שרשור שאלות לסופ"ש

daimond1

New member
דסקיות של bundlemonster

יש למישהי ניסיון בהחתמה עם הדיסקיות של החברה הנ"ל בלקים של WOW, שיק, LIFE וחברות עממיות שונות?
ההחתמות יוצאות טוב? אני שואלת לפי שאני מזמינה. אני לא רוצה לקנות לקים של חברות יקרות רק בגלל הדיסקיות.
(יש לי ניסיון לא טוב עם דסקיות של ביוטי קייר שעלו 2.5 ₪, וההחתמה לא עוברת בכלל).

yaelsn

New member
הדסקיות באיכות טובה מאוד

לגבי הלק - זה פחות קשור לחברה ויותר למרקם של הלק
הוא צריך להיות אטום בשכבה אחת, ועדיף שיהיה יחסית סמיך

הלק השחור של וואו למשל, הוא ממש מעולה ולא נופל באיכותו מהשחור של קונאד

daimond1

New member
תודה. יש לי את השחור של WOW

והוא אכן טוב, רק שנמאס לי החתמה שחורה....אני מחפשת דסקיות איכותיות, ראיתי כמה המלצות בפורום.

lilo4

New member
הלק עושה הבדל עצום

את יכולה לקנות את הדיסקית הכי יקרה והכי איכותית בעולם, אבל אם הלק דליל מדי ולא מספיק פיגמנטי ההחתמה פשוט תצא גרועה. וכמובן שזה עובד גם הפוך
אם הדיסקית לא טובה גם הלק הכי טוב לא יעזור.
אני שמעתי המון דברים טובים על באנדל מאנסטר, אני זוממת על כמה מהדיסקיות שלהם כבר הרבה זמן, אבל אני מתבאסת לקנות כזו כמות במכה אז בנתיים אני מחכה עם זה.

ממה שאני ראיתי, רוב הלקים של ג'ייד, לייף וכו' לא מספיק סמיכים בשביל החתמות. יש לוואו כמה לקים ממש טובים להחתמות וגם כאלה שהיו דלילים מדי- פשוט השארתי אותם פתוחים כדי שיסמיכו. יש לצ'יינה גלייז קולקציה שנקראת רומנטיק שהיא מדהימה להחתמות, קניתי שני לקים ושמעתי דברים טובים גם על השאר.

yaelsn

New member
אפשר עכשיו לקנות דסקיות בודדות שלהם

אבל המשלוח נשאר 8.5$ אז זה משתלם רק אם יש לך כמה דסקיות לקנות :)

lilo4

New member
תודה :)

אתמול במקרה נכנסתי לאתר וראיתי קאפשר לקנות גם בודדות. זה רק אני או שזה באמת לא היה אפשרי קודם?

lilo4

New member
גרוע מאוד מה שקורה פה

יש להם את הקולקציה שעוצבה ע"י גולשות, את רובה לא אהבתי אבל היו שם כמה דיסקיות בודדות שממש התלהבתי מהן. זה כמובן בנוסף לשני סטים אחרים שממש בא לי עליהם

תולי01

New member
בדיוק אתמול הזמנתי את כל הקולקציה

וגם נרתיק לדסקיות, כי הגיע הזמן שיהיה לי אחד כזה....בורוד

l i r o n i t

New member
מאיפה כדאי להזמין OPI ??

מחפשת אתר מומלץ שניתן להזמין בו לקים של OPI (מלבד איביי) ושיש בו את הקולקציות המעודכנות (ולא רק כל מיני גוונים ישנים או קבועים)...

למעלה