SHTRUDIDI

New member
ברור שלא

יש מספיק בנות עם כוח לגרור את חבריהם ויש גם כמה גברים שבאמת נהנים לשמוע את האיש.
וזה לא סטיות מהסיפור, זה נפח

qaz3212

New member
הכי חשוב שנהניתן

הכי מבאס זה לשלם מלא כסף ואז להתאכזב מההופעה (מישהו אמר ריאנה?!).
הוא זמר שאני מחבבת לא מעבר, אבל אני מעריכה כוכבים שמגיעים לארצנו הקטנטונת ולא מזלזלים במעריצים שלהם.

כל הכבוד שהמופע התחיל בזמן

ביג ריספקט על שהוא שר לייב ולא עם פלייבק. הלוואי ושאר הכוכבניות שמתחבאות מאחורי הפלייבק בתירוץ של שואו (ריקודים ושאר שטויות) יקחו ממנו דוגמה.

ואני שמחה שהחלטת בסוף ללכת עם הדר ולא להיתקע באמצע בין שתי ...

SHTRUDIDI

New member

אני גם שמחה על כל האמור.
הוא היה בחזרות כבר מהבוקר וכולם התלהבו אחרי ריאהנה שהוא לא תקוע בטיול בים המלח או משהו שעה לפני הופעה

וגם אני מרוצה שהלכתי עם הדר, שנהנתה כמוני והתרגשה כמוני ולא צחקה עליי כשכמעט בכיתי בסוף

כמה חבל שהבלגן עם שתי האלה לא הסתיים גם בסוף ההופעה.

qaz3212

New member
כמעט בכית?

אם את מפחדת מסרט מצויר על דרקונים אין לי ספק שהממטרות נפתחו ברגע שהוא עלה על הבמה.
בהצעת נישואים בטח היית עסוקה בלחפש טישו.

יש דברים שלוקחים זמן, במיוחד כשמדובר בבחורות וגאווה פגועה.

SHTRUDIDI

New member
לא לא, בהצעת נישואין הייתי צינית

קיטש תמיד טיפה הגעיל אותי ברגעים לא קשורים.
אני מבינה את הצורך בהצעת נישואין קיטשית אבל אני לא מבינה למה להיות קיטש ברגע לא מתאים.
כמו הפרק הזה בסיינפלד עם ההיא שקוראת לו שמופי בלי הפסקה. מטריד.

qaz3212

New member
סיינפלד

קאלט.

אלה אנשים שמחפשים תשומת לב ופרסום לרגע.
הם יעשו הכל בשביל דקה של פרסום, אפילו ייקחו רגע שאמור להיות פרטי ואינטימי ויהפכו אותו לפארסה.

jess r

New member
לא הבנתי משהו

הכרטיסים של העמידה זה לא לפי מקומות? כאילו יכולת להבריז לחברות הקקי ולעמוד רק ליד הדר?

Hadar07

New member
לא

זה בעיקרון לפי שערים אבל במקרה אני הייתי שער 11 וקרן 12 והכניסה לשניהם הייתה ביחד
אבל בכל מקרה ברגע שנכנסים לפארק אפשר להגיע לכל מקום אפשרי זה לא מופרד או משהו
רק הגולדן רינג מופרד ששם זה האנשים ששילמו אלפי שקלים לכרטיס.

jess r

New member
ואיך זה נראה?

כל ההופעה בעמידה? רואים משהו בכלל?
כמה זמן היתה ההופעה?

SHTRUDIDI

New member
כן, כל ההופעה בעמידה

רואים בהחלט, הכל עניין של מזל אם עומדים לפנייך גבוהים מאוד או גמדים נחמדים.
עמדנו על ראש של גבעה כזו כדי שיהיה יתרון גובה, אז זה עזר כי אפשר היה לראות אותו, אמנם מרחוק, וגם לראות את המסך בבירור בשביל פרטים קטנים יותר.
ההופעה הייתה שעתיים.

SHTRUDIDI

New member
הודעת צומי אחרונה לעונה

פינות אחרונות ומסכמות של אנשים שעבדו בשבילכם כל העונה.
תנו כבוד ולכו להצביע לפני שתשכחו מי הגיע במקום חמישי בעונה 13.

החוליות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1239&messageid=175016968

הדירוגים:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1239&messageid=175027113

ודילן תיזכר בנו בהזדמנות ותספר מי זכה במשחק הניחושים...

Hadar07

New member
הסיכום שלי להופעה של ג'סטין

מזהירה מראש זה הולך להיות ארוך

טוב כמו שקרן כבר ציינה, הגענו לפארק בסביבות השעה 17, נכנסנו בשערי הפארק, השמחה הראשונה הייתה שלא זרקו לנו את בקבוקי המים
ולא היינו צריכות
לקנות שתייה באיזה 20 ₪, כשנכנסנו כבר הייתה כמות יפה של אנשים בפנים, הגענו והתמקמנו לנו במקום קצת מרוחק אבל גבוה שיכולנו לראות ממנו את הבמה
וגם הייתה לנו גדר שיכולנו לשבת ולהשען עליה ולא היינו צריכות לעמוד ולסבול. הזמן עבר די מהר, בסביבות השעה 19 התחיל הדי ג'יי בהופעת חימום והאמת
שהשמיע שירים ממש יפים. בשעה 9 ואולי 3 דקות ג'סטין עלה לבמה, כמובן שהוא לא עלה ככה סתם אלא עלה במעלית כזו מלמטה, הוא התחיל לשיר וכל הפארק צרח ושאג.
אחרי השיר הראשון היה קטע די מרגש,הוא הפסיק לשיר ונראה בהלם מכמות האנשים שהייתה ושם את היד על הלב ואמר תודה שבאתם
.
השיר הראשון שהקפיץ את הקהל היה Rock Your Body פה ראו באמת איך הבן אדם מוכשר יודע לשיר ולרקוד בו זמנית ולא מזייף לרגע.
הגדולה של ג'סטין מבחינתי הייתה זה שהוא לא צריך שואו גדול כדי לסחוף אנשים אחריו, הוא אפילו לא מחליף תלבושות כל ההופעה ויש לו רק מספר
מצומצם של רקדנים איתו. הבן אדם כריזמטי בטירוף הוא יודע איך להפעיל את הקהל, כמעט בכל שיר הוא אמר לאנשים להרים ידיים, לקפוץ ולשיר.
הוא מקצוען אמיתי, לא נח לרגע, כמעט ולא מדבר בין השירים הוא פשוט בא לעבוד ולהופיע.

אחרי כמה שירים הוא פתאום ראה את השלט המדובר בקהל ולא היסס לרגע ולמרות שהמאבטחים שלו בטח כמעט חטפו שבץ
הוא ירד לקהל והצטלם עם הזוג סלפי,
חבל באמת שזה לא היה אמיתי אבל עדיין הם שיחקו אותה עם הרעיון וג'סטין היה מלך שעשה את זה איתם.
אחר כך הוא עבר לשיר כמה שירים על הפסנתר וגם בשירים השקטים הוא ידע להפעיל את הקהל וגרם לכולם להרים את הפלאפונים ולהאיר את כל הפארק.
כשאני חושבת על זה עכשיו רוב השירים שג'סטין הופיע בהופעה היו שירים שמאוד מתאימים להופעות, שירים שאפשר להפעיל את הקהל איתם.
שירים שהפתיעו אותי מכמה שהם טובים בלייב היו Take Back The Night שהוא לגמרי שיר להופעות ואפילו Lovestoned שהוא לא אחד מהאהובים עליי
בהופעה ממש עבדו והתאימו.
ההפתעה הראשונה הייתה הקאבר שלו לDance And Shout של מייקל ג'קסון כולל הריקודים המעולים

הנה וידאו שמישהו צילם באיכות די טובה שווה לראות:
http://www.youtube.com/watch?v=FWlj6O_oI0s
אחרי זה הוא שר גם את Human Nature שהוא ביקש מאיתנו לשיר ורק אני וקרן ועוד כמה נראה לי ידענו את המילים לשיר

כל ההופעה דרך אגב ג'סטין דאג להזכיר לנו שהוא אוהב את כולנו ואמר את המשפט כמה פעמים בעברית

וגם לימדו אותו להגיד יאללה בלאגן וזה היה די משעשע שהוא חזר על זה כמה פעמים

השיר שהכי אהבתי את ההופעה שלו בערב היה What Goes Around. Comes Around
בהתחלה הוא שר רק הוא והגיטרה
הופעה אקוסטית מהממת של השיר כמו שאפשר לראות בגרסה המעולה כאן

http://www.youtube.com/watch?v=xCM097uYQK4

ואחר כך הוא מפסיק ועובר לגרסה הקצבית של הסוף של השיר וזה פשוט מהמם המעבר הזה שכל כך עובד וכל הקהל
היה על הרגליים וקפץ פה והיה ממש כיף

http://www.youtube.com/watch?v=-OR7aBpFgw4
פה אפשר גם לשמוע את היאללה בלאגן שלו חח

ואז הגיע הסוף וזה הגיע מהר מידי
ובסוף הוא שר את Mirrors ולא נראה לי היה בן אדם אחד שלא שר איתו את השיר והיה ממש יפה
ומרגש ורואים שהוא ממש נהנה להופיע פה ורואים בסוף איך שהוא מודה לכולם http://www.youtube.com/watch?v=4Wvs9oIMXPg

המינוסים היחידים שהיו בהופעה זה העובדה שהוא קיצר איזה 5 שירים מהסטליסט אבל השירים שהוא קיצר היו פחות מוכרים אז זה פחות הפריע.
מבחינתי המינוס היותר גדול היה התאורה, בקושי ראיתי את הפנים שלו כי לא האירו אותם וגם הכובע הפריע אז בגלל זה התמונות והוידיאו שהעלתי
פה הם לא שלי כי שלי יצאו ממש לא משהו בגלל התאורה והמרחק

סך הכל היה מדהים, כיף שאומן בסדר גודל כזה מגיע לארץ ונותן הופעה טובה, אני מקווה שהוא יבוא לפה שוב או שבעקבותיו יביאו עוד
אומנים בסדר גודל שלו כי רואים שישראלים אוהבים ללכת להופעות כאלו.
וחפרתי מספיק, תודה למי ששרד עד לפה

למעלה