Tony Pucci

arieltr

New member
על איזו נוסחת זמן הוא עובד אדון פוצי

29 שנים ל-125 אלבומים = בין 4 ל-5 אלבומים בשנה.
כלומר, כל חודשיים שלושה הוא מוציא אלבום. כלומר כל חודש הוא כותב אלבום וכל חודש הוא מקליט אלבום. כלומר כל שבוע הוא נוסע לביקתה ביער לצורך כתיבה או נוסע לאולפן לצורך הקלטה. כלומר, הוא מבלה על הכביש אקס-אקסטרא שעות נוספות בפקקים אינסופיים בין קצוות אלה. אבל בעצם זה הרי לא יתכן עם הספק כזה רחב של אלבומים. כלומר סביר להניח שהביקתה ואולפן ההקלטות הינם אחד. הוא גר בהם, ברור. אין מצב אחר. לא! בעצם יש! הוא גר בתוך אלבום. זו האפשרות הכי סבירה שאני מובל אליה.

אין שום דרך אחרת להסביר איך כל העסק הזה עובד. בטח שלא במציאות הנוכחית אשר בה עם כל הטכנולוגיה וההייטק בעולם - הכל זז יותר ויותר לאט ומסובך. אז כן, אדון פוצי חייב לגור באלבום. אין אפשרות מציאותית אחרת.

ואם כל הלוז הצפוף הזה שלו, איך הוא מוצא זמן לגלח כל הגוף ועוד מושלם ככה, אין לי מושג.

סיקרנת אותי לאללה עם הפוצי הזה דונלד, ולהבנתי אני כנראה בחיים לא אמצא דיסקים שלו שזו הבאסה היחידה בכל המציאות המחורפנת הזו.

הוא סינגר-סונגרייטר ממינסוטה

אני לא חושבת שאפשר לדבר על "דיסקים" בכלל, ו"אלבומים" זו הגדרה די נזילה, למה שהוא עושה.
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=hvstlD0iA3E
&nbsp
יש עוד מיליוני מוזיקאים כמוהו, שמקליטים ומפיצים דרך האינטרנט. חוץ מדונלד - ומן הסתם בני משפחתו של פוצ'י - אף אחד לא מכיר אותו.
&nbsp

arieltr

New member
זו הגדולה של דונלד

האמן במינסוטה או בטקסס או איפהשזהלאיהיה מעביר את זה ישירות למוח של דונלד, ודונלד עושה עבודת קודש ומשגר אלינו פצצות מצרר אחת אחרי השניה. שום החלטת או"ם לא תעצור את זה.
אני סומך על דונלד, אבסולוטלי.

את לא חושבת? הרוב יצא בדיסקים ובקסטות (לעניות דעתי)

ורוב האלבומים לא פחות אלבומים מהאלבומים של רובין היצ'קוק. גם לא פחות טובים ממנו. גם ר. סטיבי מור מוכר שנים את הקסטות שלו בסי די אר ובדיגטלי. האלבום למטה שם את כל מה שפינק פלויד הקליטו ב 30 השנה האחרונות בכיס הקטן של הכיס הקטנטן.

[URL]http://tonypucci.bandcamp.com/album/094-sunshine-prayer[/URL]

בוב מולד מהאסקר דו הפיק אותו. סטיב קילבי מהצ'רץ' מעריץ שלו.

אבל חוץ מדונלד - ומן הסתם בני משפחתו של פוצ'י - אף אחד לא מכיר אותו.

טוב.............

הלו, דונלד, תרגע

למה לא כתבת שהוא היה ב-Man Sized Action? זו היתה להקה מוכרת בסצינה של מיניאפוליס בתחילת שנות השמונים. לא פלא שמולד עבד איתם (אם כי לא זכרתי שהוא הפיק בכלל, בתקופה ההיא).
&nbsp
ויחד עם זאת, ולמרות זאת, לתת סופרלטיבים נוסח "שמים את הפלויד בכיס הקטן" לאלבומים עלומים של אמנים עלומים (יחסית), רק מעלה תהיות אצל הקוראים (טוב, אצלי). פוצ'י הוא בסדר, לפחות מהכמה שירים ששמעתי. אבל הוא לא הדבר הכי גדול בתולדות האנושות. מה גם שתפוקה בסדר גודל כזה - מאות אלבומים במספר שנים קטן יחסית - מעיד על מחסור בעריכה והעדר מפיק, שיסנן את החומר היותר טוב מהפחות טוב.

tzvika321

New member
להתעלות על מה שפינק פלוייד עשו ב-35 השנה האחרונות?

כבר ראיתי ממך המלצות יותר חמות.

איכשהו בדגימה שלי נפלתי על משהו שהיה יותר בקטע של פוסט-פאנק, שזה סבבה לגמרי, אבל פה אני נוטה להסכים עם ציפ - אין מצב להוציא כל כך הרבה חומר בכל כך מעט זמן ושרובו יהיה ברמה גבוהה. גדולים וטובים ממנו נכשלו במשימה הזו והוציאו גם חומר שהיה צריך לגנוז.

arieltr

New member
כל מה שהוא הקליט שם את אתניקס בכיס הקטן

רגע, עכשיו זה נשמע יותר טוב?

לא הבנתי למה אתם מתעקשים לפספס את העניין. מרביתנו אוהבים את מה שניתן לקרוא לו פינק פלויד, כלומר מה שהיה עד שהחומה נפלה. אני אישית מאוד אוהב את הפיינאל קאט ומכניס אותו גם למותג 'פינק פלויד'. לכל אחד יש את דירוג אלבומי הפלויד הפנימי להעדפותיו, ואני שם את הקו בפיינאל קאט. יש להם אלבום חלש ממנו שיצא יותר מ-10 שנים לפניו.
אבל מה שכולכם מפספסים הוא שכן, מטרת המשפט המקורי אכן היה לעורר תהיות אצל הקוראים. אחרת מה יעיר אותם ויפנה את תשומת ליבם למוסיקה עלומה של יוצר אלמוני לגמרי. יותר טוב מאתניקס בטוח לא.

לגבי העדר מפיק, יכולים להיות לכך יתרונות בלתי רגילים. אין יוצר שלא מחפש חופש אומנותי ורוצה להשתחרר מכבלי ההציפיות של 'אחרים'. היה פעם דיון כזה, ואף פעם לא ברור מדוע המפיק הוא הקובע האולטימטיבי מה יותר טוב בשבילנו. או בשביל היוצר. אין מנוס מלבד האזנה והחלטה אישית.

למעלה