מייפלס

New member

אני אתמול עבדתי ארבע ורבע שעות כי זה מה שמחויבת ( בהמשך ארחיב על כך ) ניקיתי עם השותפה שלי והמדריכה שלי את החדר לקראת פסח וביקורת של משרד הבריאות שתהיה בשבוע הבא !
היה מאוד כיף ומבדר . המדריכה שלי שתתה בירה למרות שאסור בעבודה ושמענו שירים וצחקנו מלא ! עשיתי מעט אבל המעט הזה היה הרבה בשבילי ... גם הזזתי לבד וגם עם השותפה שלי מספר פעמים את הארון שלנו . וגם היא וגם השותפה שלי עישנו בחדר וזה גם אסור !
רק שהמחיר לזה היום היה כאבי גב רצחניים , כמו אחרי הניתוח ! שכבתי כמעט עד שתיים בלי כמעט להניע שריר כי כואב מדי !
כואב לנשום , כואב להתפנות , כאב להתקלח , כואב ללכת , כואב לי כמעט מכל תנועה !
בצהריים באה העוס"ית והכריחה אותי לקום ולתפקד !

הייתה לי ביום שני ועדה של משרד הבריאות שהעלתה מעט פירות אבל בעיקר תיסכלה אותי מאוד וקצת הרגיזה ...
מכריחים אותי לעבוד ארבע ורבע שעות מקסימום וזה יותר מדי עבורי !
מסוגלת מקסימום שעתיים שלוש !
הייתי בקופת חולים אצל אורטופד ורציתי הידרותרפיה והוא סירב אבל אישר לי פיזיותרפיה שמניסיון עבר זה כואב ולא מועיל לי ... גם הייתי במזכירות הרפואית והוציאו לי טופס 17 שאלך לרופא תעסוקתי , דבר שנאמר לי בוועדה שלא בטוח שיעזור כי מדובר בעבודה שיקומית ולא בשוק החופשי ....

חוץ מזה ההתנהלות של הצוות ושל המשטרה מאוד מתסכלת ומרגיזה גם כן סביב הגניבה של הפלאפונים שלי !
אני מתחילה להשלים עם זה שצריכה לקנות מכשיר חדש ושהמכשירים שהיו לי לא יחזרו אלי .

מחר אני אלך לעבודה , גם אם יכאב לי , אבל לא אעשה שום דבר אם כן , כי אני ממש רוצה לבקר את בעלי .

מייפלס

New member
זהו ... יותר לא משתפת על עצמי כי לא אוהבת

לצנזר את עצמי ...
רק אאעודד אחרות ...

וזה עצוב לי שצריכה לצנזר את עצמי ...

למעלה