סיכום שבועי עמוס במיוחד
הטוב של השבוע:
תגלית מספר 11 היה כיף. המשוב מדריך חזר מצוין ועכשיו רק אני צריכה להצליח להשתלט על המשחק והממתקים שקיבלתי במתנה
יש תהליך חזרה לשגרה מסע 7 ק"מ של אתמול עבר בהצלחה מודה שאחרי זה ישנתי איזה 17 שעות
אחרי שבוע מלחיץ כלכלית יש משכורות ואבא השלים ומתחילים חודש רגוע ..
הפחות טוב של השבוע: החלקים הקשים בכל נסיעה לייצג את ישראל.. אז נסענו דרך מחסומים וגדר ההפרדה והר הרצל ויד ושם,וזה היה שבוע קשה ריגשית , וכן אני מזכירה לעצמי כל הזמן שיש מטרה מאוחרי זה שאנחנו צריכים מישהו מעבר לים שמכיר את הפציעות שלנו באופן אישי שראה אותנו מתפרקים ולא מצליחים לקרוא עד הסוף את הנאום בהר הרצל.. אבל זה לא עושה את זה קל יותר.
יום אחרי הר הרצל הרגל כאבה כמו שמזמן לא .. והשותפה האמריקאית שלי למגורים איבדה את הצבע בפנים כשהסברתי וכשרעדתי חצי לילה מכאבים אבל היה לי חשוב להצליח לסיים את הטיול .
מאכל השבוע:טוב אז נצרף תמונה שלישית(מקווה שאני עושה את זה נכון)
היינו בתל אביב ליד השוק וחיפשתי משהו טבעוני וטעים ותראו מה מצאתי
סרט/סדרת השבוע: ארץ נהדרת היה הפוגה נפלאה לשישי בערב כל האמרקאים לא הבינו מה עובר על הישראלים שצוחקים על כל העולם בקולי קולות ושרים את המערכון שצוחק על ביבי בלי מינמום איפוק . הסברנו כמובן עד כמה שאפשר.
ספר השבוע: העשרה עמודים שהספקתי ללמוד בשבת בבוקר על שפת הכנרת?!
בילוי/ יציאת השבוע: מסיבת ריקודים פרטית במלון עם מיכל המדהימה מ Israel the Soundtrack . פעם ראשונה שרקדתי
תוכניות לסוף השבוע : ישנתי עד עכשיו ועכשיו כביסה (יש המון מכונה 3 מ-5 לדעתי כרגע) לבשל לנקות ובערב ללמד
נ.ב
תוכניות להמשך: ארגון המורים היקר תומכים בכם אבל בבקשה אל תבטלו את טיולי יב - בא לי לנסוע לאילת
שיהיה לכולנו שבוע נפלא