אצלי זה בית שמחולק לשלושה.
הבית שלנו הוא האמצעי, ז"א שהקיר של חדר השינה שלי גובל בקיר של הילד של השכנים.
והקיר של חדר השינה של ההורים שלי גובל עם השכנים השניים.
אומנם מדובר בבית גדול ומרווח עם שתי קומות, מרפסות וגינה קדמית ואחורית. אבל ראבק, כשבנו את הבית והחליטו שהוא יתאים לשלוש משפחות, לא חשבו על זה שלפחות הקירות שמפרידים בין הבתים יהיו עבים?
אז לצערי לי יש שכן לקיר שאוהב לתופף בכל שעות היום. שימו לב שאמרתי אוהב לתופף ולא יודע לתופף כי בחיי שאני, שלא הרמתי שום כלי נגינה בחיי, יודעת לתופף טוב יותר ממנו! ולא רק שהוא מתופף ממש רע ובכל שעה אפשרית. הוא גם אוהב לשמוע מוזיקה בקולי קולות ולזייף איתה יחד. בשבת בבוקר הוא החליט שבא לו לשמוע את דארק הורס של קייטי פרי בפול ווליום בריפיט של שעתיים וחצי (בדקתי!!). וזה אומנם נחמד לי קייטי, בכל שעה של היום אפילו, אבל למה אני צריכה לשמוע על הפסקול הזה דיבוב של ילד אוטיסט בן 12 שממציא מילים? ועם הארי היה גר פה הוא היה מקשקש על אינטונציה ופיץ' ו-וואטאבר
ובנוסף כנראה שמשך כל השנתיים וחצי שאנחנו גרים בבית הזה משפצים את החדר של הילד שלידי. אחרת אין שום תירוץ לכל הקדיחות והדפיקות בכל שעות זריחת החמה. ועכשיו כשהעבירו לשעון קיץ, הם בכלל מרשים לעצם להתפרע עם הקדיחות בקירות עד 9 בערב
לפעמים זה כל כך חזק ומפריע שאני מרגישה שהקיר שלי עומד לקרוס. מה לעזאזל יש להם לקדוח כל כך הרבה?!
וגם הילד האוטיסט הזה חצוף לגמרי. כל היום צורח לאמא שלו שתביא לו אוכל/שתיה/בגדים/וואטאבר ואז אני יכולה גם לשמוע את כל השיחות שלהם כי חס וחלילה שידברו בטון נורמלי. הכל בצווחות ואיומים
ושאר השכנים שלנו שלא חולקים איתנו קירות גם די מעיקים.
בשבת האחרונה למשל הייתה מסיבת יומולדת לאיזה ילדה והם החליטו שזה לגמרי לגיטימי להביא מפעילה מ-8 בבוקר שתחבר את עצמה ל-700 רמקולים כדי שבכל זכרון ישמעו אותה מזייפת לצלילי הפסטיגל.
גם שתמות. ההפעלה שלה הייתה כזו גרועה. 20 שקל לא הייתי משלמת לה
ומיליון ילדים צווחים במסיבות בריכה שהשכנים המטופשים עורכים כל ערב זה גם סיוט בפני עצמו.
קיצר, מבין כל הסיטואציות, אני מעדיפה את ההארלם של ג'ס. לפחות שם כל סוחרי הסמים/נרקומנים/נערות ליווי מסתגרים בפינות שלהם וסתם נראים מפחידים בלי להשמיע רעשים.