גיסתי.

kikush4

New member
גיסתי.

לפני כמה שבועות גיסתי הודעיה לבעלי שהיא בהריון (לא הריון ראשון).האמת, לא היה לי כוח לדבר איתה אז סימסתי לה ברכות ואיחולים לבבים.

שבועיים אחרי זה בעלי הודיע לה שאני בהריון (לא הריון ראשון) ולא זכיתי ממנה לשום ברכות. שאלתי את בעלי אם מסרו לי בכלל מזל טוב, אז בעלי מלמל משהו לא ברור.

יומיים אחרי זה התקשרתי לגיסתי להזמין אותה ואת הילדה שלה ללכת איתנו לפסטיבל פורים. היא אמרה לי מין מזל טוב קצר ויבש וזהו.

הקטע ההזוי שאם הכל יהיה בסדר אז נילד בהפרש של שבועיים-שלוש ואני באמת שלא מבינה למה התגובה שלה כל כך קרה ומוזרה

EcoT

New member
יכול להיות שהיא מתבאסת מלחלוק את תשומת הלב

chen1237

New member
מאוד בוגר מצידה

בכל זאת, היא הראשונה בעולם שיולדת. את הילדים שלי הביאה חסידה.

mykal

New member
קנאה בכן, שלי באו במאמץ גדול מאוד,

הריונות קשים של תשעה חודשים, של הקאת בלי סוף,
של התעלפויות וחולשה. ועבדתי בהם, ובכלל לא הגיעו סתאאאם, כמו אצלכן,

ולכן, הביאו ככה מתנות אשריכן.

chen1237

New member
אההה סליחה.. זה לא היה כזה קל

החסידה השנייה איבדה את הדרך, והיה ממש בלגן למצוא אותה.

chen1237

New member
זה לא ייאמן כמה אנחנו מסוגלים

לראות רק את עצמנו, אה?
דפדפי אותה, אל תתני לזה להשפיע עלייך.
ושיהיה לכם מלאאאאאא מזל טוב. היריון קל, ולידה קלה ומהירה בעזרת השם.

לא היה לך כח לדבר איתה אז סמסת לה

חשבת שאולי זה ככה גם הפוך?
ואם זה לא הריון ראשון אז מה כל הבלגן? הילד עוד לא נולד. תגיעו לרגע הלידה החשוב ואז נראה אותה מתעלמת מהאחיין/ית שלה.

שיהיה לך הרבה מזל טוב מאתנו בפורום.

kikush4

New member
מה זה משנה אם זה הריון ראשון או 10?

מקובל להגיד מזל טוב לאשה בהריון ולאחל לידה קלה.
חוץ מזה לא בקשתי שתשלח לי זר פרחים, יכלה לסמס משהו. מה כל כך מפריע לך שזה חורה לי???

מפריע לי?

אפילו לא לקצה הציפורן שלי. שאלתי שאלה בפורום ועניתי לך. בפעם הבאה תכתבי שאת מבקשת שמי שלא חושב שגסתך כלבה שלא יענה. אני אשתדל להמנע מזה (לא מבטיחה ולא מחוייבת)

אני לא זוכרת אף אחד למען האמת שאמר לי מזל טוב כשסיפרתי שאני בהריון, סבתא שלי התחילה לבכות וחיבקה אותי אבל לא אמרה מזל טוב עכשיו כשאני חושבת על זה, וגם אמא שלי לדעתי הגיבה באופן דומה.
אולי איזו חברה של אמא אמרה מזל טוב.

kikush4

New member
טוב זה מסביר למה נראה לך מוזר דאומרין מזל טוב

ולא אני לא חושבת שגיסתי כלבה. אל תכניסי לי מילים לפה. אני רק חושבת שחוסר נימוס מינימאלי מצידה היה קצת פוגע ולא לעניין.

mykal

New member
שואלת את כל מי שביקר את ענין המסרון,

מה הבעיה בלשלוח מסרון?
זה בעיני הכי אישי שבעולם,
מאפשר למקבל המסרון להחליט איך יגיב, מתי.
אני משתמשת בכלי הזה הרבה מאוד, מה לא מנומס בזה?

כמו שהיא אמרה, היא שלחה אותו

כי לא היה לה כוח לדבר איתה. מסרון אומר בדיוק את זה - לא מספיק אכפת לי או אני לא מספיק מכבד אותך כדי ממש לדבר איתך ולשמוע מה יש לך להגיד בנושא, אבל אני מוכן לשלוח מסרון כדי לצאת ידי חובה. זה בכל זאת ארוע מרגש עבורה, ולא סתם משהו, ואפשר להשקיע את המאמץ ולהרים טלפון.

למעלה