מתכון של?
Light Warrior Member 3/6/14 #1 של הקאפקייקס המהממים ואם יש לך עוד משהו מעניין, בכיף אני מתלבט אם לעשות משהו.
S SHTRUDIDI New member 3/6/14 #6 בבקשה: במקור זו עוגה ואני הפכתי לקאפקייקס עם עוד כמה שדרוגים שווים... בכלל יופי של בלוג עם מלא מתכונים שווים: http://saloona.co.il/avigailpc/?p=1857
בבקשה: במקור זו עוגה ואני הפכתי לקאפקייקס עם עוד כמה שדרוגים שווים... בכלל יופי של בלוג עם מלא מתכונים שווים: http://saloona.co.il/avigailpc/?p=1857
Light Warrior Member 3/6/14 #1 עכשיו תצחקי עליי אבל יצא טעייים (עשיתי בעיקרון עוגה ולכיף 2 מאפינס כאלו) ועוד תיכננתי קצפת ומה לא, רק שחצי מהמקרר אצלנו פג תוקף!
עכשיו תצחקי עליי אבל יצא טעייים (עשיתי בעיקרון עוגה ולכיף 2 מאפינס כאלו) ועוד תיכננתי קצפת ומה לא, רק שחצי מהמקרר אצלנו פג תוקף!
S SHTRUDIDI New member 3/6/14 #2 סיימתי חצי וקצת מתוכניות האפייה להיום בערב מסקנות מהאירוע: ככל שאופים יותר - רעבים פחות. יש משפחה בין שכניי שפספסה את הקונספט ששבועת=חלב, היא מכינה עוף
סיימתי חצי וקצת מתוכניות האפייה להיום בערב מסקנות מהאירוע: ככל שאופים יותר - רעבים פחות. יש משפחה בין שכניי שפספסה את הקונספט ששבועת=חלב, היא מכינה עוף
S SHTRUDIDI New member 3/6/14 #4 אצל הוריי אמא עשתה מלא דברים ואני תורמת בורקיטס יפיופים וקאפקייקס שאמורים לצאת מהמם. טרם סיימתי את שלב הקישוטים.
אצל הוריי אמא עשתה מלא דברים ואני תורמת בורקיטס יפיופים וקאפקייקס שאמורים לצאת מהמם. טרם סיימתי את שלב הקישוטים.
H Hadar07 New member 3/6/14 #7 מתכון טוב לא להשמין האמת נראה לי המשפחה שלי המוזרה היחידה,אנחנו לא חוגגים היום אלא רק מחר בצהריים. המאפינס שהכנת נשמעים טעימים לפי המתכון.
מתכון טוב לא להשמין האמת נראה לי המשפחה שלי המוזרה היחידה,אנחנו לא חוגגים היום אלא רק מחר בצהריים. המאפינס שהכנת נשמעים טעימים לפי המתכון.
S SHTRUDIDI New member 4/6/14 #9 הם יצאו טעימים אתם לא מוזרים, היום בצהריים גם אנחנו חוגגים, הפעם אצל המשפחה של בן הזוג. הקיצר, כמו כל החגים היהודיים - אוכל, אוכל ושוב פעם אוכל. מה זה חשוב מתי?
הם יצאו טעימים אתם לא מוזרים, היום בצהריים גם אנחנו חוגגים, הפעם אצל המשפחה של בן הזוג. הקיצר, כמו כל החגים היהודיים - אוכל, אוכל ושוב פעם אוכל. מה זה חשוב מתי?
J jess r New member 6/6/14 #11 כדיי מאוד שזה יקפוץ... כי היום מתחילה העונה החדשה של כתום!!!!!!!!!!!!!!