סקס בין פיל לנמלה שווה אין נמלה
L lightflake New member 4/5/15 #1 בתוך שלמות עולים רעיונות על חוסר שלמות ואז, מתפוגגים בחזרה אל - תוך, השלמות
מ מגדלאור1 New member 4/5/15 #3 אין טעם\צורך אמיתי לעשות דבר, מלבד להיות ערים לשלמות ובעיקר למה שמקיים את אותה השלמות.... ולאפשר לשלמות לעבור דרכך, עם כמה שפחות התנגדויות מצידך.
אין טעם\צורך אמיתי לעשות דבר, מלבד להיות ערים לשלמות ובעיקר למה שמקיים את אותה השלמות.... ולאפשר לשלמות לעבור דרכך, עם כמה שפחות התנגדויות מצידך.
י ינוקא1 New member 4/5/15 #4 וגם בשבילך אין טעם\צורך אמיתי לעשות דבר, מלבד להיות ערים לחוסר השלמות ובעיקר למה שמקיים את אותו חוסר השלמות.... ובכך לאפשר לשלמות לעבור דרכך, עם כמה שפחות התנגדויות מצידך. (השלימות באה בהכרה בחוסר השלימות).
וגם בשבילך אין טעם\צורך אמיתי לעשות דבר, מלבד להיות ערים לחוסר השלמות ובעיקר למה שמקיים את אותו חוסר השלמות.... ובכך לאפשר לשלמות לעבור דרכך, עם כמה שפחות התנגדויות מצידך. (השלימות באה בהכרה בחוסר השלימות).
S s i s u New member 5/5/15 #13 מה תודה? תת...... סליחה, המשך המשפט הזה הוא סקסיסטי אבל בקונטקס הנכון הוא מצחיק. אותי.
ה הקוסמת הורודה2 New member 5/5/15 #24 לא כותבים דבר כזה לאנשים אני איתך אני גם לא הייתי אוהבת אם היו כותבים לי את זה.
S s i s u New member 6/5/15 #25 בגלל זה לא המשכתי את המשפט, עניתי למיסט הסברתי למה לא המשכתי אותו לינוקא, כי הוא סקסיסטי. והסברתי למה בכל זאת הזכרתי זאת. זו בדיחה ישנה, לא מכירים?
בגלל זה לא המשכתי את המשפט, עניתי למיסט הסברתי למה לא המשכתי אותו לינוקא, כי הוא סקסיסטי. והסברתי למה בכל זאת הזכרתי זאת. זו בדיחה ישנה, לא מכירים?
ה הקוסמת הורודה2 New member 6/5/15 #26 אני ובדיחות מיניות לא הולך ביחד. דווקא עם סקסיזם אני מסתדרת אבל ללא קשר נראה לי מעליב קמעה לכתוב זאת לאדם זה מרגיש זול .
אני ובדיחות מיניות לא הולך ביחד. דווקא עם סקסיזם אני מסתדרת אבל ללא קשר נראה לי מעליב קמעה לכתוב זאת לאדם זה מרגיש זול .