frik50

New member
ערב טוב מבקש המלצה לפסיכולוג טוב באיזור הדרום

אני רוצה להתייעץ איתו על נטייה מינית, אהבה נכזבת וכו
תודה לעוזרים

Michael Katz

New member
השתתפות במחקר דרך שאלון אינטרנטי קצר

היי,

שמי מיכאל כץ, סטודנט לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית במכללה האקדמית תל אביב יפו. במסגרת עבודת הגמר שלי אני מעוניין לבחון גורמים המשפיעים על בריאותם הנפשית של גברים (סיס/טרנס) הומוסקסואלים וביסקסואלים. ההשתתפות במחקר כרוכה במילוי שאלון אינטרנטי שלוקח למלא בממוצע כעשר דקות. מדובר בשאלון אנונימי לגמרי ואין כל חשיפה לפרטים אישיים של הנבדקים. פרטים נוספים ניתן למצוא בקישור עצמו.

לשאלות נוספות ולמי שמעוניין לקבל את תוצאות המחקר לאחר שאסיים את כתיבת העבודה, ניתן לפנות לכתובת המייל הבאה: [email protected], או לפנות אליי ישירות כאן דרך האתר.

תודה
מיכאל

דרושה כתבת שטח לארמניה!

Magma Challenge הוא מסע שטח המיועד לנשים שרוצות להתמודד עם אתגרים ומאמינות שהן יכולות. המסע הקרוב יצא אל הנופים הנפלאים של ארמניה בין התאריכים 19-26/8/2014. ספרי לנו בפורום שיחת נשים למה את צריכה להיות שם ואולי נשלח אותך למסע שטח נשי על חשבוננו. הזוכה תצא בחינם למסע מאגמה צ'אלנג 2014 לארמניה ותכתוב בלוג על חוויותיה מהמסע!
|*|
המסע הבא צפוי להתרחש בקוסטה ריקה. גולשות תפוז אשר ירשמו אליו יקבלו הטבה מיוחדת. כדי להירשם למסע בקוסטה ריקה הקליקי כאן.

אוהבים לקנות אופנה ברשת
|?|

|תיק|
טרנד השופניג אונליין הפך בשנים האחרונות לתופעה מטורפת ברחבי העולם, במיוחד בארה"ב ובאירופה. מאות אלפי נשים מעדיפות לעשות את הקניות שלהן ברשת, כבר לא צריך לצאת מהבית לבזבז דלק, לחפש חנייה ולהסתובב שעות בין החנויות השונות ולהתעייף. אפשר לקנות ברשת מהבית, לשבת בסבבה בפיג'מה ולגלוש בין האתרים השונים.
|קדימה|
אז אם מתים לקנות ברשת אבל מפחדים? או רוצים לקנות מותג שלא נמכר בארץ ולא בטוחים אם האתר אמין? יש לנו את הפורום המתאים בשבילכם! היכנסו לפורום קניית אופנה ברשת ותוכלו להתלבש הכי יפה שיש הכי זול שיש! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2150

למעלה