SHTRUDIDI

New member
הם לא צריכים להיות רק מצחיקים

אבל הם צריכים לעשות משהו.
הדרקון סתם מוזר בעייני. לא סרט מוצלח.

גם לפחד זה משהו...

בכל מקרה, זכותך לדעתך

אני דווקא מאוד מאוד אהבתי את הדרקון הראשי, ופחות את האחרים.

אז הייתי היום במסעדת פסטה

ואחד מהשירים שהתנגנו ברקע היה Change Your Life של ליטל מיקס.
וגם לפני כמה ימים שמעתי את Waiting for Superman במקדונלדס...

מה חדש?

jess r

New member
משחקי הכס 408

איזה פרק מעצבן.
האמת שאת הסוף ספיילרתי לעצמי וכמובן שזה הרס, אבל עדיין זה היה נוראי ומחריד ואפילו שראיתי את זה בא הייתי מזועזעת.
קצת מעצבן אותי האופן שבו הקרב הזה נגמר. אם רק הנסיך הזה לא היה מנסה לסחוט ווידוי הוא היה מנצח. היה לו מרווח קצר לשסף את גרונו של ההר, במקום זה הוא קישקש משהו על כבוד המשפחה. יאללה יאללה, אישה בחיים לא היתה עושה טעות כזאת, כמו שאריה אמרה לכלב בעוד אחד מהדיאלוגים המבריקים שלהם.

שאר הפרק לעומת זאת היה משעמם.

גרייג'וי - משעמם.

לורד בולטון עם הבן שלו - משעמם.

הצבא של מאנס - משעמם.

החבר'ה בטירה - למה הם יושבים על הטוסיק ומחכים שצבא פי אלף חזק מהם ימעך אותם? למה הם לא שולחים עורב למעלה המלך? למה הם לא שולחים משלחת לבקש חיזוק? מה ההיגיון?

סאנסה - אולי הדבר המשמעותי ביותר שקרה הפרק חוץ מסצינת הסיום. סוף סוף היא לוקחת את חייה בידיה, עושה מעשה אקטיבי, מסובבת את המצב כפי שהיא רוצה. הסוף של הפרק היה סימבולי, התלבושת שלה שמדגישה את זה שהיא כבר לא ילדה, והמבט שהיא דופקת לבייליש. אנחנו יודעים שהיא יודעת מה הוא רוצה. השאלה היא - מה היא רוצה? היא רוצה אותו? אם כן - איכס.

אריה והכלב -
מעניין איך הם יצאו מהמצב הזה שהם נקלעו אליו.

טיריון וג'יימי - בדרך כלל אני נהנת מהמונולוגים של טיריון, הפעם התעייפתי והובכתי מרמת הכתיבה. ייתכן ופספסתי פה איזה משל חכם אבל עד שיוכח אחרת זאת היתה סצינה משעממת לחלוטין.

חאליסי וזו'רה - באסה. חיבבתי אותו. אני מקווה שהוא לא מתכוון לפלוט מידע. למעשה, אני מקווה שהוא יטעה את הלאניסטרים ויעזור לה מתישהו בעתיד (הפאקינג. רחוק. מידי.) לכבוש את ווסטרוז.

הבלתי טמא והעוזרת של חאליסי - את מי זה מעניין? איך זה תורם לעלילה?

Oukami Kun

New member
#%@%&IW&($^(

אוקי זה היה מזעזע. לא כל כך ברמה העלילתית, אלא ברמה הגרפית. כאילו, הבנו, אתם אוהבים להציג מוות וזוועות ודם, אבל זה היה ממש ממש דוחה. מעבר לזה שעלילתית חבל לי על הדמות הזאת ועל טיריון. פשוט... בלעכס.

כשנגמר הקטע של תולע-אפור וההיא אמרתי לעצמי 'המ. נחמד. אבל למי אכפת?' אז הוצאת לי את המילים מהפה. זה היה כזה לא חשוב לעלילה, מקווה שזה יקבל חשיבות בהמשך.

ג'ורה - זה היה צפוי ואני שמח שזה קרה.

אגב, איפה לעזאזל הדרקונים שלה?

הדיאלוגים של אריה וההאונד מעולים כתמיד, והצחוק שלה כשהיא מגלה שדודה שלה מתה היה פשוט פרייסלס. רקשלאיהרגואותהרקשלאיהרגואותהרקשלאיהרגואותהאמןבכותל.

שנאתי את גרייג'וי מההתחלה ועכשיו הוא עוד יותר פתטי. קשה לי עם ראמזי כי את השחקן אני מכיר בתפקיד אחר וכלכך שונה שקשה לי להפריד, אבל כדמות הוא היה מעניין עד עכשיו, אבל עכשיו הוא קיבל את מה שהוא רצה, ובדרך כלל בסדרה הזאת זה אומר שהוא ימות בקרוב. אבל שיהיה.

מסכים לגמרי לגבי סאנסה.

jess r

New member
אוף השרשור לא קופץ

למה שמח? אתה לא אוהב את ג'ורה? אני אוהבת את זה שהוא מאוהב בה בסתר והיא לא שמה עליו, זה מבדר אותי
ותכלס זה ממש חלש שהוא ריגל אחריה, לא הדגישו את זה מספיק בשביל שזה יהיה גילוי דרמטי. מה גם שיחסית לחאליסי היא לא עשתה מזה כזה עניין. אני רגילה לסצינות הרבה יותר אמוציונליות שלה

דרקונים זה יקר, שומרים אותם לאירועים חשובים.

ראמזי מעניין? בעיני הוא סתם פסיכופט, שימות בכיף. בכלל, כל עלילה דרומית למעלה המלך (אולי חוץ מאריה וסאנסה) משעממת אותי נורא.

Oukami Kun

New member

לגבי ג'ורה, לא יודע, מההתחלה לא חיבבתי אותו, אז שיסבול קצת. ולנו זה לא היה גילוי מרעיש כי ווארז אמר את זה שהוא מרגל עבורו לפני כמה פרקים, אבל הגילוי בפמליה של חאליסי היה דווקא נחמד.

לא אכפת לי שלא יראו לנו אותם, אבל איפה הם? שיתייחסו לקיומם לפחות. שיגידו 'אה כן הדרקונים שלך מצאו מערה והם ישנים' או משהו, אבל פשוט להעלים אותם זה לא קול בכלל.

היה משהו מעניין בטירוף שלו וברצון שלו להיות אציל אמיתי. אני די משוכנע שהוא ימות בקרוב.

התכוונת מצפון למעלה המלך?

jess r

New member
כן, צפון*

יש לי בעיה עם כיוונים

אני מניחה שהדרקונים מתעופפים וישנים איפושהו ליד\ בתוך המגדל המוזר הזה שחאליסי נמצאת בו. אני אישית מחכה לסצינות שבהם היא תרכב עליהם.

Lhuna1

New member

אני לא הייתי מסוגלת לצפות בסוף, כשראיתי שהוא הולך לפצלח לו את העיניים ואת הפרצוף כיסיתי את המסך עם הידיים. באמת ראו את זה ממש קורה?
באמת זה היה מוגזם אפילו בשבילם. גם עם כל שיסופי הגרונות ממש קשה לי, במיוחד שהם מגיעים בלי התראה אז אין לי צ'אנס להסיר את המבט..

על ג'ורה ממש חבל לי כי הוא כל כך אוהב אותה ונאמן לה עכשיו.

ראמזי וגרייג'וי - איכס סיפור מגעיל ודוחה ברמות.
(לא הבנתי גם בשביל מה הוא היה צריך את גרייג'וי שילך לשם בתפקיד עצמו להביא להם את ההצעה להכנע - זה היה עובד באותה מידה עם כל שליח אחר. הם היו במצב כל כך גרוע ששמחו להכנע וכנראה גם היו מוכנעים בקלות אם או בלי קרב..)

אוף, כל כך רציתי שאריה תתאחד עם סאסנה, עכשיו אריה והכלב בטח ילכו משם לא יודעת לאן והן אפילו לא ידעו שהיו כל כך קרובות.

jess r

New member
לא באמת

היו כמה שפריצים של דם אבל אחר כך הם התרחקו לצילום מרחוק. בכל מקרה זה בהחלט אחד הרגעים הגראפיים ביותר שהיו להם. נראה לי HBO מנסים לשבור שיאים בתחום.

דווקא שיסופי גרון תמיד נראים לי כמו מזרקת צבע מאכל, לא מציאותי בעליל.

אני מניחה שהוא יצטרך אותו בעתיד הרחוק יותר, אולי במשהו שקשור לאבא שלו.

Lhuna1

New member
תודה

ומעכשיו אני אנסה גם לחשוב על זה בתור מזרקת צבע מאכל. אולי זה יעזור.

למעלה