דיוני סדרות לתחילת השבוע

Lhuna1

New member

לא סתם מושכים את העלילה - מה שיקרה עכשיו זה שהוא יחשוב בה שהיא בגדה/בוגדת בו עם ההוא

מצד שני יש לה סיבה טובה לא לספר לו (שהוא ירצה לנקום, ואם הוא מסתבך שוב עם החוק זה הסוף שלו).
אבל כן זה נורא וברור שיתגלה בסוף. השאלה כמה זמן זה ימשך וכמה זה עוד יסתבך עד אז...

וגם אני כל כך לא סובלת את המחליפה של אובראיין וכל הסצינות איתה מעצבנות.

מחבבת את האהוב של אידית'.

ואמא של מת'יו הייתה כל כך נוגעת ללב ומסכנה הפרק

the crazy ones, MARVEL agents...

זה כ"כ מאכזב שזה כ"כ מביך...אני צופה וממש עצוב לי...שמ"ג - מה יהיה איתך? ג'וס וידון - למה לזלזל בצופים?? תחזור ליצירות המופת - למה להרוס עכשיו...

Y. Welis

New member
2 של 'שילד' היה לא רע.

הבעיה היא גם בליהוק - יפיופים מדי. פחות אופי, כמו שהיה לחבר'ה מ'באפי' או סדרות אחרות של ווידון. הליהוק הוא שעשה אותן, והויתור כאן משמעותי.

או שזה אומר משהו על הדור הבא של השחקנים? מקוה שלא.

nick at noon

New member
Witches of East End פרק פתיחת סדרה

ראיתי עכשיו ונהניתי. יש דברים נחמדים, קסם, קצת הומור, אולי יותר מידי מלודרמטי בחלקים מסוימים. באופן כללי מאוד נחמד, פשוט צריך עוד כמה פרקים כדי לדעת איך העלילה.

מישהו נוסף ראה?

Y. Welis

New member
הזכיר לי יותר מדי את 'עקרות בית' ובכלל ריח של

הרבה תסרוקות ושמלות ומעט 'אקשן' כישופי אמיתי. לא זה.

"הזכיר את עקרות בית"....

האם הכוונה שהאוירה עצמה ממש מזכירה את עקרות (כמו בסדרה החדשה DEVIOUS MAIDS) או העלילה או משהו אחר?

nick at noon

New member
לפרק - אני מבין על מה אתה מדבר

מבחינת עקרות בית (אני מניח נואשות). הבת מתחתנת עם הרופא העשיר אבל נמשכת לאחיו החתיך. השניה היא ספרנית שקטה שתפתח רומן עם הבלש משטרה. גם אני לא ציפיתי לזה. זה לא דווקא רע, אבל לא דווקא משהו שבא לי לראות.
אבל דווקא נראה לי שיש לא מעט אקשן כישופי. למעשה עם הפרק הראשון הוא סימן אז יש סיכוי לדי הרבה. כבר ראינו כמה סוגי כישופים: שתי קללות שונות על שתי האחיות המבוגרות, החלפת צורה לחיה, יצור כלשהו שמחקה צורה, קסם פיריון, קסם לשחרור אדם מכלא תמונה, וקסם לכניסה לתמונה. וכל זה בפרק אחד.
ואומנם הרוב בכישוף די צפוי ונעשה בעבר בעוד תוכניות פנטזיה אבל גם היה לא מעט יחסית מקורי. הקללה של האישה שקוללה להיות אם לנצח, ללדת לגדל את בנותיה ולראות אותן מתות ואז ללדת אותן שוב זה משהו שלא ציפיתי לו.
גם היכשוף עם התמונות לא נעשה בהרבה מקומות, אם כי ברור לי שראיתי דברים דומים פה ושם.

עדושית

New member
ראיתי את הכמה דק' הראשונות רק..

אז אני לא ממש יכולה לחוות דעה עדיין

גם אני מאוד חיבבתי

זה זוג של עירבובידה של "מכושפות" (אפילו הבית שלהן דומה למכושפות), "יומני הערפד" (שני אחים מאוהבים באותה אישה) ועוד משהו...מה שחיבבתי יותר זה שהשחקן טום לנק שם - זה ששיחק את אנדרו בבאפי האדירה ("וי אר יו ארצ' נמסיסס..."..."דארת' רוזנברג" - ושאר יציאות מעולות שלו...)- והוא פחות או יותר אותו סוג של דמות (חנון נוירוטי שכזה) - והוא מעולה בזה...שייתנו לו יותר זמן מסך...

אני מקווה לא להתאכזב בהמשך...

ועוד משהו...

מכשפות, מכשפות (ויש בכל סדרה על טבעית אחת או כמה כאלו)...אבל אפ-אחת לא תהיה ברמת דארת' רוזנברג!!

הייתי בטוחה שזאת תיהיה הסידרה המצליחה של

העונה....

לפחות חסכת לי זמן כי לא הספקתי לצפות בה...

תודה :)

גם :) וגם בגלל כל הרעש שהיה מסביב ....

ניסיתי לצפות גם בתוכנית TROOFY WIFE וגם היא ממש לא משהו....

הראה לי שלא יהיו חידושים ממש מוצלחים העונה....

T o m c o

Member
מנהל
סיימת את הראשון?! אני אפילו אותו לא הצלחתי לסיים...
זה היה כל כך משעמם!

אני לרוב לא נוטש סדרות אחרי פחות משלושה פרקים (בכל זאת, הפיילוט לרוב הוא לא אינדיקציה מספקת) אבל זאת, פשוט לא מעניינת! אין לי דרך להגיד את זה עדין יותר, היא פשוט לא מעניינת...

Don Nirtin

New member
בכל זאת הסדרה תקבל חידוש לעונה מלאה

וגם עונה 2.

אבל האם האמריקאים נמשכים לסקס? אני מסופק.

Oukami Kun

New member
OUAT פרק 3

אם זה היה HBO, או עונה של 10-12 פרקים, הייתי אומר שבפרק הבא הוק ואמה יישכבו. אבל מכיוון שמדובר בעונה של 22 פרקים, בABC, אני אומר שייקח לזה לפחות עוד עונה

אבל אני ממש רואה את זה קורה.
בכל מקרה, אני אוהב את העונה הזאת. הסיפור פחות מבולגן, יש עלילה מתמשכת ולא מפלצת השבוע כמו בעונות הקודמות, שזה מרענן.
חבל לי שבפרק לא הראו את היער אלא עשו פלאשבקים, כי מעניין אותי לראות מה קורה שם, אבל אני מניח שזה יחזור בפרקים הבאים.
אה ורוברט קרלייל פשוט שחקן מדהים. אם לא בשביל שום דבר אחר, אז לצפות בסדרה הזאת בשבילו.

למעלה