את משלימה שובר שורות? תהני!

וכן, במצב שלך שבו את בין 3 בתים זה יכול להיות יותר רלוונטי

ולגמרי לגבי ה-"בוא נראה משהו"
יכול להיות נחמד שתמיד יש מה לנסות... אני אולי אפתח את החודש הרשמה בחודש קצת יותר לגיטימי לנסות.
גם הקטע של הזיכרון נשמע נוח.
אגב אני גם מאלה ששומרים את כל הסדרות שלהם ולא מוחקים בערך לעולם אז... חח

Rachel47

New member
כן זה החלק הכי קשה בשבילי

כי אני מאלה שלא רק לא מוחקות אלא עושות מרתונים מידי פעם
צ'אק ראיתי מה..4 פעמים?
יומני הערפד 4 עונות ראשונות איזה 3 פעמים
וואנס תכף מתחילה סוג של מרתון בפעם השלישית...פחות בינג'י..אבל בכל זאת..

אז תכלס כרגע זה לא פותר את זה
אבל בקטנה
גם בטח תכף אני אכנס לאורך חיים שבו אני לא אוכל לראות כל סדרה 15 פעם
אז..זה כבר יהיה פחות רלוונטי
ואת האהובות באמת אני אוריד או אשיג

הקטע של מה לראות כרגע די נפתר עם זה שאני והוא רואים ברייקינג ביחד..יש לנו מה לראות בערך לכמה שנים הקרובות

הוא גם התחיל שרלוק
שראינו דרך נטפליקס גם..

ואגב שובר שורות..מצחיק שאתה אומר תהני..הסדרה הזאת היא הכל חוץ ממהנה

אבל די דיברו כל כך הרבה אני חייבת לראות מה רוצים ממנה

RenanaD

New member
אני הגעתי לפרק 6 בעונה 2

את העונה הראשונה ראיתי לבד ובקצב מהיר, אבל מעונה 2 אני כבר רואה יחד עם החברה הכי טובה ובעלה (זה שהכרתי לה מהעבודה/לימודים שלי), אז זה כבר הרבה יותר איטי... אבל השבוע נפגש ברביעי ונמשיך קצת.

אז את סובלת?
עונות ראשונות היו דיי משעממות לטעמי. גם אני ראיתי בזמן שהיה לי ממש משעמם. אבל זה משתפר...

אגב, אני מהסוג הגרוע של השומרים - נדיר שאני עושה צפייה חוזרת..
אולי קטע פה ושם להיזכר, אבל לא כל הסדרה מחדש.

Rachel47

New member
כל הסדרה מחדש

אבל ממש לא בכל סדרה

ובסדרות שלא אני עוברת ומוחקת פעם בכמה שנים

אממ אני לא סובלת..אבל כן היא לא מעניינת וכיפית
אני רואה כי אומרים שזה ממש משתפר וכי אני רוצה לראות מה כל העניין ואני נותנת הזדמנות..כמו שנתתי ללוסט אז כשהיה ההייפ סביבה (והספקתי מהר מספיק
)

כרגע זה פשוט כי כל מה שאני והוא רואים יחד בפגרה..וצריך לראות משהו כשמשעמם או כשאוכלים

RenanaD

New member
גם אני הייתי כזאת

עד שכל הסדרות שאהבתי באמת נגמרו, ונשארו רק הגרועות
ובינתיים חדשות שהתחלתי התרגלתי לראות בצפיה ישירה, אז שם זה בערך נגמר. ואני מודה שאני מאוד אוהבת את הרעיון. כל הסדרות האלה היו עוד משהו שה-OCD שלי היה צריך לדאוג לגביו, ועכשיו זה פשוט לא קיים יותר, אז כיף לי

זהו, יכול להיות שאני לא ארגיש בחוסר. ובהנחה שזה תמיד יהיה זמין על הרשת.
יש דברים נגיד ששמרתי ואם אנסה למצוא אותם כיום יהיה לי מאוד קשה (בעיקר HD).

RenanaD

New member
אה, בד"כ אני לא רואה ב-HD

ב-"פרוזן" נניח הקפדתי, וגם "אורפאן בלאק" כי בכל מקרה אני רק שומרת את הפרקים לצפיה במרתון כשהסדרה תסתיים, אז לא כזה מפריע לי.
והחיפוש זו נקודה חשובה - ככל שהשנים עוברות וטכנולוגיות נעשות יותר נפוצות, ככה גם יותר קל "להשיג" דברים. זו עוד סיבה למה בעבר היה כ"כ אכפת לי מזה והיום לא.

אממ כן ולא פעם היה את RS ששלט בכל התחום והיה אפשר למצוא לינקים ממש ישנים שלו.
כיום אתרי שיתוף חדשים עולים ונופלים מהר מאוד, ודברים ישנים לא נשארים זמינים הרבה זמן. וטורנט דיי מהר מאבד מקורות.
אז הדברים הפופולאריים יועלו מחדש, אבל תכני HD, ותכנים פחות פופולאריים, יכול להיות קשה למצוא...

פעם הייתי ממלא עד אפס מקום ומתחיל למחוק את העדיפות הכי נמוכה..
כיום פשוט הארד דיסקים יותר זמינים ויותר זולים, אז יצא שיש לי הרבה מקום. אין ספק שלא להשיג מלכתחילה זה יותר קל מלמחוק אחרי שזה כבר מסודר בתיקיות.

RenanaD

New member
זה גם נכון, בעצם

צודק.
אבל שמתי לב שפעם כ"כ הקפדתי על תיעוד ושמירה וסידור, ותכל'ס? לא עשיתי עם זה כלום אח"כ. "חברים" ראיתי מיליון פעם כי קניתי את המארז הרשמי וזה כיף, ואת "צ'אק" שהורדתי בטוח אראה שוב בעתיד מתישהו, וזהו בעצם! אז גם התובנה הזו הביאה אותי לנקודה של העדפת צפיה ישירה מאשר הורדה.

אני לא רוצה צפייה ישירה בגלל איכות, חוסר כתוביות ונוחות. וגם כי אני רגיל שזה אצלי..
וסה"כ לא משקיע כ"כ בסידור, הם בתיקיות וזהו. נכון שאני רוב הזמן לא נוגע בזה, אבל מספיק שהם שם, ומדיי פעם אני נכנס להיזכר או משהו

זה כמו תקופות מהחיים שלי שאני לא רוצה למחוק חח

תיקון.. נראה שנטפליקס באופן כללי מעלים הרבה פחות תכנים בזמן עונה, לעומת הולו שמעלים תכנים טריים אבל ללא העונות הקודמות (מה שמוזר לי בהתחשב במה שאמרתי על הבעלות...).
שיהיה.

Rachel47

New member
איזה הזוי

וול נטפליקס מאוד עובדים על "היי יש לנו מאגר מטורף תראי כמה דברים יש לך לראות! אהה לא ראית את העונות הראשונות?! אין בעיה!! הנ!! והנה גם אוטובוס הקסמייים!!!!"
זה מאגר צפייה על קראק

הקטע הוא..שיש להם גם איזה ספריית דיוידי בקטע לא ברור
קיצר לא יודעת

נראלי שבאמת כשיוצא הדיוידי הם קונים את זה ואת הזכויות ושמים באתר..אפשר יהיה לעשות בדיקה און ליין עם וואנס שהדיוידי אמור לצאת בקרוב ממש

לא יודעת אם בכל הסדרות..
ואת הסדרות שלהם הם הרי מוציאים בבת אחת..כמו דיוידי
אז כנראה זה הקטע שלהם..

והם בונים על זה שיש כל כך הרבה מה לראות אצלם ואולי מסתמכים על זה שאת הדברים שאתה כן רוצה לראות בקצב ולא לחכות לבינג' אתה כבר תראה בטלוויזיה

תכלס זה חבל..מבחינתי הם יהיו שווים אפילו יותר כסף אם הם יעדכנו את הפרק החדש לכל סדרה כל שבוע (מותר לחלום לא?)
אמנם עדיין לא כל הסדרות קיימות..אבל יש מגוון די רחב..

Rachel47

New member
ועוד משהו שחשבתי עליו

אם בכל מקרה הם כנראה מסתמכים על קניית הזכויות על הדיוידי
למה לא לנסות לקנות את הזכויות גם על האקסטרות שם? כל הבלופרס אנד סטאף...או שזה באמת אין מצב שיקרה הא?

o0Invisible0o

New member
הם לא יכולים לקנות את הזכויות של הדיוידי

זה מאוד מורכב ואני יודעת ממש קצת.
אני יודעת שכל תוכן שהם רוצים להעלות לאתר, מאז שהם הפכו מצליחים, הם צריכים לרכוש את הזכויות עליו בכל מדינה בה יש נטפליקס. כלומר, אם בהתחלה היה להם מאוד קל לקנות כי זה היה רק לארה"ב, עכשיו כשהם קונים את העונה של ONCE הם צריכים לרכוש את זכויות השידור שלה בכל המדינות שהם פעילים בצורה חוקית- אני יודעת שאנגליה, בטח גם אוסטרליה ומדינות דוברות אנגלית שונות...וזה מעכב אותם ומייקר את העסק והופך דברים לא כדאיים לרכישה מיידית.

אני לא יודעת אבל איך זה היה בהתחלה. אני ממש משוכנעת שזה עבד יותר מהיר בהתחלה.

וכן, ספריית דיוידי זה הקטע שלהם כי הם במקור היו ליטרלי שירות ששולח דיוידי/קלטת הביתה בהזמנה..כלומר, נטפליקס הייתה החברה שחסכה הליכה לספריית וידאו ובהייה ממושכת בכל האופציות (כ"כ אהבתי את זה!!).

Rachel47

New member
מצחיק שמזה נהיה אתר

צפייה ישירה מצליח ומשוגע שמפיק סדרות בעצמו

למעלה