שרשור שאלות לסופ"ש

באטגירל

New member
הלבן האולטימטיבי!

טוב, כפי שכולכן יודעות, לבן הוא אחד הצבעים הכי שמישים בתחום הלקים...
בין אם לפרנץ', כרקע לנייל ארט או water marble, או כקישוט והחתמה, הלבן הוא הכרחי וחיוני ברוב עיצובי הציפורניים!

רציתי לשאול:
באיזה לבן אתן הכי אוהבות וממליצות להשתמש, איזה לבן הכי טוב לפרנץ', איזה לחותמות ואיזה כבסיס לעיצובים שונים?
אתן גם יכולות להרחיב על העמידות, על הפורמולה, וגם להזהיר מפני לקים לבנים שאתן מאוד לא ממליצות לרכוש

LemonLimeLilach

New member
אני משתמשת בלבן של טופ ביוטי

5 שקלים במדרחוב/שוק/תחנה מרכזית הקרוב לביתך. הוא מעולה לחותמות ומחזיק לי טוב גם בפרנץ'.

denush

New member
אני משתמשת כרגע בשל לייף

הוא הסמיך לי דיי מהר ואני צריכה לקנות חדש ואזרוק אותו,
נראה לי שאני אקנה של וואו. הכי זול, ובד"כ אני דיי מרוצה מהפורמולה שלהם :)

באטגירל

New member
לכולכן על העזרה!

האמת שממש לאחרונה פתחו חנות של wow באזור מגוריי, ואני מתכננת להגיע לשם בקרוב

ומשלוח חינם

הזמנתי פעמיים והמשלוח הראשון הגיע תוך שבועיים וחצי והשני הגיע אתמול כשהזמנתי ב -2/9!!!!
אבל, יאמר להגנתם שהם טענו כל הזמן שהמשלוח נתקע אצלינו ובאמת ראיתי במעטפה שהוא יצא משם ב 4/9 אז אני בהחלט לא אחשוש להזמין מהם שוב

gaga100

New member
באיזה אתרים כדאי לקנות לקים של קונאד?

ובנוסף- מה נחשב מחיר סביר ללקים האלה? (כולל משלוח אם קונים מחול)
ושאלה נוספת- ראיתי שלקונאד יש לק לבן.. ויש לק לבן פנינה... איזה מהם מומלץ?

denush

New member
יש גם אתר ישראלי שמוכר אותם

http://all4woman.co.il/CATALOG.asp?T1=2&T2=13&IsShowOneCat=0
רכשתי מהם לק אחר, אני יכולה להעיד שהם אמינים, חושבת שכולל מחיר משלוח זה יוצא כמו מחיר שמצאתי בארץ בחנות בסנטר ששמה nails college שבה קניתי ב-29 ש"ח.
אני אישית לא מכירה את הפנינה, אבל לדעתי לכי על הלבן, יותר ברור ובגלל שאני משתמשת בו אני יכולה להגיד לך שהפורמולה שלו מעולה!
ודווקא שמעתי על כל הגוונים האחרים של קונאד חוץ מהשחור והלבן שהם לא משו בכלל....

trilliane

Well-known member
מנהל
ספציפית בלקים OC יקרים יותר מהמחיר בארץ

אז אין טעם להזמין מהם. במוצרי קונאד אחרים כן (אם רוצים מקורי) כי אז ההפרשים גדולים לטובתם (או לפחות היו כאלה בעבר, כשהמשלוח היה חינם; לא ערכתי תחשיב עדכני).

trilliane

Well-known member
מנהל
בארץ, מהאתר הזה:

http://www.nfuoh.co.il/CATALOG.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=436277
המחיר הוא 22 ש"ח לפני מע"מ, יוצא 26 אחרי.
כתוב שהמשלוח בדואר רשום בתשלום, אבל כששמים בסל יוצא משלוח 0 ובכל הפעם שהזמנתי מהם לא שילמתי על משלוח.

הלבן המומלץ לחותמות הוא הלבן הרגיל. לא הייתי מסתכנת בלבן פנינה, כי שאר הלקים שלהם (למעט הלבן והשחור) לא קיבלו ביקורות טובות.

gaga100

New member
תודה.. ולגבי המשלוח:

איך הוא מגיע? בתיבת דואר הרגילה עם שאר המכתבים? או שמגיע פתק בדואר לקחת את המשלוח מהדואר הראשי? (שזה דואר רשום בעצם, לא?)

תולי01

New member
אתמול עשיתי הזמנה

אמנם לא של קונאד, אלא הזמנתי מבורן פריטי, 5 לקים קטנים לחותמות בסביבות ה-6 דולר. למיטב זכרוני הם היו טובים, אבל הנסיון שלי איתם היה מזמן. אם תרצי, אני אוכל לעדכן אותך לגביהם ברגע שאני אקבל אותם.....

למעלה