oren29at

New member
גולשים וגולשות יקרים

ודאי שמתם לב לחלונית קופצת בעלת מקדם הוצאה מהדעת גבוה במיוחד, שמופיעה מעת לעת בפינה הימנית התחתונה של הדף.
&nbsp
ובכן, ציפור קטנה לחשה לי שאם אתם:
&nbsp
א) גולשים דרך Google Chrome
&nbsp
ב) משתמשים בתוסף ה Adblock Plus
&nbsp
אזי עליכם להוסיף כלל סינון ידני שתוכנו הוא:
tapuz.co.il##.popup-kidum
&nbsp
&nbsp
ובא לציון גואל.

יש לי

adblock רגיל. איפה בדיוק מכניסים את הקישור? ניסיתי בכמה מקומות ולא הצלחתי.

Barmelai

New member
גם אצלי רגיל

השאירי את חלון ההודעה פתוח ולחצי על האייקון של adblock. בחרי את הפקודה Block an ad on this page. החלון שייפתח יבקש ממך להקליק על ההודעה הסוררת. ברגע שתקליקי עליה, ה adblock יעשה בשבילך את השאר. לא צריך לרשום כלום, רק לאשר ולנשום לרווחה.

arieltr

New member
מה עם מי שאין לו גוגל כרום ?

או מי שאין לו חיים באופן כללי ?

oren29at

New member
תוספות

- לאלה שיש Adblock- תתקינו גם את Adblock Plus. זה לא עולה כסף, לא מפריע האחד לשני, ומשפר את יכולת חסימת הפרסומות בכרום. המלצה אישית מנסיון.
&nbsp
- ישנה טענה לפיה אפשר לסדר את העניינים גם בפיירפוקס, כנראה ששם יש גם Adblock/Adblock Plus. אין לי מושג, לא אוהב פיירפוקס. אורן וכרום לנצח.
&nbsp
- לגבי אינטרנט אקספלורר: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
&nbsp
- לחסרי החיים שבינינו- אין לך איזה מיקסטייפ לעבוד עליו?

arieltr

New member
מה, באמת עושים מיקסטייפ? זה לא היה דחקה

אם הייתי סופר על כמה דברים אני צריך לעבוד אולי לא הייתי קורס

oren29at

New member
אם תמשיך ככה

אתן לך לעשות 2 מיקסטייפים, כדי שיהיה מספר זוגי בסה"כ

arieltr

New member
כבר נלחצתי שהורידו את KARLCHEN מיוטיוב

רק בשביל לגלות שלפני יומיים בא לשם איזה צדיק בשם גמבה ומנע מהעולם לקרוס טוטאלית.
נקווה שזה יחזיק.

oren29at

New member
עדכון

(וואה וואה אתם לא מאמינים מה הולך בפורום המנהלים)

הפופ-אפ המעצבן ירד לאחר שכמות התלונות והוצאות הקיטור עברה את המסה הקריטית הנדרשת. הוא אמור לחזור מתישהו בפורמט משופר.

מה זה אומר לגביכם?

- אלה שלא התקינו ו/או עדכנו את תוסף חוסם הפרסומות שלהם- לא, לא הצלחתם לעצור את הפופ-אפ רק בכח המחשבה שלכם. לא מאמינים? חכו כמה ימים ותראו שאני צודק.

- אלה שכן: אתם לא אמורים להרגיש בחזרתו של הפופ-אפ, משופר או לא משופר. מבחינתכם, גירשתם אותו לתמיד.

למעלה