כל מה שעולה לי לראש)) זו אחת הסיבות המרכזיות לצפייה בסדרה, ביחד עם... רמפל ו... רוברט קרלייל.
זהו בערך.

Y. Welis

New member
זה יעזור אם אומר שחשתי כך ברוב פרקי עונה 2?

לעיתים זה יכול לתסכל יותר מסידרה גרועה.

Macphista

New member
לצפות בסדרה בשביל רוברט קרלייל

לפעמים יש לי משאלה זדונית שהסדרה תתבטל כדי שהוא יוכל לעשות משהו אחר. שמקבל מועמדויות לפרסים.

T o m c o

Member
מנהל
מה אתם אומרים על Hostages? יש לי את שלושת הפרקים, עוד לא החלטתי אם להתחיל...

reasonforall

Active member
בני ערובה

ראיתי בינתיים את שני הפרקים הראשונים ולא התלהבתי.
מתכוון לגבש דעה אחרי הפרק השלישי, אבל לפי המצב כרגע, עושה רושם שאני הולך לוותר על הסרה הזו.
חוץ מזה יש כמה שחקנים שאני לא כל כך מחבב.

Y. Welis

New member
כדאי לנסות. זה עניין של חצי שעה לדעת אם תאהב

או שלא. אין שיפור ב-2 לעומת 1, למשל (ההיפך - החורים בסיפור רק מתרחבים).

בוביץ

New member
אלמנטרי 202

תגידו רק אני תוהה מה קרה בין סיום העונה הראשונה בו שרלוק נכנס לבית עם אהובתו לשעבר שקמה מתחייה? לעונה הזאת שלא מוזכר שום דבר לגבי עניין זה?

למעלה