I'm in a rut...

efroch99

New member
I'm in a rut...

שמתן לב שנעלמתי קצת... עכשיו אני מבינה שאיבדתי את זה קצת. פתאום אני מרגישה שדברים כבר לא נראים עליי כל כך טוב, יש לי ארון מלא בבגדים יפים ואני לא מצליחה לצרף אחד לשני ולקבל תוצאה שאני אוהבת.

אני לא יודעת אם זה קשור לפרפקציוניזם, כל דבר שאני לובשת כרגע אני מוצאת בו פגם, מרגישה שזה מדגיש דברים שאני לא רוצה להדגיש....
אולי קצת עליתי במשקל וזה גורם להכל להראות פחות טוב? או שזה משהו בהתבוננות שלי על עצמי שהפך להיות פחות מקבל?
אני רואה בלוגים של נשים ממש לא דקיקות וחושבת שהן נראות נפלא... ולא מרגישה נוח עם עצמי.

אגב, זה לא קשור לשאר הדברים בחיים, דווקא הכל ממש סבבה, טוב לי וכיף לי, פשוט שמתי לב שבנושא הבגדים, מה שבשנה וחצי האחרונות נתן לי המון הנאה, פתאום כבר לא עובד. אני מתלבשת פחות או יותר אותו דבר כמו תמיד (כמו שאתן מכירות אותי), אבל בלי הרבה חדווה.
ואולי זה סתם תקופה ואפשר לתת לזה לעבור... והמוג'ו יחזור לעצמו?

בכל מקרה כמה בלוגים חדשים בשבילי שאני מזילה עליהם ריר:

http://feathersfreckles.blogspot.com/
http://www.scathingly-brilliant.blogspot.com/
http://eccentricowl.wordpress.com/

וזאת לא חדשה אבל אני כל כך אוהבת את הסגנון שלה:
http://www.brightsidedweller.com/

ההיעלמות שלך מהפורום מודגשת

אני חושבת שלכל אחת יש תקופות או ימים כאלו שהיא פחות מרוצה מבלי שאפשר לשים על נקודה מסוימת את האצבע.
מהכרותי איתך את מתלבשת ונראית מקסים והייתי ממליצה לך להמשיך ולצלם את עצמך אף מבלי להעלות לפורום, כי הרבה פעמים רק כשאנחנו מסתכלות בתמונה זה מקנה לנו אוביקטיביות ואנחנו רואות את התמונה באור חיובי ומוצלח, אז אני תמיד בעד תמונות.
אני לא חושבת שמשהו באמת השתנה, יתכן כי פשוט "מיצית" את ההתלהבות מבגדים וזה לגמרי תקין לדעתי.
אני אוהבת להתלבש, אוהבת לקנות אבל בהרבה תקופות בחיי מוצאת התלהבות ועניין מדברים אחרים לגמרי מאופנה.
ולסיכום אפרוח את נראית נהדר! המשיכי להגיב כאן ומדי פעם תעלי תמונות, אנחנו כבר נדאג לטפח לך את האגו:)

efroch99

New member
איזו מקסימה

מאוד עודדת אותי

אנסה לחזור לצלם. אגב נקודת "שבר" בשבילי עם הצילומים היה דווקא שעברתי למצלמה החדשה ושימוש בטריפוד - זה פשוט נהיה עסק מורכב מדי, לעומת הצילום העצמי דרך המראה עם המצלמה הפושטית. אז אני חוזרת אליה לאלתר. תודה יקירה.

kaij

New member
את בתחתית סינוס היצירתיות

יכול להיות שכל "אתגרי פברואר" הביאו כאלה הצלחות שקשה להתעלות עליהן?
יצירתיות שנכנסה לגיר גבוה ועכשיו נחה קצת?

אני מניחה שאת מכירה את זה מתחומים אחרים של יצירה ואומנות
לפעמים החשק והיצירתיות בשמיים ולפעמים נתקעים לתקופה
(ומבחינתי ההתעסקות בלבוש ואופנה היא לגמרי יצירה)
בטוח יבוא משהו שיעורר אצלך מחדש את הרצון

אבל כן, מכיוון שזו אומנות שמתבססת על הגוף שלנו
לתחושה הכללית ולבטחון העצמי יש יותר מדי משקל ברצון להתעסק בלבוש ולבלוט
לפחות אצלי, שכאני לא מרגישה בנוח עם עצמי, אני רוצה להראות כמה שיותר "נורמלית" וכמה שפחות בולטת
אני בטוחה שאם תעלי תמונה רובנו בכלל לא נשים לב שמשהו השתנה
אבל המון דרישות עצמיות כל כך מוטמעות בנו שאנחנו הופכות למבקרות הכי גרועות

אחלה בלוגים!

efroch99

New member
כן, בהחלט הייתה עייפות

וסוג של ירידת אנרגיה מבחינת בגדים אחרי פברואר. מצחיק איך שהדבר הזה שהיה אמור להעצים אותי מבחינת בגדים "חזר אליי בהפוכה".

מסכימה איתך לגמרי שמדובר בתהליך יצירתי, וגם שזה תהליך יצירתי שמעורב בו גם כל הנושא של דימוי גוף... תודה

pixie lul

New member
את חסרה פה

אני יכולה מאוד להתחבר לתחושה - יש תקופות שבהן עניינים אחרים מקבלים יותר דגש, ויש פחות אנרגיות להתעסקות ב"תחביב האופנה", וזה בסדר. אני מאמינה שזה גל כזה שיחלוף, וההנאה עוד תשוב.
בצד זה אני מקווה שתחזרי לחשוב שאת נראית נפלא! יש לך גוף מצויין, ואני בטוחה שעלייה קלה במשקל לא משנה את העובדה הזאת.

(והבלוגים - מקסימים. תמיד אני מצטערת שיש לי כל כך מעט זמן לחטט בבלוגים
)

nowonder

New member
הצעה

תתחילי לצלם את עצמך שוב, ולהעלות תמונות למקום שמתעסק באופנה, ונוח לך בו. את תראי שהפידבקים יגרמו לך שוב לשמוח בתחביב שלך.
לפעמים הרעש הפנימי מקלקל את ההנאה. וצריך להביא רעש חיצוני שילחם בו.

efroch99

New member
"מקום שמתעסק באופנה"

מכירה אחד כזה להמליץ לי?

כמו שכתבתי לזרימת, הבנתי שהמצלמה מהווה מכשלה בנושא הצילום העצמי, אז בהחלט אחזור לצלם עם המצלמה הישנה. נראה אם יתחשק לי להעלות אותם אבל... תודה רבה!!

עצות אין לי, אז רק רציתי לומר שגם לי חסרת מאד

את מתלבשת מקסים לדעתי ותמיד הייתי מחכה לשרשורי סופ"ש שבהם היית מעלה את כל השבוע - אני מתה על הצבעוניות והנשיות שאת מקרינה

efrato1

New member
גם לי חסרת מאוד מאוד

אני חושבת שתקופות כאלה עוברות על כולנו, מעין עייפות החומר.
ללא ספק המוג'ו יחזור בקרוב
ואני לא מתכוונת לזה שתחזרי להתלבש יפה, כי אני מהמרת שמעולם לא הפסקת אלא לזה שכשתתבונני במראה תרגישי בעצמך שאת נראית נפלא!

מסכימה עם הממליצות שתחזרי לצלם ולפרסם. אני בטוחה שהחיזוקים שתקבלי מאיתנו יזרזו את תהליך ההתאוששות

אפרוך חסרונך מורגש עד מאוד

אני מאוד מבינה על מה את מדברת. אני לגמרי מאמינה שזו תקופה וזה עובר, הפאשן לפשן הוא משהו בסיסי שקשה לי להאמין שאפשר לוותר עליו לגמרי ולראייה, את ציינת שאת ממשיכה לרייר על בלוגים

אבל בעיני הוא גם סמן רגיש לדברים אחרים שקורים מסביב. אולי זה המשקל, אולי זה משהו אחר, אולי סתם מלנכוליה שירדה, אולי עייפות... זה יעבור.
ואני מחכה כבר שתחזרי. אמרתי לך פעם שאת מאלו שמאוד עקביות ביצירת לוקים הורסים - אז ממשהו שעבד לך טוב פעם, בואי לכאן, נפנק אותך במחמאות

efroch99

New member
מקסימה, שימחת אותי

טוב, אני אומרת תודה לכולן על תשומת הלב שכתבתן לי ומודה שזה מאוד עזר לי להתעודד בנושא הזה. כנראה שהייתי צריכה את זה... מותר לי לפעמים, לא?

Zorikit

New member
מסכימה עם כולן! את חסרה!

אז קדימה לצאת מזה!
אני מזדהה עם חוסר החשק להתלבש בגלל עליה במשקל, אל תיכנעי לזה. תצמדי פשוט לגזרות שיותר מטשטשות את העליה ומחמיאות לך.

למעלה