"ילדים סודיים"

atlantis13

New member
קודם כל יש לך את התוכנית של צלופית גרנט בארץ.

אני עדיין מחפש אחר תוכנית שהייתה משודרת בערות הבריאות על מישהי בשם דבי (ככה זכור לי ששמה) - שעוזרת דרך תאריכי לידה - לאתר הורים שלידיהם מחפשים אחריהם - מקשרת איתם ושואלת את רשותם - אם להקליט את תגובתם לתוכנית - אם לא, היא מעבירה את האחריות לילד המאומץ ומדברת עם האימא/אבא ואומרתם להם "תקשיבו לידי יש מישהו שאולי חשוב לחיים שלכם " - וככה באמת מאחדים אנשים - לא מארחים אותם בתוכניות רכילות ומשפילילם את מות ההורים כמו בארץ - תרבות של השפלה ורווח כספי - גועל נפש.

בכל מקרה, אם מישהו מכיר את התוכנית הזאת יודע מיהי אישה אמיתית שעוזרת לאנשים לאתר ולחבור עם הורים אבודים - ולא כותבים על כך בעיתוני רכילות או מראים עוד בעיות של איזה סלבריטי בארץ - אתם באמת רוצים שיחזירו להקליט לכם את האח הגדול?< לא ראיתם מה נעשה שם? והכל למטרת השעשוע והצ'ק השמן בסוף החוזר.. ואחרכך? תוכנית בערוץ 24 - החדר של קותי - יותר שפל מזה - אין לאן לרדת.

תאנה5

New member
ממש כואב כי הילד הוא קורבן הנסיבות ולא האשם.

להביא ילד ללא הסכמה מראש גורם להתקרבנות ולרב היא של הילד שלא אשם והמשפחה של אותו אדם.וזאת על מנת לענות על צרכים אישיים ואנוכיים של נשים שחושבות על הורות מבלי לחשוב מה יהיה עם הילד בעוד מספר שנים.
במקרה הספיציפי אני חושבת שלו היו פותחים את הסיפור לפני היה עוד אפשר לערוך בדיקות במידה והיו שוקלים מצב של להכיר בה.אבל כעת משהלך מה הטעם לפתוח את הסיפור אם גם דבר זה אינו מוכח בידה?ולולא הוכחה לא תוכל לדרוש דבר מעזבונו.

כי פה זה היה נטו אמיתי היא כל כך צנועה

נלחמת עד היום על הפרטיות של הילדים והזהות של אבא.
לאט לאט הסקרנות של הציבור ירדה

MAYA280

New member
גם אפי בן ישראל צנועה.מעולם לא חשפה

את זהותו של אב בתה.

MAYA280

New member
לא הייתי אומרת שהיא נלחמת על פרטיות ילדיה,

כי הבת שלה שחקנית וזמרת.

אז מה?

היא מקסימה והיא מוכשרת והיא שחקנית וזמרת
למה היא צריכה לספר לכל העולם ואשתו מי אבא שלה?

atlantis13

New member
גם הרבה אנשים רוצים פרטיות במידע על משפחותיהם

וזה שהם פנו בטעות לעיתון לא הופך אותם ל"מקרה לצידוד - או לייצוג של זהות של מפורסמים" - גם דוגמנית היופי נאנסה, וגם דוגמניות אלמוניות מתמכרות לסמים - דוגמניות מרעיבות עצמם, אנשים הולכים שולל אחר רכילות וכסף - ואתם עדיין מזכירים כל מיני אנשים בהיסטוריה אשר "נעשקו" - כאשר לאדם התמים ברחוב- אין קול ואין עונה - כל עוד אתם לא רואים אותו דרך עדשת המצלמה וכתבה בטלויזיה או בעיתון - וכן, כל עיתון חדשות הוא עיתון רכילות לכל דבר - וגם להעלות דיעה אישית של מפורסמים כאלה או אחרים - אז הצדדים הרעים של המדיה והעיתונות זה בסדר, זה משעשע - אבל כשכותבים על האמת " כיצד הם מעזים" תמשיכו לשתות בבתי קפה ולשוחח על כסף, לא השתניתם - ולא השתניתם מאחורי המקלדת.

למעלה