חודש חדש, סתיו , עננים אפורים, חגים... האווירה פשוט משתנה בחודש אחד

איפה , איפה הבחורים הרומנטיקנים חסרי התקנה, אלה שיכולים לארגן ערב רומנטי כמו מתוך סרט,

אלה שיכסו את עינייך, וכשתפתחי אותן, תגלי משהו כזה >>

אלה לחלוק איתם את העונה היפה ביותר בשנה...

Megie

New member

איפה הם באמת?!
אני כבר לא בטוחה אם קיימים כאלו במציאות, זה נראה יותר כמו קלישאה שיש רק בסרטים..

עם זאת, אני לא אהיה כפויית טובה, אולי החבר שלי לא עושה בשבילי דברים כאלו, אבל הוא בהחלט עושה מספיק דברים אחרים כדי לגרום לי להרגיש מלכה

הם חייבים להיות קיימים..

אם יש נשים כאלה, בטוח יש דברים כאלה...

כ"כ כיף להיות בכזו מערכת זוגית, למרות שזה אכן נדיר לצערי.

Megie

New member
מממ..

אני פשוט חושבת שנשים בבסיסן נוטות להיות יותר רומנטיות מגברים... וכן למרות זאת, בטוח יש כמה כאלו... אפילו שלדעתי סטטיסטית, מדובר באחד מתוך מליון

מאחלת לך אחד בדיוק כזה

גם...

אבל אני מחפשת את זה שלא משנה כמה מגעיל עולם ההכרויות היום, לא משנה כמה הכל זמין,
לא משנה כלום, נשאר נאמן לעקרונות שלו, לאופי שלו, ולאיך שהוא.
זה שלא מסתיר אם הןוא רומנטי, או רגיש, רק כי זה היום אולי "לא קול" להיות כזה, זה שלא מפחד לנסות, גם אם כלום לא ידוע,
זה שחושב "היא שווה שאחכה לה" ולא ישר יילך עם בחורות אחרות במקביל כדי לא לפספס אף אחת ..
זה שבאמת ייקח את כל מה שהוא מקבל, ויחזיר אותו דבר.

אני מאמינה שזה קיים איפה שהוא... אם כי לאחרונה, גם מי שחשבתי ככזה, הוכיח שהוא לא ובכך הפסיד כנראה מה שיכל להיות.

sani48

New member
היי לימור היקרה

מה מצב?
כמו שיש עדיין בחורות נדירות כמוך(ואת באמת נדירה)אז גם קיימים עדיין גברים מהזן הנדיר חח,אמנם לא פשוט למצוא כאלה,אבל אין לי ספק שזה רק עניין של זמן עד שתקבלי את גמולך,תיהי סבלנית,הסבלנות מישתלמת בדרך כלל,כל טוב

Megie

New member

הכי חשוב לא לתת לאלו שמאכזבים אותנו-להפיל אותנו..
זה קיים, פשוט נדיר, אבל כשתמצאי-זה יהיה שווה כל שנייה של חיפושים

למעלה