nick at noon
New member
הוק ואמה בטח יקרה משהו. ואני לא אתפלא אם יקרה משהו ובדיוק אז יגלו שניל/ביילפייר עדיין בחיים.
מאוד מטריד כל נושא העץ המשפחתי בסדרה הזאת. הוק היה מאוהב (נשוי?) לאמא של ניל ועכשיו הוא מתחיל עם החברה של ניל. כמובן שזה כלום יחסית לדברים אחרים כמו זה שרג'ינה היא בעצם סבתא חורגת של אמה אבל גם האם המאמצת של הבן של אמה.
יש משהו נחמד בעלילה המתמשכת בארץ לעולם לא. גם הבנתי פתאום שזה מקום אידיאלי להביא קבוצה של אנשים שיש להם סיבוכים גדולים לגבי ההורים שלהם. רג'ינה שנאה את אמא שלה רוב חייה והרגה את אבא שלה שאותו היא אהבה. שלגייה (קל יותר לקרוא לה ככה) אהבה את שני הוריה ואיבדה את שניהם בגלל רג'ינה ואמא שלה. דייויד גם איבד את אמא שלו. ועכשיו מסתבר שגם לרמפל יש טראומה לגבי אבא שלו. (פתאום חשבתי, שאולי האבא הזה יחזור פתאום ונגלה שהוא דמות אחרת מאגדות).
היו לי שתי בעיות עם הפרק: הראשונה היא פיטר פן. עושה רושם שזו דמות מעולה. מישהו שכל הזמן מתארים אותו בתור משהו נוראי, בעל עוצמה גדולה, ערמומי, לא ניתן לעצירה (רמפל הודה שהוא ימות בקרב נגדו). אבל בתכלס לא ראינו שום דבר מזה. הכח היחיד שבנתיים ראינו שיש לו זה היכולת לקרוא לקבוצה של נערים מהעצים להתקיף.
טוב יש את עניין הצל שעוד לא ממש ברור, אבל ראינו שבפרק הקודם שצל מסוים (כנראה של פן) הרג את האדם ההוא. אבל עדיין אני רוצה לראות יותר.
בעיה שניה היא הפלאשבק. שוב שלגייה וצ'ארמינג. אנחנו כבר יודעים את כל הסיפור שלהם ביער הקסום אז מידי פעם נכנסים לנקודות זמן בין נקודות זמן. אז הפעם היה אחרי שהוא החייה אותה ולפני שהם יצאו להילחם. הקטעים האלו לא חידשו, הקטע עם אקסקליבר לא היה שום דבר (וסתם ביזבזו את הפתיח של החרב בסלע). וגם הקשר של זה להתרחשות בהווה הייתה זניחה.
הייתי מעדיף פלאשבק על משהו חדש, או לפחות טוויסט חדש על משהו מוכר.