סיכום שבועי!

סיכום שבועי!

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע

Sigal H

New member
היה שבוע לא משהו

הטוב של השבוע: היה המון מה לעשות שלא יכולתי, אבל נתתי לעצמי את הזכות לנוח כשצריך, גם אם זה לא מתיישב עם התוכניות היפות שלי. לכן זה טוב, אתם מבינים, כי סוף סוף באמת איפשרתי לעצמי. והיו כמה שקיעות מרהיבות.

הפחות טוב של השבוע: מה שלא בא עליי בסערה, בא בימי שמש. הרבה ביפאפ, הרבה רפיון, הרבה קור.

מאכל השבוע: בלי לעשות פרסומת סמויה או משהו, שוקולד מריר שוויצרי במילוי קרם רך של Lindt. תענוג.

סרט/סדרת השבוע: התחלתי לצפות ב'גנוב על הירח 2', אבל השותפה החיילת נרדמה וכיביתי, כי הבטחתי לצפות בו איתה.

ספר השבוע: "אני לא מבקשת שתהפכו עולמות בשבילי, אני רק מבקשת שלא תיקחו ממני את הזכות להיות כמו כולם, ללמוד ולהצליח" כך כתבתי במכתב מחאה למשרד החינוך, עתיק כמו שהנוסטלגיה עתיקה. אני מתרגשת, ידעתי לכתוב. ואני יודעת. זה חוזר.

בילוי/ יציאת השבוע: הצלחתי לצאת מהמיטה, זה נחשב?

תוכניות לסוף השבוע: מה שיבוא.

שבוע מחוייך לכולנו

סיגל

השבוע שלי

הטוב של השבוע:
חלף ביעף. או שאולי זה דווקא הפחות טוב?

הפחות טוב של השבוע:
הייתי חסרת סבלנות מתמיד. והשכנים מעליי מוציאים אותי מדעתי עם הכפכפים ועם המזגן ומפזר חום שמטרטרים רוב היממה ואם הם לא היו אנשים מבוגרים ונחמדים היה לי יותר קל להתרגז..

מאכל השבוע:
יותר מידי סנדביצ'ים, אבל גם מרק כתום ומרק שעועית וספגטי ברוטב אדום והמון ירקות טריים.

סרט/סדרת השבוע:
מאסטר שף ואיש משפחה.

ספר השבוע:
טדאם! אחרי כמה ספרי מתח לא מותחים, התחלתי את "מלחמת הזומבים הגדולה". בינתיים נראה מבטיח.

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע
ביקור אצל חמי וחמותי.

שיהיה שבוע בלי טרטורים.

פנינה21

New member
סיכום שבועי עמוס במיוחד

הטוב של השבוע:
תגלית מספר 11 היה כיף. המשוב מדריך חזר מצוין ועכשיו רק אני צריכה להצליח להשתלט על המשחק והממתקים שקיבלתי במתנה

יש תהליך חזרה לשגרה מסע 7 ק"מ של אתמול עבר בהצלחה מודה שאחרי זה ישנתי איזה 17 שעות

אחרי שבוע מלחיץ כלכלית יש משכורות ואבא השלים ומתחילים חודש רגוע ..

הפחות טוב של השבוע: החלקים הקשים בכל נסיעה לייצג את ישראל.. אז נסענו דרך מחסומים וגדר ההפרדה והר הרצל ויד ושם,וזה היה שבוע קשה ריגשית , וכן אני מזכירה לעצמי כל הזמן שיש מטרה מאוחרי זה שאנחנו צריכים מישהו מעבר לים שמכיר את הפציעות שלנו באופן אישי שראה אותנו מתפרקים ולא מצליחים לקרוא עד הסוף את הנאום בהר הרצל.. אבל זה לא עושה את זה קל יותר.
יום אחרי הר הרצל הרגל כאבה כמו שמזמן לא .. והשותפה האמריקאית שלי למגורים איבדה את הצבע בפנים כשהסברתי וכשרעדתי חצי לילה מכאבים אבל היה לי חשוב להצליח לסיים את הטיול .

מאכל השבוע:טוב אז נצרף תמונה שלישית(מקווה שאני עושה את זה נכון)
היינו בתל אביב ליד השוק וחיפשתי משהו טבעוני וטעים ותראו מה מצאתי

סרט/סדרת השבוע: ארץ נהדרת היה הפוגה נפלאה לשישי בערב כל האמרקאים לא הבינו מה עובר על הישראלים שצוחקים על כל העולם בקולי קולות ושרים את המערכון שצוחק על ביבי בלי מינמום איפוק . הסברנו כמובן עד כמה שאפשר.

ספר השבוע: העשרה עמודים שהספקתי ללמוד בשבת בבוקר על שפת הכנרת?!

בילוי/ יציאת השבוע: מסיבת ריקודים פרטית במלון עם מיכל המדהימה מ Israel the Soundtrack . פעם ראשונה שרקדתי

תוכניות לסוף השבוע : ישנתי עד עכשיו ועכשיו כביסה (יש המון מכונה 3 מ-5 לדעתי כרגע) לבשל לנקות ובערב ללמד

נ.ב
תוכניות להמשך: ארגון המורים היקר תומכים בכם אבל בבקשה אל תבטלו את טיולי יב - בא לי לנסוע לאילת

שיהיה לכולנו שבוע נפלא

למעלה