תיוג

argamon

Member
תיוג

שלום לכם: השאלה כך" דוגמה : אני משתף משהו בפייסבוק או כותב משהו בקיר שלי, אז כידוע אני יכול לתייג אנשים שיראו זאת. אז כך: אני מתייג את ראובן שמעוני , אברהם יצחקי, יהודה תפוזי. > אחרי המשלוח, מקבלי התיוג רואים את ההודעה וגם את שמות האנשים שתייגתי. אני מעוניין ,אם זה אפשרי, במצב שמקבלי ההודעה לא יוכלו לראות את השמות שתייגתי.
הנה אחת הדוגמאות לסיבה. בפרסום תמונה צינית פוליטית תייגתי חברת פייסבוק מהצד הימני של המפה הפוליטית וגם חבר מהצד השמאלי של המפה הפוליטית, והם מאד לא אוהבים אחד את השני. אני לא ידעתי עד היום שהמתוייגים רואים את מי שתייגתי וחשבתי שרק אני רואה את זה. חברת הפייסבוק שלחה לי הודעה כועסת, למה תייגתי את שמה עם זה שהיא הכי לא אוהבת.
אז בקיצור, האם ניתן להגדיר מצב שמקבל ההודעה שתייגתי אותו עם אחרים, לא יוכל לראות כלל את שמות המתוייגים שהוספתי ליד התיוג שלו. העדיפות שלי היא שלא יופיעו כלל שמות המתוייגים.
האם זה אפשרי?
בתודה לתשובתכם

shoosh2607

Member
מנהל
לצערי לא

מי שיכול לראות את הפוסט יכול גם לראות את שמות המתוייגים

argamon

Member
חבל מאד ושאלה נוספת קטנטנה

שוש תודה לתשובתך.
> והשאלה הנוספת שבסבירות גבוהה יש לך את המידע על כך:
האם יש לך את מספר הטלפון האישי למארק צוקרברג, בעל הפייסבוק?
אני רוצה לתפוס איתו שיחה על כמה הגדרות ,כמו עם התיוגים, בהן האח הגדול צופה ומשגיח. אני רוצה שצוקרברג ידרוש שינוי בזה מהצוו הטכני שלו.. הוא כמובן ישמח לשוחח אותי כמשתתף בפורום פייסבוק מישראל.
שוש, כשאת שולחת לי את מספר הטלפון של צוקרברג, ואני מאמין שתשלחי במסרים, תכתבי לי האם את רוצה שאעביר לו שאלות שלך. אגב אני רוצה מצוקרברג יעשה כאן פעם בשבוע יום שאלות ותשובות לגולשי פורום הפייסבוק. אני בטוח שהוא ישמח לעשות זאת ויודה לי על הרעיון הגדול שלי שהוא לא חשב עליו משום מה.

shoosh2607

Member
מנהל
יש בעיה

הוא ביקש שאני לא אמסור.
אך בארוחת הערב השבועית שאנו מקיימים (אני מנועה מלספר באיזה יום ואיפה) אני בהחלט אעלה את הבקשות שלך

argamon

Member
מצוין. תודה

שוש אני מקווה שצוקרברג דואג לך לארוחה כשרה למהדרין.

למעלה