jess r

New member
האנטומיה + הקאבר השבועי לילד

היו פרקים לא רעים לשם שינוי.

-לא סובלת את ברק.
-למה כריסטינה עוזבת? לא כיף לי מרדית' בלי כריסטינה שתאזן אותה.
-הקטע עם קאלי - איזה תירוץ רפואי חלש. אתם סדרה רפואית, לא יכולתם להמציא תירוץ חזק יותר ללמה היא לא יכולה ללדת? ומה זה מעניין עלילתית? כאילו בשביל שאריזונה תהיה בהריון? למי אכפת? אתן משעממות.
-דרק ומרדית' - איף. מה וושינגטון עכשיו. אין לי כוח לזה.
-אפריל וג'קסון - אה, השלמתם? אפשר להמשיך הלאה ולהעמיד פנים שהויכוח המטופש שלכם מעולם לא התרחש? יופי, תודה.
-מרפי - באסה. אני מקווה שישאירו אותה בסדרה בתור רופאה\ מעבדה\ משהו.
-ביילי - אני אמורה להאמין שרופאה עם 20 שנות ניסיון בערך תעשה דבר כזה בלתי חוקי ומטופש? פחחחחח.
-אלכס - לא מעניין.

במחשבה שניה - לא, הפרקים האלו לא היו יותר מעניינים.

ולחלק המעניין:

קאבר לדאנס הול דייס שזה אחד משירי הפופ האהובים עלי:
https://www.youtube.com/watch?v=69KpbqTvGpE

ברור שהמקור יותר טוב אבל זה גם חביב.

וקאבר למדונה, שהופך את השיר לעוד יותר... מה שזה לא יהיה משהוא היה במקור:
https://www.youtube.com/watch?v=7N5KxX8JHTI

qaz3212

New member

זה נשמע שעדיין לא ראית את הפרק האחרון אז אני לא אספיילר לך.
אבל מהרגע שהפרקים התחילו להתמקד בכריסטינה לרגל העזיבה שלה הרמה ירדה מאוד. לא שהרמה העונה היתה גבוהה במיוחד אבל הם היו ממש משעממים.
מסכימה פחות או יותר עם כל מה שכתבת.

באמת לא ידעת שכריסטינה עוזבת? היא היחידה שלא האריכה את החוזה שלה אז היה ברור שהיא הולכת. זו רק היתה שאלה של האם שונדה תהיה נחמדה ותיתן לה לחיות או תהרוג אותה.

LeAnnDylan

Well-known member
באמת?!

היא עוזבת?! סופית?? אומייגאד!!!
איזה אושר

אני לא קוראת ספוילרים של הסדרה או כל דבר שקשור אליה אז אני לא מעודכנת בכל מיני דברים כאלה.
אבל אולי תעשי לי את היום ותגידי לי שהאריכו לאמיליה את החוזה גם לעונה הבאה...

qaz3212

New member
כן. סופית.

לגבי קתרין (אמיליה) לא ברור עדיין אם היא ממשיכה לעונה הבאה.
הנה מה שהיא אמרה לפני חודש בתשובה לשאלה:
So, will Scorsone be sticking around full time next season? "There's always a chance," she says. "I leave my fate in Shonda [Rhimes]' capable hands. I know the writers are going to be getting together with Shonda at the helm to figure out what the story is going to be next year pretty soon, so hopefully Amelia will get to stick around and play. Both Shonda and I talked about, when Private Practice ended, that Amelia's story wasn't done yet. I'm happy to be back for at least a few episodes to explore where Amelia ends up after going through all the wonderful and terrible things that she went through a couple years ago."

אם לא ראית את פרק סיום העונה אז אל תמשיכי לקרוא --------------
.......
.......
......

לפי הפרק האחרון מסתמן שאם דרק יעזוב לוושינגטון אז היא תופיע לפחות לכמה פרקים כמחליפה שלו בסיאטל גרייס. אם הוא ישאר אז לא ברור מה יעלה בגורלה.
בכל מקרה אני מניחה שהיא תופיע ב 5 הפרקים הראשונים בעונה הבאה.

LeAnnDylan

Well-known member

שיעזור כבר. גם ככה אני לא סובלת אותו. הדבר החיובי היחיד שיצא מהדמות שלו זה הנשים בחייו. אדי, אמיליה ומרדית'

jess r

New member
האמת שידעתי

לגמרי במקרה, לרוב אני בכלל לא קוראת דברים על סדרות שאין להן פורום מעולה בתפוז
(למרות שספיילרתי לעצמי שלושה דברים שקשורים למשחקי הכס
), אבל נכנסתי כנראה לאיזה קישור וראיתי שהיא עוזבת. לא מפתיע מבחינת השחקנית - הסדרה מאוסה ואני מבינה אם היא רוצה להמשיך לפרוייקט אחר, אבל מעצבן מבחינת הצופים - זה לא איזה דמות שולית. מבחינתי שדרק יעזוב והיא תשאר.

וכן, יש לי עוד פרק או 2.

jess r

New member
למעלה למקרה שמישהו רואה את הטלנובלה

הזאת עדיין

qaz3212

New member
חלילה וחס

דרק הוא אחת הסיבות הבודדות שאני עוד רואה את הסדרה הזאת.
ואלכס ומרדית.

מסקרנות, איזה ספויילרים גילית על משחקי הכס? (קראתי את הספרים אז את לא יכולה להרוס לי)

jess r

New member
ים חמורים למשחקי הכס

מי שצופה בקצב של הסדרה ולא קרא את הספרים מוזמן להתחפף ברגע זה.

קראתי שאוברין מת בקרב עם ההר, שאריה לא מגיעה בסוף לאיפה שדודה שלה אלא עולה על ספינה לבראבוס ושטיריון הורג את אבא שלו.
האחרון ממש משמח אותי

הראשון מבאס תחת, כנראה יקרה בפרק הבא או בפרק 9. השלישי... מעניין.

qaz3212

New member
חמורים גדולים

ועל זה אומרים - אופס.
ספיילרת לעצמך את הדברים הכי חשובים שעוד נשארו בעונה הזאת על אריה ולורד טווין.

אוברין מאמין שההר הרג את אחותו והילדים שלה בהוראתו של לורד טווין אז כשהוא מקבל הזדמנות להילחם בו הוא נענה לאתגר וכאמור מפסיד.
החיים של טיריון היו תלויים בניצחון של אובריין וכשזה מפסיד הוא בורח ורוצח את אבא שלו (בספר זו היתה סצנה מעולה). אני מניחה שזה יקרה בפרק האחרון של העונה.
אני אשאיר לך לראות את הסיבה שאריה מחליטה לנסוע לבארבוס, אבל קחי בחשבון שמרגע זה ואילך הדמות של אריה נהרסת. לפחות לדעתי, מאותו רגע בהדרגה הדמות שלה הפכה לפחות אהובה בעיני.

תזהרי מספוילרים זה מבאס רצח

jess r

New member
אני פחות מתבאסת

למשחקי הכס

הנחתי שהרצח של אבא שלו קשור איכשהו במאורעות המשפט. מה שחבל זה שספיילרתי לעצמי את התוצאה של הקרב, כי זה בטח תהיה סצינה מותחת. נו מה לעשות, זה כמו עטיפה של שוקולד, כשאני רואה ספויילרים לסדרה שאני ממש אוהבת היד לא מקשיבה למוח ופשוט לוחצת.

לגבי אריה... אל תספיילרי אבל בכללי בנו את הדמות שלה לאט לאט כאחת שתגדל להיות איזה רוצחת שכירה אז לא מפריע לי אם היא באמת תצא כזת, או משהו דומה לזה, לא רואה איך אפשר להרוס את דמותה.

qaz3212

New member
אריה

הרסו לי את הדמות שלה כי הפכו אותה למשעממת וזה הכי הרבה שאפשר להגיד בלי לספיילר.

בכלל, ההפלגה שלה לבראבוס היתה יריית הפתיחה במעבר של הרבה דמויות לארצות הרחוקות (לארצות שדינארס נמצאת). בספרים זה הרגיש לי כמו בלגן אחד גדול עד שבשלב מסוים היה קשה לעקוב איפה כל אחד נמצא ואיבדתי עניין בחלק מהדמויות.
בסדרה נראה לי שהקטעים האלה יקרו לקראת סוף העונה ורק בעונה הבאה תתוודעו לארצות החדשות. אני מניחה שבגלל הויזואליות יהיה יותר קל לעקוב אחר הדמויות בסדרה מאשר בספר.

SHTRUDIDI

New member
ראיתם את "רכבת הקרח"?

בזמנו זה היה בקולנוע ואני זוכרת שקראתי אנשים שאומרים שהוא חזק וחכם וגורם לחשוב.
אז רק רציתי להגיד שהוא אותי הגעיל הרבה, הפחיד נורא ולא ראיתי את הרוב כי הפסקנו באמצע.

jess r

New member
באמת?

לא הייתי מרחיקה עד לכדי "חזק וגורם לי לחשוב" אבל הוא היה מעניין ומבדר.

לא זכור לי שהוא כזה מגעיל, יש שפריצים של דם אבל לא רואים את ההשלכות (כלומר את הגופות). איזה סצינה שברה אתכם?

SHTRUDIDI

New member
לא שברה אותנו. שברה אותי

הוא סתם לא ממש מצא עניין.
ברגע שהראו את כל המקקים מסתובבים שם להוצאת בלוקי חלבון, החלטתי שאיכסה ודי.

למעלה