ינוקא1

New member
יקרה , אל תהיי עקשנית כל כך.

תנסי לראות שיש גם צד אחר לדברים , לא רק כזה שאת מכירה.
בכוונה אני משקיע וכותב לך בפירוט ושם קישורים , כדי שתראי שהחיים הם לא שחור ולבן.
&nbsp
אני גם חושב שכנראה שיש חיסונים מיותרים , אולי יש גם חיסונים מזיקים - שהנזק מהם עולה על התועלת.
אך ברור גם שיש חיסונים שהעלימו מחלות ומגיפות.
חיסונים שבזכותם חיים היום הרבה אנשים.
&nbsp
לכן מה שאני מבקש ממך זה לראות את המורכבות של העניין : לראות שיש שני צדדים , ולא רק צד אחד.
&nbsp
יום טוב.
&nbsp

אין מורכבות הצד שמעודד חיסונים תמיד

רוצה להזיק לבני אדם יש לו את הכסף התקשורת והמדע לשם כך אני אשאר בדעתי יום טוב. ואין חיסונים טובים כיום כל ה"תועלת" שלהם זו תרמית אחת גדולה וזה לא יעזור מה שתכתוב לי בנושא

ינוקא1

New member
אינני יודע לגבי כל החיסונים

לא בדקתי לעומק את החיסון נגד שפעת , אני בעצמי לא מתחסן אליו , כי לא אכפת לי שתהיה לי קצת שפעת.
אני אפילו חושב שזה בריא וזה ניקוי של הגוף קצת שפעת פה ושם.
&nbsp
אבל לפעמים יש אנשים מבוגרים , ששפעת עבורם זה סכנת חיים , והחיסון הזה מציל אותם ואם הם מתחסנים אז אין להם שפעת באותה שנה.
וגם כאלו ראיתי לא מעט.
&nbsp
לכן אני חושב שיש מורכבות בדברים.
&nbsp
החיסונים הם לא שחור ולבן , הם לא "רע" מוחלט , והם גם לא "טוב" מוחלט.
כדאי לבדק כל מקרה לגופו ולא להיות פנאטיים , לא פנאט נגד החיסונים , ולא פנאט בעד חיסונים.
פנאטיות זה דבר רע.
&nbsp

ככול שהמערכת החיסונית שלך חלשה יותר ההמלצה לא להתחסן

נכונה יותר חיסונים למבוגרים יכולים לקרב אותם לקבר בטרם עת

lightflake

New member
אני גם חושב שזה די רע

גם תרופות זה רעל לאחרונה גילו שהסטטינים שנותנים לרוב המבוגרים להורדת כולסטרול עושים יותר נזק מתועלת. שמח מאוד שכבר לפני עשר שנים כשהרופא המליץ עליהם לאבא שלי אמרתי לא לגעת בזה. היום הוא מודה לי.

ינוקא1

New member
אני חושב שכל מקרה לגופו.

&nbsp
ואין לי איזושהיא תשובה נחרצת לגבי כל התרופות או כל החיסונים.
אני חושב שיש מהן שעוזרות ומצילות חיים , ויש מהן שמזיקות.
&nbsp
אני מסכים איתך לגבי סטטינים שזוהי תרופה עם הרבה תופעות לוואי.
&nbsp
השאלה היא גם עם מי אנו מדברים - האם אנו מדברים עם אדם שיקח את עצמו בידיים ומסוגל להוריד לעצמו את הכולסטרול ללא תרופות באמצעות שינויים תזונתיים , למשל , או שאנחנו מדברים עם מישהו שברור שלא יעשה זאת.
&nbsp
לכן אני חושב שצריך לבחון כל מקרה כזה - לגופו של אדם ולגופה של תרופה , ואז להחליט האם התועלת עולה על הנזק או ההיפך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

lightflake

New member
זה לא קשור גם אם לא יעשה כלום

עדיף שלא יקח את הסטטינים הגוף מעלה את הכולסטרול מסיבה מסויימת וההתייחסות הנקודתית להורדת הכולסטרול שקולה להורדת חום או שיכוך כאב עם אקמול. את הבעיה זה לא פותר, רק מפריע לגוף להלחם בדרכו הטבעית, בעבר היפוקרטס טבע את הבסיס לפעולת הרופא "דבר ראשון אל תגרום נזק" אבל זה היה מזמן והרופאים שכחו

lightflake

New member
יש הרבה טעויות במה שכתבת כאן

אבל אין לי כח להכנס לזה שוב, זה נושא מורכב והדברים כבר נכתבו, כנס לארגון חסון לעוד פרטים...

מודטחדש

New member
אני רוצה להתייחס רק

ל-"
לשואה של האנושות שקרובה מתמיד
". מניין המידע הזה? האנושות הולכת לעבר יותר ויותר טוב. אין ולא תהיה "
שואה של האנושות
" כזו. לא בקדנציה שלנו.

היתה תקופה שנלחמתי עם אנשים למען האנושות

השתתפתי בהפגנה נגד חיסון הפוליו בהפגנה נגד כמטריילס ובהפגנה נגד הפלרת מים תוך כדי נחשפתי למידע מי עומד מאחורי התכניות האילו ומה התכנית הגדולה שלהם האנושות תשרוד רק בתנאי אחד אם תהיה התערבות אלוהית אם לא אין עתיד לאנושות

מודטחדש

New member
האלוהי פועל דרכנו

הפגנות, שביתות, מחאות... כל אלה יש להם השפעה זעירה ביותר. בטח ובטח באפקט כנפי הפרפר. התודעה שלנו יש לה ההשפעה החזקה ביותר. תודעה קולקטיבית היא "ה
התערבות האלוהית
". תרגול קבוצתי של מה שאקבל בעוד כשבועיים, התעופה היוגית, הוכח מעל לכל שמץ של ספק, שהוא מנטרל את כל השליליות. בהתאם לגודלה של הקבוצה. הנוסחה היא שורש ריבועי של אחוז אחד מהאוכלוסייה שיתרגל באותו מקום וזמן. בשביל ישראל כ-300 איש. בשביל המזרח התיכון כ-1000. בשביל כל העולם כ-8000 אישה ואיש. שוב!!! נבדק והוכח. זה כל מה שנדרש כדי להפעיל בצורה החזקה ביותר את "
ההתערבות האלוהית
".

ינוקא1

New member
אני חושב שמי ש"יודע" שלא תהיה שואה כזו

שווה בדרך כלל למי ש"יודע" שכן תהיה שואה כזו.
&nbsp
שתי ה"וודאויות" הללו הן מוטעות.
הכי פשוט לפעמים זה לא לדעת.
&nbsp
לקוות לטוב , אך להיות מוכן להכל.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מודטחדש

New member
כשיש הדרך להפוך את העולם לטוב יותר

וביותר ויותר מקומות הדרך הזו מיושמת, וניתן לראות כיוון של יותר ויותר טוב, ה"
וודאויות
", מתחזקות. מהרישי בפועלו העצום, ברא בועה של סאט יוּגה (עידן האור) בתוך תחילתה של הקאל יוּגה (עידן החושך) בו אנו נמצאים. אגב, איך אתה מתכונן למה שקוסמת קוראת לו "שואה וסוף העולם"?

ינוקא1

New member
אני לא כל כך סומך

על המחקרים הללו , ואני לא כל כך מאמין שמ.ט. היא הפתרון לכל בעיות העולם.
&nbsp
אך מאחר ואתה כן מאמין בכך , אני מאחל לך הצלחה רבה - כי עבורך זוהי "שליחות".
&nbsp
לגבי האפשרות ל"שואה וסוף עולם" -
מבחינה מעשית אין לי כל כך אפשרות להתכונן.
אך מנטלית , אני משתדל לא להיקשר יותר מידי לדברים , כולל לא לעולם.
כאשר אינך נקשר לכלום , אי אפשר לקחת ממך כלום.
&nbsp
את שאר עבודתי הרוחנית בעניין הזה אינך מסוגל להבין.
אך בגדול גם אני משתדל להקרין את כוחותי כדי לעשות שלום בעולם , ובפרט בארץ ישראל ובירושלים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה